reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Beatka te rodzynki przypomnialy mi, że nie moge doczekac sie jesieni, bo wtedy robie salatke jesienna: orzechy wloskie swierze, obrane do bialosci :), rodzynki, winogrona biale i ciemne, ale te duze (pozbawiam pestek), śliwki, jablko, banany i brzoskwinki; mozna namoczyc tez orzeszki ziemne solone, bo nadaja smaczek kontrastowy tej slodkosci :D

reklama
tam laski podawały ze solone i trzeba wymoczyć z 2 godzinki

ale myśle ze mogą być takie i takie ;)

Kangurki

poszukaj sobie sklep internetowy 9fashion
tez maja fajne ciuszki
kupiłam sobie ostatnio bardzo wygodne rybaczki
niestety nie w internecie i kurna przepłaciłam heh...

zapisałam sobie wszystkie Wasze sałatki ;D

a te śledzie z rodzynkami muszą być super
czasem kupuję takie gotowe ze sklepu z wiaderka i są the best

Ineczka
ja to zjadzam na kilogramy orzechy włoskie ale ŚWIEŻE
uwielbiam takie prosto z drzewa ;D

one sa we wrześniu myslicie, że mi nie zaszkodzą jak będę je jadła tuz przed porodem???
mam nadzieje ze zdążę

letnia to może też być z rodzynkami: kiwi brzoskwinie, moga być z puszki, ananas, albo i nie jak ktoś nie lubi, rodzynki te duże królewszkie czy sułtańskie bo z różnymi nazwami się spotkałam, banan, winogrono. Mogą być do tego orzechy lub nie, według uznania.

Najlepiej smakuje schłodzona, z lodówki

;D ;D ;D

a to wymysliła taka fajna lasia z forum ode mnie

ryż pół szklanki czyli 1 paczka
tunczyk,
czerwona fasola,
groszek,
1 średnia cebula drobniutko posiekana,
jaja,
4 ząbki czosnku drobniutko posiek.
pokrojony w kostke zólty ser
odrobinę majonezu
bazylia i kolorowy pieprz

hej ciężarówki!
ale naprodukowałyscie stronek!
przepisy wypróbuje, napewno ze śledziami .....
ja tez sie dołącze, sałatka która zrobiła furore na komunii:
seler konserwowy,
kukurydza,
jajka
ser żółty starty na tarce grubej
pieczarki konserwowe
majonez

jejku jeszcze tyle do końca,
ja chciałabym wcześniej urodzić
napatrzyłam się na piękne rzeczy dla dzidzi
wózki, łóżeczka
ale jeszcze czas kupować
kupiłam krzesło Igorowi do biurka,nowe
będzie miał nowy pokój,więc....
tylko kiedy,mój mąż przyjedzie dopiero pod koniec czerwca.a ty tyle roboty
remont łazienki, pokój dla Igora
już chciałabym mieć to zrobione

reklama
oj Marta wiem cos o remontach w ciąży... ::) przerabiałm to w maju i do dziś odczuwam skutki... w postaci bóli brzucha... :( Został mi jeszcze do odświeżenia pokój Kuby ale powiedziałam sobie że mi wystarczy jak na jedną ciąze i ku radości mojego męża odłożyłam malowanie na przyszła wiosne ::) :p

Do góry