reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ananasa nie lubie

ale znam inną z brzoskwiną

a więc brzoskwinia,
gotowane piersi z kury pokrojone w kostke
i drobno posiekana natka selera plus sól i pieprz
majonezik

reklama
warzywa takie póltwarde, byle nie surowe:) a sos...ocet winny, oliwki trochę, trochę musztardy, koperek i czosnek-ale to moja własna koncepcja, bo mój kangurek chyba lubi czosnek:)ale gotowy sos też jest pycha-firmy DEVELEY zwłaszcza, smakuje jak w mcdonaldsie:D

a do tej zamiast ananasa można dac brzoskwinie

Albo : ser żółty, wędzone udko z kurczaka, pieczarki konserwowe kukurydza majonez sól pieprz do smaku

Albo ugotowany ryż kolorowe papryki tuńcxzyk, majonez sól pieprz kukurydza

Dzis mnie troche wiecej wszedzie bo moj mąż ma na druga zmiane.Ale zaraz ucichne bo ide Pati szykowac jedzonko i do spania.Jutro musze ja budzic o 6 rano bo mamy wizyte u alergologa i spirometrie

a tak z innej beczki-gdzie kupujecie ubrania?znalazłam fajną firmę happymum i h&m mama, ale tam są po 3 bluzki i 2 pary spodni:/a reszta sklepów-old school:p zostaje allegro?:p ;)

Asiunia racja, gdzie Ty masz suwaczek i Twoje zdrowie
ja na dzis mam salatke z pomidorkow, fety i oliwek :D do karmi jak ulal :D
Kangurki suknia urocza, bedziesz w niej seksi wygladac

skusilam sie dzis na spacerek po sklepach, ale naprawde ze spodniami na ciezaroweczki to jest problem :) moje biodra sie juz nie mieszcza w nic :(

Ineczka, Ty taki drobiażdżek i w nic się nie mieścisz??? to co ja mam powiedzieć??? A do tej Twojej sałatki to można dodać jeszcze liście cykorii i kapary... pyyyycha zaraz chyba polecę po oliwki i fetę

reklama
Do góry