reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

zapisuję wszystkie przepisy ;D
ale będzie sałatkowy czerwiec ;D

jeszcze nie kupowałam selera konserwowego
to jest natka ??

Marta ja mam to samo...
tak bardzo chciałabym juz remont i zakupy większych rzeczy czyli wózka, komody dla malutkiej itp
i tak bardzo chciałabym, żebyśmy mogi już wziąż matutką do nas do łóżka i całować ja w stópki ;D ;D ;D

reklama
stopki dzieciece to ostatnio ulubiony temat mojego meza
wystarczy, ze zobaczy jakies male dziecko i juz daje mi znaki, ze ciekawy "obiekt" na horyzoncie i juz jakies kalambury uprawia :)
dzis pokazywal mi cos na rece i okazalo sie, ze pokazywal jakie male stopki ma dzidzia, ktora spala na rekach dziewczyny stojacej przed nim :D

mam jedno zdjęcie do pstryknięcia w aparacie i tak sobie myślałam że se pstryknę w letniej sukience ale... zmieniłam zdanie zrobie stópki mojego śpiącego synka. W prawdzie nie są juz takie maleńkie ale też słodkie, takie do całowania

Juz po "niegrzecznych dziewczynkach"ale dzis mialy jaja.To taki program jak ukryta kamera.Niezle gagi czasami tam są.A co do makijażu krocza to tez widzialam kilka ciekawych rzeczy,ale sama bym nie spróbowała :laugh: ;)

Musze już spadać,zaraz przychdzi mój mąż z pracy i na pewno bedzie grać.To do jutra dziewczynki.Miłego wieczorka.Papa.

reklama
Melanie- zdrówko
popijam sobie doga

naczytałam sie o tych sałatkach ze az mi slinaka leci najchetniej to bym juz dzisiaj wsszystkie naraz zrobiła

miłam dzisiaj spotkanie ze swoja stara klasa ze szkoły sredniej i sie niezle usmiłam okazało sie ze cztery znas beda rodzic we wrzesniu

Do góry