reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ale zbieg okoliczności, co??
cos mi sie modno wydaja, że to będzie niezły wyż demograficzny w tym roku ;D

pijesz dog in the fog ??
Mój mąż właśnie też i łyknę od niego ;)
nasze zdrówko !

Mocno to piwko, nie?
Maz mówi, że trzepie ;D

reklama
czesc dziewczynki alez tutaj jedzonka ;)
beacia ja ogladam na clubie Jerrego sprongera hehe ;)czasem osztustow niezle sytuacje zyciowe sa ale te niegrzeczne dziewczyni to tez fajny programik

czesc dziewczyny Przepraszam ze mnie wczoraj nie bylo :( :( :(
Bylam w domu o 22 I mnie bardzo brzuch bolal wiec nawet nie siadalam ::) ::) ::) ::) ::)
Na koncercie bylam pare minut najpierw lecialo jakies disco polo wiec mi sie doechcialo pozniej stania ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Witam wszystkie panie, u mnie piękna pogoda się dzisiaj zapowiada... już świeci słoneczko i jest cieplutko. Ja juz po sprzątanku, pranie kończy się prać,. Mam chwilę wytchnienia więc szybciutko tu zaglądam w nadziei na poprawę humorku.... pomimo pięknego słoneczka od rana mam jakieś chmury w głowie... ::) ::)

Kociak to w końcu byłaś na tym koncercie In-grid czy nie dotrwałaś??

czesc Kobietki !
Sloneczko za oknem podnosi na duchu, moze bedzie dzis lepiej niz na GPW :)
Kociaczku szkoda, ze zle sie czulas, mam nadzieje ze to tylko chwilowe
Asiunia dolacz suwaczek :)

Dotarlam Tylko jakies byly super piosenki Np jolka jolka ::) ::) ::)
czyli raczej nie in grid
a pozniej jak sie in grid zaczela to posluchalismy 2 piosenek i poszlismy bo ja nie mialam juz nerwa po plecach by lazili wkoncu zaczelam sie tam drzec i chlopaki mnie zabrali

poczytałam, poczytałam i się jeszcze bardziej zdołowałam. Lipcóweczki też jakieś handry disiaj mają... nie wiem , one to przed porodem już się denerwują a ja?? skąd ten nasrój?? czyżbym też szybciej miała urodzic???????

ja też nie cierpie tłumów
ja ide np do marketu i jest dużo ludzi, to mi się odechciewa zakupów

u mnie słoneczko również i ciepełko

ile ja mam teraz wolnego czasu !!!
dopiero to do mnie dotarło
nie musze się uczyć...
pracować...
dzieckiem sie zajmować...
normalnie wakacje ;D

jak by było po remoncie, to zajęłabym się upiększaniem wnętrza
ale jestesmy przed i kurna nie wiem co zrobić z czasem
a siedziec bezczynnie NIENAWIDZE !

w ogródko zasazdone
warzywka sobie rosą...

wiem polece do miasta
odwiedze koleżankę w jej zakładzie fryzjerskim - poplotkujemy
i skocze po jakies śpioszki dla Paris ;D

reklama
no własnie u nich ostatno jakos nie wesoło
Aniulka nie łaź tam i się nie dołuj

I co to za chmury po twojej głowie pływają?
a sio paskudy!

Do góry