reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hehehe
i właśnie dlatego fete mam zawsze w lodówce
albo nawet 2 i uzupełniam zapasy na bierząco

kangurki suknia świetna
pokażesz nam fotki ze slubu??

reklama
tuńczyka też mam
i pestki dyni i słonecznika
i jeszcze jakąś puszkę z rybą w sosie pomidorowym ;D

a lubicie śledzie, bo mam przepis na sałatke śledziową, która jest zachwalana

śledzie ok 4-5 szt
Kukurydza
cebula, jajka -ugotowane na twardo ok4 szt
śledzie wcześniej namoczyć około 2 godzin
Pokroić wszystko w kostkę dodać majonez i gotowe
można jeszcze dodac dużo kiszonych ogórasków
SMACZNEGO

reklama
No sałatka z fetą i oliwkami już zjedzona pyyyycha :) :)

A na śledziki to też mam przepis: Sledzie takie kwaśne żeby były to najlepiej z octu do tego surowa machewka starta na tarce w paseczki surowy seler i orzechy, może też być jabłuszko to wymieszać z majonezem i można pokropić troszkę śmietanką pycha ;D

Do góry