reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja sama nie wiem na co mam dzis ochote.Jem caly dzin cos ale jeszce nie trafilam na to cos...Jak to znalesc????
Dajcie jakis cynk na dobre i malo pracochlonne jadelko :)

Ja dzisiaj właśnie mało jadłam... chyba mi się zołądek skurczył. Miałam za to ochotę na zimną coca-cole i wypiłam właśnie pół butelki

mało pracochłonne jadełko

ja też takie lubię

często robie różne sałatki

np z tyńczykiem, kukurydzą, groszkiem albo fasolą
konserwowym ogórkiem, serem i majonezem do smaku

Kangórkowa świetna ta kiecka, wklej potem swoje zdjęcie w niej bom strasznie ciekawa jak będzie wygkądała na brzuszkowej pani

A u mnie dyżurna sałatka to kukurydza szyneczka ananas seler konserwowy zółty ser majonez

reklama
Melanie tunczyka i reszte mam...moze skorzystam jak wczesniej moja Pati zrezygnuje z frytek,bo juz mi dziure wierci na ten temat.
Kangurki bardzo zielony przepis ;D ale ja lubie jejsc jak krolik ;D ;),napewno sprobuje jaknie dzis to w najblizszym czasie :laugh:
Ano wlasnie jak sosik?Gotowy z paczuszki czy osobiscie robiony?
Aniulka ta salatke tez znam.Pycha!!!

Do góry