reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie, z ust mi to wyjęłaś, właśnie miałam napisać Asiuni to samo ;D ;D ;D

Ja już jestem na wieczór przygotowana.... karmi chłodzi sie wlodóweczce ;)

A Wam studnióweczki sto lat sto lat wszystkiego najlepszego.... :laugh: :laugh: ;)

reklama
Hejo!!! I nadal jestem.
Czesc Wam. Bede jeszcze do 22 czerwca bo przed chwila dzwonila do mnie babka z TP i powiedzala ze wg umowy mam do 22 i nie bedzie mnie predzej odlanczac bo musialabym zaplacic jakies 180 zl za zmiane.Fajna babka no nie? Innej by to zwisalo czy czlowiek zaplaci czy nie.A tak odlonczy mnie 22 i potem przejde na promocje.Dzieki temu bede z Wami jeszcze kilka dni :laugh:
Widze ze Stodnioweczek dzis wiecej!!! Sto lat sto lat!!! Niech zyja nam!!! Zdrowko Wasze i Waszych maluszkow,ja niestety karmi nie mam ale napije sie soczku ;D

A my dzisiejsze 100 dni uczcimy krewetkami królewskimi
uwielbiam je
przepadam
jak mój mąż zrobi w oliwie z majerankiem i czosnkiem, to....
łojezu klawiatura opluta

mogłabym je jeść codziennie tylko ta cena ::)

Beacia to super, postaraj się przez te kilka dni pobyć troszkę z nami, bedzie wesoł, bo okres studniówkowy się zaczął... ;) ;)

Melanie.... Ty to wiesz jak człowieka zdołować.... ;) ;) Jak ja bym sobie takie rarytasy zjadła... mmmmm pycha ::) Ja na swoją może tez sobie przygotuję coś specjalnego.

A Tobie życzę smacznego :laugh:

reklama
ależ mną się nie martw... ja sobie radę dam! ;) ;) Zjedz jedną za moje skromne zdrówko i będzie ok a ja właśnie kombinuje co by tu ciekawego wymyślić... coś tam upichcę sobie na kolacyjkę ;)

SMACZNEGO :laugh: :laugh:

Do góry