reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja zabieram sie za porządki w papierach i książkach
juz mi bedzie wiele z nich nie potrzebne ;D

a miejsce w garderobie bedzie mile widziane

nie mamy szaf, tylko garderobe i tam jest dosłownie wszystko...
jakbyście kiedys robiły sobie garderobę, to nie róbcie kwadratowej tylko po długości sciany
bo kwardatowa jest bardzo nie obstawna
a jakby pociągnąć tak po długosci pokoju, było by o wiele lepiej

Melanie u nas dzisiaj jakaś dziwna impreza "szlifowanie bruku" na Rynku, to ponoć powrót do jakiejś dawnej tradycji....Byłam tam zobaczyć ale nie specjalna ta impreza.... jakieś stare busie w kabareton sie bawią i pełno bud z pierdołkami dookoła porozstawiane... :p a przy okazji sklepy otwarte bo liczą na dodatkową kasę.. ::)

Chciałam sobie kupić jakieś portki bo mi jedne tylko zostały, ale nic ciekawego nie wymarałam :(

A na wieczór to na pewno jakieś lody, może z truskawkami no i może karmi... ale z tym to jeszcze nie wiem bo ten mój brzuchol znowu zaczyna rozrabiać... :p ::) :( Idę się położyć może sie uspokoi ;) ;)

Hejo!!! Jeszcze jestem!!!
Melanie Ja swoja stodniowke pamietam jeszcze jakbyto bylo wczoraj ;D,ale wiem ze to nie o ta stodniowke chodzi.Ja moja ciazowa bede miala za 10 dni :laugh: i tez se kupie karmi lub czerwonego winka sie na ta czesc wypije.Myslalam ze ta ciaza sie bedzie ciagla,a tym czasem leci mi czas i juz tylko 110 dni do porodu.szok!!!
Kociaczku milej imprezki koncertowej zycze.Jak bylo juz sie chyba nie dowiem,chyba ze za dwa tygodnie.Bo za tydziemn moze bede znow miec neta,a tydzien bede czytac wasze wypowiedzi ;D ;D ;D,bo za pewne w jeden dzien sie ich nie da nadrobic ;) :laugh:
Ineczka troche w tym prawdy co napisalas.Czsami naprawde nie wiem za co sie wziac najpierw a co moze poczekac.Na szczescie mama z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej no i mojej Pati zostal tylko tydzien w przedszkolu to jakos sie z mezem podziele fiacikiem.Stary ale jary.Jezdzic jezdzi,po glowie nie leje i wszedzie jeszcze zajechac sie nim da.No"wszedzie"...nad morze bym sie nim nie poscila ;D,ale do sklepu ,pracy i przedszkola jeszcze sie da ;) :laugh:
Bylam z Pati na spacerku w lesie a teraz ie sie chwilke polozyc.Jakos mnie dzis muli.Pozdrawiam was serdecznie .na razie papa.

reklama
Do góry