reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam :-)

Mój syncio coraz bardziej zaczyna sie interesowac swiatem i wszytskim w kolo :-) nie chce mu sie lazakowac w lozeczku a tak poza tym to zaczyna sie robic maly terrorysta :-D;-):tak::-D......

.....wiecie laski jak czas szybko plynie ja dopiero co rodzilam jakby to bylo doslownie wczoraj a syncio juz miesiac skonczyl i juz nie mamy w domciu noworodka tylko niemowlaka :-):-):-)....

Załączniki

• Obraz 072.jpg
    Obraz 072.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 57
  • Obraz 138.jpg
    Obraz 138.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
hej

Wczoraj bylismy zarejestrowac sie w urzedzie. Nie wiem czy Wam pisalam, ale Przemek dostal list z pracy i nie ma po co wracac bo pracy nie ma wiec musielismy isc do job center starac sie o zasilek. Prawdopodobnie dadza. Narazie czekamy na odpowiedz.

Dzis kupilismy Niunkowi bujawke 3w1 :-)super jest bo rozklada sie albo hustawka, albo lezaczek albo krzeselko i starczy do 18kg :tak:
Buja sie i siedzi jakby go zaczarowano :-D heheh

Dziewczyny mam pytanko czy wy kupujecie jakies ksiazeczki waszym 4-ro latka do przedszkola ??
Tesciowa przylatyje do nas we wrzesniu i chcialam jej zlozyc zamowienie na jakies ksiazeczki do naukibompja Sandra uwielbia sie uczyc, pisac, rysowac i odgadywac rozne zagadki a nie wiem czy mama dobrze wybierze ;-)

Wiem co mowisz kasiulka ja mam dokaldnie tak samo :tak: niedawno w ciazy bylam a tu juz moj niuniek ma 2 miesiace i smieje sie na glos :-)

Sliczne masz dzieciaczki :tak:
Wika troszke mi moja Sandre przypomina na tym zdjeciu, a Mateuszek taki pucek jak i moj Alanek ;-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki!

Melduję się kontrolnie.
Widzę, że chyba wakacje, albo brak weny....:confused:

My siedzimy na wsi.
Wakacje się kończą.
I płakać z tego powodu na pewno nie będę.

Moje dzieci ok.
Całe dnie na bosaka na podwórku.
Rozumieją się bez słów, chociaż i za ich pomocą świetnie się komunikują.
Ola to straszna gaduła.
Powie już wszystko co chce.
Cały czas gada, Maciek ocyzwisie tey i juy mi glowa od tych ich dyskusji peka.

Nie odzywalam sie dlugo bo mialam problem z pisaniem postow.
Juz go nie mam.

Gdzie reszta:confused:

Cześć:-)
Dawno nie zaglądałam, ale czas mi tak szybko ucieka. Niby całe praktycznie wakacje w domu, bo kaski nie ma na wyjazdy, a tak mi szybko zleciały te wakacje. Teraz mam pod opieką sistrzenicę Jacka i jest wesoło w domu. Sara większość wakacji była poza domem. Razem z babcią je spędziła. przynajmniej to. Prawie codziennie przeglądam oferty pracy i raczej w księgowości mam małe szanse coś znaleźć, bo pracodawcy chcą albo doświadczonych albo stażystę z UP. Zarejestrowana jestem, ale kryteriów stażysty nie spełniam. Miałam już rozmowy, z których wynikało, że chętnie by mnie przyjęli, gdybym własnie była stażystką. Zaczynam spoglądać już na inne oferty, ale też kiepsko teraz z tymi ofertami.
Trochę mam doła , a na dodatek kończą się wakacje i znowu się zacznie przesiadywanie z córą nad lekcjami. Jeszcze w tym roku komunia.
Koniec narzekania. Dziś byłam z dziećmi na działce i fajnie się bawiły. Teraz też się fajnie bawią. Buziaczki i do następnego napisania:tak::-)

Hejka!

Mielismy jechac na dzialke,zapowiadali takie upaly a tu zonk,slonka brak i pochmurno zaraz chyba cosik lunie :no:....

Marta,ja kupuje dla malej takie ksiazeczki Gratka 4-latka,rozne sa tez do nauki pisania i czytania,rozwiazujemy je w domu.Wika tez bardzo lubi rozwiazywac i jak siadamy to jedna taka robimy na posiedzeniu :tak:;-)...

Pozdrawiam...milej soboty :-):-):-)

No nie Edytko ;-)w imieniu syncia dziekuje za gratulacje :-):tak:;-)...

A jednak bylismy na dzialce bo sie rozchmurzylo i nawet,nawet bylo niezle cieplo wiec sie jeszcze troszke poopalalam...uwielbiam sie opalac a jeszcze jest okazja zlapac troszke promieni :-)....jutro spadam do znajomych,takze na grilla....

zycze milej nocki a jutro milej niedzielki :-):-):-)

......dobranoc........

Witam;-)
powiadamiam że żyję i miewam się całkiem dobrze:sorry2:
urodzinki synków już mineły teraz jeszcze wrześniowe Dominikowe i mężusiowe i na ten rok kończę urodzinowanie:tak:
pogoda fajowa raz upały raz troszku deszczyku :-)
H częściej w domku bo przystuj w prace :sorry2: ja żadziej na kompie:dry::sorry2:
ostatnio jak mam czas to bawię się nowym programikiwm do zdjęć :-p widać na zdjątkach:-p

Wszystkim zdrowia i wykorzystania ładnej pogody :tak:
buziaki ;-)

Załączniki

• łoczko.JPG
    łoczko.JPG
    10,7 KB · Wyświetleń: 65
  • łoczkaaaa.jpg
    łoczkaaaa.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 46
dobry wieczor:-)
jutro ruszamy na kolejny urlopik tego lata:-)zaraz zmykam sie polozyc bo wykonczylo mnie dzisiaj kucharzenie i wekowanie warzyw:-( .straszny upal u nas...oby pogoda taka byla w przyszlym tygodniu:tak:.

do poczytania:-)

pozdrawiamy:cool2:

reklama
czesc :-)

u nas pogoda sie popsula,po nocnej burzy nadal pochmurno,zbieram sie od godziny na zakupy ale jakos sie boje wystawic nosa z domu bo co chwile pada :no: ale do tego jak goraco,parowa na maxa :szok:....malenstwo moje ma dzisiaj malego lenia,nie spi tylko ciagle obserwuje no i najchetniej to by tylko cycusia chcialo-mamusi cycolek :-)...problem z kupka,czyli norma a tak to oki....mloda sie nudzi,z pokoju zrobila sklep z zabawkami ;-) wszystko porozstawiane i porozrzucane,echhh....zaczynam rozrzeszac swoja dietke bo juz normalnie wszystko mi rosnie w buzi :no: niby codziennie cos innego a wydaje mi sie ze jem ciagle to samo....dzisiaj mam nalesniczki z twarogiem :-) ale nie mam pomyslu na obiadello dla moich ....

Jolka,piekne oczeta,piekna zielen :tak::-):tak:

cio tam u Was laseczki ???

pozdrawiam :-):-):-)

Do góry