reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Asiu i jak Jula?
Coś się wykluło? Zdróweczka maleńka.:tak:

Jolu
Kurcze no Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo się cieszę bo komu jak komu ale wam się należy.I kochaj tego swojego Henia najmocniej jak się da! Zresztą po waszych fotkach na NK widac,że ciągniecie do siebie i kochacie się niemożebnie (eeeh tak mi się przypomniało słowo "niemożebnie" pamiętacie Tunię? tęskno mi za nią :-( ciekawe co u niej?)
No ale wracajac do tematu,może coś więcej powiesz o mieszkanku? Potrzebny remont? Itp.
Heniu już na miejscu?
@ przyszła?

reklama
Witam :-)
Wczoraj miałam mały problem z synem ale tu nie będę pisać :sorry:
ale za to wieczorem wyszliśmy popifkowac ze znajomymi no jak to spontan to wylondowaliśmy na dysce wszagże tylo do północy jak kopciuszek ale zawsze to coś :tak: cha i jeszcze podbódowałam sie bo miałam az 3 zarywy :-p:-D:-D:-D

Aniu Dziękuję za bardzo miłe słowa:tak: niebożebnie :-D fajne słowo szkoda że Tuni nie poznałam:-(
co do wynajetego mieszkanka to jest nawet w dobrym stanie :tak: kuchnia, łazienka i ubikacja po generalny remoncie a pokoje też ładne ale wszystko bede dokładnie wiedziała jak meble poprzesówamy:sorry: bo to było szybkie oblukanie :-D
H już w domciu ale niestety Nasz samochodzik padł a dokładnie sie złamał i kontener całuje kabine:szok::sorry: więc lukamy za nowym autkiem:sorry:
@ nadal brak :confused2:

dzien dobry:-)
Asiu i jak Jula?
Coś się wykluło? Zdróweczka maleńka.:tak:

Jula goraczkowala przez dwa dni ale tak troche powyzej 38 w ciagu dnia,kataru jakos specjalnego nie ma...jest taki sam od paru miesiecy,kaszlu brak...za to znow ja wysypalo...dzis bez goraczki,widac po oczach zmeczenie i chorobe..wymazy zrobione wiec teraz w srode mamy miec wyniki okaze sie co dalej a jutro idziemy do alergologa.

Jolu gratuluje nowego mieszkanka:-)czekam na jakies foteczki:sorry: ja jakos problemow po odstawieniu cyca z @ niemialam:tak:mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok i sie szybko wyreguluje:tak:

wczoraj bylo u nas cieplutko,dzis wiatr i chlodniej a jutro deszcze i burze zapowiadaja i gdzie te lato:angry:zmykam zaraz do wyrka bo zimno mi jakos:-(
dobrych snow:-)

U nas juz o niebo lepiej,Wika dochodzi do siebie,tfu,tfu,tfu co by nie zapeszyć....a ja sie trochę zasmuciłam bo mieliśmy zapalnowany wyjazd na ten długi weekend do Gdańska troszke nad morze,inny klimat ....a tu lipa mój gin zabronił mi sie ruszania z domu i mam se wybić jakie kolwiek wyjazdy :-:)-:)-( o!!!! Ale zawsze jest jakies wyjscie awaryjne i chociaż mała skorzysta i pojedzie z cioteczka....

Jolka,suuuper sie pobawiłaś,no i te zarywy :-D, mimo ze do połnocy ale zawsze cosik :-),ja to narazie zadnych perspektyw na przyszlosc nie widzę :-(zazdrościć tylko ;-)....współczuje złamanego samochodu,echhh....a zarazem zycze powodzenia w szukaniu nowego :tak:;-):tak:....

Asiu,biedna Juleczka,współczuje bidulce i jeszcze te wysypki :no::szok:....

Witam:happy:
ja tak z doskoku ale mam urwanie głowy:szok: nie wiedziałam że przez te 4 latka co tu mieszkaliśmy, tyle rzeczy doszło:szok:
Słoneczka Wy moje prawdopodobnie do wtorku będe odcięta
emocje10.gif
emocje43.gif
emocje42.gif

mam nadzieję że potem Was nadrobię :tak:

Jolu ale super Ze moglas sie wybawic nawet do polnocy:tak::-)czekamy na Ciebie do wtorku w takim razie i pochwal sie nowym mieszkankiem:tak::-)

Kasia
jak sie czujecie:confused:

ale duchota dzis byla...masakra....zato na wieczor burze mamy i pada...super:tak:
Jula juz lepiej,jest tylko starsznie wysypana od czubka glowy ..drapie sie okropnie...jutro idziemy na konsultacje do lekarza bo pani alergolog przepisala jej duzo lekow miedzyinnymi sterydy wziewne:szok:

jestem wykonczona zaraz ide sie kapac i lulu....

U nas już dobrze,mała doszła do siebie w 100%,teraz nadrabia w jedzeniu ile wlezie :-D,pojechała z ranca z cioteczką nad morze,miałysmy jechać razem ale gin mi zabronił się ruszać wiec grzecznie siedzę na d....
Juz za nią tęsknię bo w sumie to nasze takie pierwsze dłuzsze rozstanie :-:)-:)-(....
Ja sie nadal kulam,został tylko miesiąc,ufffff,młody rosnie rewelacyjnie ma 3300g i wszystko jest oki,oprócz skurczów przepowiadających i stawiania sie brzusia nic sie nie dzieje,nadal Ktg co drugi dzien i czekamy......;-):tak:;-)

Jolka,trzymaj kochana głowę mocno co by Ci nie urwało :-D:tak::-D i wracaj do Nas szybko bo dziisaj juz sroda :tak:;-)

Asiu,u nas tez zajeb...duchota,ledwo zipię,puchnę,echhh ale u nas nie pada :-(....a Juleczka biedna nadal wysypana,kurcze....napisz co tam po konsultacji....

miłego laseczki :-)

Aaaaaaaaaaaa,ciekawe jak tam Nasza Martusia,pewnie się już cieszy baby!!!!! Czekamy na wiesci!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ale cisza....no tak weekend sie zbliza....:-)
Słoneczka życze miłego weekendu :tak:......oby pogoda dopisala :tak: bo u mnie na polnocy szalu nie bedzie :-(....przewaga deszczu :-(.....

hej hej:-)

Kasia to odpoczywasz bez Wiki....a jak sobie corcia radzi bez Ciebie:confused:masz racje pustki na wrzesniu straszne...:-(a u nas JUla ma chyba ospe...na 13 ide do lekarza..biedna jest cala wysypana...biedroneczka a ja mam strasznego dola:-(ehhhh...

Kinus jak tam sprawy finansowe wyjasnily sie:confused:

macie jakies wiesci od Martusi:confused:pewnie juz dawno tuli synusia ...a miala do kogos napisac jak juz bedzie po wiec cierpliwie musimy poczekac,,,,az wroci:tak:

ciekawe jak tam Joli idzie przeprowadzka:sorry:

milego dlugiego weekendu:tak:

reklama
Hej hej
U nas pogoda nie nastraja.
Zupka ogórkowa się pyrka,młody śpi a Antek grzebie w płytach :baffled:

Asiu masz doła przez ospę?
Da się przeżyć ;-) Kup pudroderm,nadmanganian potasu,witaminki i dacie radę ;-)
Antek ospował jak miał 2,5 roku.Pewnie pamiętacie.Też przeżywałam ale okazało się,że nie taki diabeł straszny :tak:
Będzie miała za sobą ;-)

Kurcze muszę poszukac,moze mam numer do Martusi :sorry:
Choc ona pisała,że 12 czerwca będzie miała znowu neta,czyli dziś :confused:

Jolu hop hop,jak przeprowadzka?
Kasiulkaaaaa jak młoda?Daje radę bez mamusi?

Do góry