reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Hej
Myślałam,że sobie popisze jak zrobię obiad i młody pójdzie spac.Ale dziś akurat nie ma ochoty spac w południe.Dwie godziny szalał w swoim łózeczku i nic z tego :wściekła/y:
Teraz męcz się z nim do wieczora.Pewnie o 17 już bedzie marudny i śpiący a wtedy trzeba go przetrzymac do 19:00 :dry:

Hej kobitki

W sobote pojechalismy z corcia do bawilandii, milion razy tam byla i ok a w sobote skoczyla i przewrocila sie na prawa raczke, zaczela ja bolec pojechalismy do lekarza i okazalo sie ze zlamana, peknieta :baffled: na rtg widac kreseczke w poprzeg raczki na dlugosci 3-4mm zaraz nad nadgarstiem po zewnetrznej stronie raczki. Lekarz stwierdzil, ze trrzeba dac gips. No i mala chodzi od sobty wieczor w gipsie, juz sie przyzwyczaila i macha raczka na wszytskie srony ale na poczatku nic nie chciala ta raczka robic. Dobrze, ze lokcia w gipsie nie ma to przynajmniej nie ejst az tak bardzo unieruchomiona. Gips ma trzymac od 4 do 6 tygodni, a 4 czerwca wizyta u lekarza. Normalnie tak sie denerwowalam ze tylko poridu mi brakowalo :baffled: Dobrze, ze synus jeszcze sie nie spieszy na swiat.Obiecalismy corci ze jako rekompensate za to co sie stalo i za toze dzielan byla pojedziemy do sklepu zabawkowego no i wczoraj pojechalismy do innego miasta do swiata zabawek :tak: Cora szalala i wybierala co tylko chciala ;-) wybrala wozek dla lali, domek z konikami, jakis komplet malych zwierzatek little pet shop czy cos i pisaki :-) juz zostala obkupiona na wszyustkie okazje ;-)Kolejny prezent na urodziny dopiero dostanie :-p;-) Dzis ma imieninki wiec caly dzien sie bawimy, spacerujemy z lala i nowym woziem ;-)jemy lody, ogladamy bajki i super sie bawimy :-) Bidulka moja :blink:dobrze,ze na dziecku tak szybko wszytsko sie goi.

Anineczko zdroweczka dla Twoich chlopakow :tak:

Kaasiula daje rade :tak:
Szybciej sie mecze i jak dlugo chodze to kregoslup daje znac o sobie ale nie jest zle :-)Jeszcze moge tak pochodzic.Wcale mi sie do szpitala nie spieszy :-p

Asiu fajne takie weekendy rodzine nie :tak::-D

A gdzie reszta mamus wrzesniowych co !!!

Martusiu :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

STO LAT,STO LAT DLA SANDRUSI,WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ,SPEŁNIENIA MARZEŃ I ZDRÓWKA DLA CHOREJ RĄCZKI !!!!

Witam słonecznie
slonce.gif

no słoneczko na horyzoncie jupi po wczorajszej pompie w sam raz :tak:

no małż wyszedł do pracki za niedługo Remi do szkoły:biggrin2:
dziś wyjątkowo Dominika już wstało no święto lasu normalnie:szok::tak::-D bo potrafi spać naewt do 11 :sorry2: Korduś od rańca śmiga jak zwykle:biggrin2:
Dziś czuję sie lepiej;-) ale @ nadal nima:wściekła/y: ale nie myślcie że zasdkoczyłam:sorry2: robiłam bete i tylko 0,1 ;-)

Martusiu zbuziakuj Sandrusie bidulka tyle czasu z gipsem :shocked2:
dobże że nie zaczełaś rodziś z nerwów:sorry2:

Aniu oj ile razzy ja myślę że se popiszę lub coś innego porobę a dzieciaki jak na złość plany pokręcą :sorry2:

Kasiula ach te remonty nic przyjemnego ale za to potem ładny efekt;-)

Joasiu ja cały czas leniwa:sorry2::-p:-D ale zazdroszczę że możesz małą dać do przedszkola i robisz wszystko w swoim tempie ;-) bo ja jusz w nerwice popadam z dziećmi na głowie:shocked2:

Witam z ranka :biggrin2:

Słonko znowu dzisiaj daje popalic a zwłaszcza mi :-(;-)echhh,chodze tylko i pufam :-D...Wika wstała mi po 6 wiec juz mam pranko zrobione,chałupka jako tako ogarnieta,sniadanko tez zjedzone i zbieram sie powoli na zakupki ale w sumie to juz nie mam siły :-D:tak:...dobrze ze mam rynek wnet pod blokiem,uffff...

Jolka,a u mnie wczoraj nic nie kropneło,wszystko poszło północą,normalnie mozna jajo zniesc,nie idzie wytrzymac taka duchota burzowa i dzisiaj to samo,tylko sie w kolo chmurkuje i na tym sie pewnie skonczy....

Miłego....

Cześć :-)
Ja tak na prędko dziś, bo czasu niewiele mi zostało, a jeszcze pranie muszę powiesić. Sara kończy już o 11.20 Chciałam jeszcze CV napisać, dlatego kompa włączyłam. Muszę poważnie już zabrać się za poszukiwanie pracy. Bardzo bym chciała, ale jednocześnie mamy obawy.
W tamtym tygodniu w każdej wolnej chwili robiłam szwagierce reklamę do gazety i nie miałam czasu aby do Was zajść. W niedzielę bylismy w Kłodzku i oczywiście mąż zmusił mnie do prowadzenia samochodu w jedną i w drugą stronę. Przynajmniej sprawdziliśmy ile pali na trasie nasz stary opelek. Wyszło na niecałe 5 l/100km. A tak to bylismy na 4 urodzinkach siostrzenicy męża:tak:.
Pozdrawiam Was gorąco i życzę miłego dnia:tak::-)

witam:-)

Jolu masz racje super mam jak jestem sama w domku...nawet sobie wyobrazac nie bede co mamusie ktore maja wiecej dzieci maja w domku..musza sie dobrze organizowac aby wszystko zrobic a na leniuchiwanie czasu na pewno brakuje:-(a o ktorej Dominika chodzi spac ze tak dlugo Ci spi:confused:

Kasiu
wspolczuje kiepskiego samopoczucia...fajnie ze daleko po zakupki chodzic nie musisz...ale i tak sie oszczedzaj kochana...:tak:

Martusia biedna Sandrunia:-(...jeju wyobrazam sobie co przezyliscie..dobrze ze synus siedzi w brzuszku bo tylko tego by brakowalo zeby wtrakcie zakladania gipsu Sandruni synus zechcial wyjsc z brzuszka....biedna malutka,wysciskaj ja od nas mocno... i zloz od nas serdeczne zyczonka imieninkowe:-)

Karioko widze ze juz "zawodowo'jezdzisz..super ze masz mozliwosci i praktykujesz.....trzymam kciuki za znalezienie dobrej pracki:-)

Aniu jak tam chlopcy sie czuja:confused:co slychac u Was?Czy Antka posylacie do jakiegos przedszkola od wrzesnia:confused:

ja dzis juz bylam u dentysty,Jula w przedszkolu..kurcze najgorsze jest to ze panie w przedszkolu wychodzac z dziecmi na dwor to samo zakladaja dzieciom w czym przychodza z rana..a z rana jest zimniej przeciez...a Jula na bank dzis sie zgrzeje...ehhh.mowic do pan to sobie mozna trzeba po prostu zabierac ubranie ktore nie bedzie potrzebne po poludniu i tyle a ja tego dzis nie zrobilam...ehhh:-(

hej jak tam plany wakacyjne macie juz jakies:confused:

Czesc

U nas wszytsko dobrze ;-)

Corcia przyzwyczaila sie do gipsiku i wszytsko robi chora raczka. Dzielna jest a ja jestem z niej taaaka dumna :tak::-D

Synus jeszcze na swiat sie nie spieszy i dobrze bo maz pracuje w tygodniu wiec mam nadzieje, ze do weekendu poczeka ;-)
Dzis mam wizyte u mojego lekarza prowadzacego wiec moze mnie zbada i powie cos wiecej :tak:

Dziekuje w imieniu corci za zyczonka imieniknkowe :*:* :tak:
No i oczywiscie dziekujemy za zyczenia powrotu do zdroweczka :-)

Lece cos w domku porobic ;-)poki corcia bajka zajeta ;-):-)

Milego dnia :-)

reklama
Hello

Młody śpi to zajrzałam.Zaraz wrzucę kupne pierogi do wrzątku i będzie obiad :-D
Pomidorówkę mam z wczoraj.
Muszę umyc podłogę ale ostatnie dwa dni odczuwam kręgosłup :baffled:

Chłopcy już zdrowi.W sumie nie leczyłam ich niczym oprócz Cerutinu,cebionu i kropel do nosa.Sami zwalczyli choróbsko.Jutro może na te zaległe szczepienie pójdziemy.

Asiu Antek nie idzie do szkoły od września,nawet na przedszkole nas nie stac zbytnio.Ale od stycznia 2010 zabierają nam jeden zasiłek i za to będzie 3 godziny dziennie przedszkola.Niby fajnie ale należy się ono dzieciom w wieku 3,3miesiace do 4,6 roku.Czyli Antek załapie się raptem na 3 miesiące :angry:
No ale zobaczymy co to będzie.

Martusiu oby rączka Sandry zagoiła się w try mi ga ;-)
Buziak.

Karioka szukasz pracy w szkole?

Do góry