Hej kobitki
W sobote pojechalismy z corcia do bawilandii, milion razy tam byla i ok a w sobote skoczyla i przewrocila sie na prawa raczke, zaczela ja bolec pojechalismy do lekarza i okazalo sie ze zlamana, peknieta
na rtg widac kreseczke w poprzeg raczki na dlugosci 3-4mm zaraz nad nadgarstiem po zewnetrznej stronie raczki. Lekarz stwierdzil, ze trrzeba dac gips. No i mala chodzi od sobty wieczor w gipsie, juz sie przyzwyczaila i macha raczka na wszytskie srony ale na poczatku nic nie chciala ta raczka robic. Dobrze, ze lokcia w gipsie nie ma to przynajmniej nie ejst az tak bardzo unieruchomiona. Gips ma trzymac od 4 do 6 tygodni, a 4 czerwca wizyta u lekarza. Normalnie tak sie denerwowalam ze tylko poridu mi brakowalo
Dobrze, ze synus jeszcze sie nie spieszy na swiat.Obiecalismy corci ze jako rekompensate za to co sie stalo i za toze dzielan byla pojedziemy do sklepu zabawkowego no i wczoraj pojechalismy do innego miasta do swiata zabawek
Cora szalala i wybierala co tylko chciala ;-) wybrala wozek dla lali, domek z konikami, jakis komplet malych zwierzatek little pet shop czy cos i pisaki :-) juz zostala obkupiona na wszyustkie okazje ;-)Kolejny prezent na urodziny dopiero dostanie
;-) Dzis ma imieninki wiec caly dzien sie bawimy, spacerujemy z lala i nowym woziem ;-)jemy lody, ogladamy bajki i super sie bawimy :-) Bidulka moja
dobrze,ze na dziecku tak szybko wszytsko sie goi.
Anineczko zdroweczka dla Twoich chlopakow
Kaasiula daje rade
Szybciej sie mecze i jak dlugo chodze to kregoslup daje znac o sobie ale nie jest zle :-)Jeszcze moge tak pochodzic.Wcale mi sie do szpitala nie spieszy
Asiu fajne takie weekendy rodzine nie
A gdzie reszta mamus wrzesniowych co !!!