reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Jolka,piękny śpiew ptaszków...a ta kawusia,normalnie pije swoją ale mimo wszystko na widok Twojej dostałam ślinotoku :-):tak: ...och Tyyyy ;-)....ja już po spacerze i zakupach,pogoda u mnie lipa,niby ciepło ale całą noc lało i z rańca tysz ale teraz na szczęście przestało :no:....mam małego nerwika bo wieczorkiem mam kolejne Usg i mam nadzieje żę moje dzieciątko pokaże w końcu co ma miedzy nóżkami :tak::wściekła/y:,uparte to za tatusiem chyba :-D...
Ewon,to masz wesoło z tymi Twoimi brzdącami :tak::-)
Kinek,wsółczuje kochana ale sie juz nie dołuj !!!!

Miłego dzionka :-)

reklama

Aniu ale pysznosci ...mniam....
w przedszkolu sprzedawali paczucie to zakupilam troszke bo czasu nie bylo zeby samej cos upichcic..a foforki kupowac nie kupuje...wole wlasnej roboty..a i sasiadka przyniosla nam pelen talerz wiec nawet nie musialam smazyc;-):tak:

Anineczka,pewnie,że Nas czytają tylko czasu nie mają :-D:-D:-D,ja jestem tego żywym przykładem :tak:....Kurczę,a o moim 3-latku to można pisać i pisać,zresztą jak o każdym...ale w skrócie to ma na imię Wiktorcia,burza loków na głowie ;-),broi zapewne jak każde :-D ...mamusi cycek,karmiona równo do trzech lat :szok: (ale czego sie nie robi dla dziecka,drugie raczej tak dobrze juz nie bedzie miało ),teraz z niecierpliwością czeka na rodzeństwo,musi wytrzymać do lipca,marzy jej się siostrzyczka (zresztą tak jak i mi córeczka,ale chłopiec tez będzie oki,przecież mu nie obetnę :-D),rozmawiamy o dzidzi codziennie,młoda przykłada ucho do brzusia i pyta czy chrapie...fajnie tak !!!! Do przedszkola nie chodzi,może pójdzie teraz od września,co by mamusia mogła troszkę odpoczą i zająć sie maleństwem,chociaż te nasze dzieciątka teraz takie samodzielne i w ogóle...co ja będę Wam pisać,same wiecie najlepiej :-).............
........spadam teraz mężowi towarzyszyc przy kolejnym pączku........:-)

kaaasiulka waw:szok:3 latka mowisz ze karmilas...niezle ale czego sie nie robi dla naszych kochanych skarbow....fajnie ze ladnie poszlo i bezproblemowo odstawianie cycolenia:tak:a w ktorej czesci bdg mieszkasz...ja dosc czesto odwiedzam fordon:tak::-):tak:

Przepraszam, że jakoś ostatnio nie zglądałam, ale czasu brak no i jeszcze kilka innych względów. Na szczęście wczoraj skończyłam pracę nad czymś ogromnym i strasznie ważnym (zawodowo) i liczę na ciut więcej wolnych wieczorów.

No...właściwie to w przyszłym tygodniu zaczynamy wyprowadzkę bo remont zrobiony, w środę przyjeżdża kuchnia, więc z tym czasem wciąż może być krucho, ale...nie zamykajmy kramu.

Poczytam co u Was.

Edytko przeprowadzona juz jestes:confused:jak tam Macius i jego anemia:confused:poszla juz w zapomnienie:sorry2:Olenka to juz pieknie biega pewnie ....:confused:mam nadzieje ze Twoje plany zawodowe ida zgodnie z planem:tak:

Cześć Słoneczka Wy moje:biggrin2:

u mnie tak różnie ostatnio mamy problemy z Naszym nastolatkiem :-( nosz nie wiem co w niego wstąpiło :wściekła/y: musimy go krótko trzymać puki jeszcze się da:sorry2:
a ja żeby wyluzować bo już od tego wszystkiego dostawałam świra to wybrałam sie wytańczyć z koleżankami z BB :-p, pierwszy raz poszłam bez męża :sorry2:został z dziećmi w domku:-p
no ubaw był super, wytańczyłam sie tak że rano mi kolana skrzypiałay:baffled::-D
a w sobotkę Heniu zabrał Dominisie i pojechał na noc do teściów :tak:więc super laba , poczułam się jakbym miała jedno dziecko cisza luzy no bomba:tak::-D:szok:

Jolu ale zazdroszcze Ci wyjscia z domu..,tanecznego szalenstwa:tak::-):tak:a do tego spotkania z dziewczynami z bb...fajnie:tak::-)
wspolczuje problemow wychowawczych...ciezki okres macie....
male dzieci maly problem duze dzieci duzy problem....niestety to prawda:-(trzymajcie sie i niedawajcie...najwazniejsze to miec dobry kontakt i rozmawiac...bo samymi zakazami i karami to nic sie nie wskura niestety....moja mama miala ze mna troszke problemow ale rozsadek moj zwyciezyl i wpore sie uspokoilam..czego i Remikowi zycze:tak::-)

na razie musze konczyc...zaraz bede miec goscia na chwilke i musze Juli podac obiadek....

do pozniej jakby co:-)

kaaasiulka waw:szok:3 latka mowisz ze karmilas...niezle ale czego sie nie robi dla naszych kochanych skarbow....fajnie ze ladnie poszlo i bezproblemowo odstawianie cycolenia:tak:a w ktorej czesci bdg mieszkasz...ja dosc czesto odwiedzam fordon:tak::-)

Joanna MK,mówisz Fordon no ja mieszkam w sumie po drugiej stronie Bydzi na Bartodziejach :-)

Hej :-)

U mnie przygotowania do weekendu. Tatuś wraca doma, więc trzeba go słodko przywitać , nie ;-) ?

Takie nam się z Hanią udało wyczarować bułeczki ; maślane z rodzynkami i żurawinami :happy:

Witam sie :-)

Ale pogoda blllleee...az sie nie chce dupki ruszyc na zakupki ale trzeba isc bo odiadek i te inne sprawy.....mam lenia totalnego....czasmi zazdroszcze tym naszym dzieciaczkom ze one taiego powera non stop maja,skad one biora na to wszystko siły :szok:????

Kinek,ale mi narobilas smaku :-) ,mordka pelna sliny :-p,uwielbiamy takie maslane buleczki z rodzynkami :tak:.....mniam,mniam,pysznosci..........
Zycze milego weekendu kochaniutkie :-)

Jestem :-p

więc chcę życzyć Każdej z Was Kobietki Milutkiego Pogodnego Dzionka :tak:i podarować
yurjbae4nt9.gif

Witam:happy:
ale puchy :szok::szok::szok::-(
u nas oki
mały wczoraj miał zaległe szczepienie:tak:
mój mały szczypiorek nadal chuuudyyyyy :baffled: tylko 10kg i 466g :sorry2: ale zdrowy to najważniejsze:tak:
ja jutro do gina mknę :happy: ale stracha mam bo dawno nie byłam :sorry2:
ale trzeba podwozie sprawdzić ;-)

Kinuś ale smakowitości mniam mniam :-p a maleńka śliczna i widać że jej smakuje :tak:

Miłego Dzionka i odezwijta się :tak:

reklama
Witam dziewczynki :-)

Troszke mnie nie było ale widze że tu sie za duzo nie wydarzyło :tak:;-):tak:....
Jolka,piekny bukiecik az sie oko cieszy :-)...wierze ci ze sie boisz przed wizzyta u gina,ja chodze raz w misiacu i zawsze trzese dupką :-D

Pozdrawiam laseczki i zycze miłego dzionka !!!!!!

Do góry