reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Jolka,piękny śpiew ptaszków...a ta kawusia,normalnie pije swoją ale mimo wszystko na widok Twojej dostałam ślinotoku :-):tak: ...och Tyyyy ;-)....ja już po spacerze i zakupach,pogoda u mnie lipa,niby ciepło ale całą noc lało i z rańca tysz ale teraz na szczęście przestało :no:....mam małego nerwika bo wieczorkiem mam kolejne Usg i mam nadzieje żę moje dzieciątko pokaże w końcu co ma miedzy nóżkami :tak::wściekła/y:,uparte to za tatusiem chyba :-D...
Ewon,to masz wesoło z tymi Twoimi brzdącami :tak::-)
Kinek,wsółczuje kochana ale sie juz nie dołuj !!!!

Miłego dzionka :-)

reklama

Aniu ale pysznosci ...mniam....
w przedszkolu sprzedawali paczucie to zakupilam troszke bo czasu nie bylo zeby samej cos upichcic..a foforki kupowac nie kupuje...wole wlasnej roboty..a i sasiadka przyniosla nam pelen talerz wiec nawet nie musialam smazyc;-):tak:

Anineczka,pewnie,że Nas czytają tylko czasu nie mają :-D:-D:-D,ja jestem tego żywym przykładem :tak:....Kurczę,a o moim 3-latku to można pisać i pisać,zresztą jak o każdym...ale w skrócie to ma na imię Wiktorcia,burza loków na głowie ;-),broi zapewne jak każde :-D ...mamusi cycek,karmiona równo do trzech lat :szok: (ale czego sie nie robi dla dziecka,drugie raczej tak dobrze juz nie bedzie miało ),teraz z niecierpliwością czeka na rodzeństwo,musi wytrzymać do lipca,marzy jej się siostrzyczka (zresztą tak jak i mi córeczka,ale chłopiec tez będzie oki,przecież mu nie obetnę :-D),rozmawiamy o dzidzi codziennie,młoda przykłada ucho do brzusia i pyta czy chrapie...fajnie tak !!!! Do przedszkola nie chodzi,może pójdzie teraz od września,co by mamusia mogła troszkę odpoczą i zająć sie maleństwem,chociaż te nasze dzieciątka teraz takie samodzielne i w ogóle...co ja będę Wam pisać,same wiecie najlepiej :-).............
........spadam teraz mężowi towarzyszyc przy kolejnym pączku........:-)

kaaasiulka waw:szok:3 latka mowisz ze karmilas...niezle ale czego sie nie robi dla naszych kochanych skarbow....fajnie ze ladnie poszlo i bezproblemowo odstawianie cycolenia:tak:a w ktorej czesci bdg mieszkasz...ja dosc czesto odwiedzam fordon:tak::-):tak:

Przepraszam, że jakoś ostatnio nie zglądałam, ale czasu brak no i jeszcze kilka innych względów. Na szczęście wczoraj skończyłam pracę nad czymś ogromnym i strasznie ważnym (zawodowo) i liczę na ciut więcej wolnych wieczorów.

No...właściwie to w przyszłym tygodniu zaczynamy wyprowadzkę bo remont zrobiony, w środę przyjeżdża kuchnia, więc z tym czasem wciąż może być krucho, ale...nie zamykajmy kramu.

Poczytam co u Was.

Edytko przeprowadzona juz jestes:confused:jak tam Macius i jego anemia:confused:poszla juz w zapomnienie:sorry2:Olenka to juz pieknie biega pewnie ....:confused:mam nadzieje ze Twoje plany zawodowe ida zgodnie z planem:tak:

Cześć Słoneczka Wy moje:biggrin2:

u mnie tak różnie ostatnio mamy problemy z Naszym nastolatkiem :-( nosz nie wiem co w niego wstąpiło :wściekła/y: musimy go krótko trzymać puki jeszcze się da:sorry2:
a ja żeby wyluzować bo już od tego wszystkiego dostawałam świra to wybrałam sie wytańczyć z koleżankami z BB :-p, pierwszy raz poszłam bez męża :sorry2:został z dziećmi w domku:-p
no ubaw był super, wytańczyłam sie tak że rano mi kolana skrzypiałay:baffled::-D
a w sobotkę Heniu zabrał Dominisie i pojechał na noc do teściów :tak:więc super laba , poczułam się jakbym miała jedno dziecko cisza luzy no bomba:tak::-D:szok:

Jolu ale zazdroszcze Ci wyjscia z domu..,tanecznego szalenstwa:tak::-):tak:a do tego spotkania z dziewczynami z bb...fajnie:tak::-)
wspolczuje problemow wychowawczych...ciezki okres macie....
male dzieci maly problem duze dzieci duzy problem....niestety to prawda:-(trzymajcie sie i niedawajcie...najwazniejsze to miec dobry kontakt i rozmawiac...bo samymi zakazami i karami to nic sie nie wskura niestety....moja mama miala ze mna troszke problemow ale rozsadek moj zwyciezyl i wpore sie uspokoilam..czego i Remikowi zycze:tak::-)

na razie musze konczyc...zaraz bede miec goscia na chwilke i musze Juli podac obiadek....

do pozniej jakby co:-)

kaaasiulka waw:szok:3 latka mowisz ze karmilas...niezle ale czego sie nie robi dla naszych kochanych skarbow....fajnie ze ladnie poszlo i bezproblemowo odstawianie cycolenia:tak:a w ktorej czesci bdg mieszkasz...ja dosc czesto odwiedzam fordon:tak::-)

Joanna MK,mówisz Fordon no ja mieszkam w sumie po drugiej stronie Bydzi na Bartodziejach :-)

Hej :-)

U mnie przygotowania do weekendu. Tatuś wraca doma, więc trzeba go słodko przywitać , nie ;-) ?

Takie nam się z Hanią udało wyczarować bułeczki ; maślane z rodzynkami i żurawinami :happy:

Witam sie :-)

Ale pogoda blllleee...az sie nie chce dupki ruszyc na zakupki ale trzeba isc bo odiadek i te inne sprawy.....mam lenia totalnego....czasmi zazdroszcze tym naszym dzieciaczkom ze one taiego powera non stop maja,skad one biora na to wszystko siły :szok:????

Kinek,ale mi narobilas smaku :-) ,mordka pelna sliny :-p,uwielbiamy takie maslane buleczki z rodzynkami :tak:.....mniam,mniam,pysznosci..........
Zycze milego weekendu kochaniutkie :-)

Jestem :-p

więc chcę życzyć Każdej z Was Kobietki Milutkiego Pogodnego Dzionka :tak:i podarować
yurjbae4nt9.gif

Witam:happy:
ale puchy :szok::szok::szok::-(
u nas oki
mały wczoraj miał zaległe szczepienie:tak:
mój mały szczypiorek nadal chuuudyyyyy :baffled: tylko 10kg i 466g :sorry2: ale zdrowy to najważniejsze:tak:
ja jutro do gina mknę :happy: ale stracha mam bo dawno nie byłam :sorry2:
ale trzeba podwozie sprawdzić ;-)

Kinuś ale smakowitości mniam mniam :-p a maleńka śliczna i widać że jej smakuje :tak:

Miłego Dzionka i odezwijta się :tak:

reklama
Witam dziewczynki :-)

Troszke mnie nie było ale widze że tu sie za duzo nie wydarzyło :tak:;-):tak:....
Jolka,piekny bukiecik az sie oko cieszy :-)...wierze ci ze sie boisz przed wizzyta u gina,ja chodze raz w misiacu i zawsze trzese dupką :-D

Pozdrawiam laseczki i zycze miłego dzionka !!!!!!

Do góry