reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No dzisiaj się chyba uzbiera rekord jak jedną stronę zapiszemy :-D

Martusiu ja chciałam implanta,ale z racji tego,że moje ciało nie przyjmuje żadnych ciał obcych typu kolczyki,uczulenie na nikiel to boję się,że implant wywoła jakąs reakcje uczuleniową.Pozatym mój GP odradził bo 8 kobiet na 9 którym zakładał poprosiły o ściągnięcie.
Ja mam Yasmin i super się po nim czuje,nie mam żadnych skutków ubocznych a nawet libido w normie :tak:
I o dziwo! I o dziwo pamiętam o tabsach codziennie o 10 rano nawet bez przypominacza w telefonie :sorry2::dry:

Fajnie,że już niedługo mężuś przyleci do Was.:tak:

reklama
Martusiu ja chciałam implanta,ale z racji tego,że moje ciało nie przyjmuje żadnych ciał obcych typu kolczyki,uczulenie na nikiel to boję się,że implant wywoła jakąs reakcje uczuleniową.Pozatym mój GP odradził bo 8 kobiet na 9 którym zakładał poprosiły o ściągnięcie.
No roznie to bywa z tymi implantami. Tez slyszalam ze dziewczyny wyjmuja. Ja tam jednak po porodzie sie zdecyduje od razu znow na implant. Wole miec spokojna glowe i nie myslec czy wzielam tablete czy nie ;-)
Jak masz uczulenie na cialo obce to moze i dobrze ze nie zakladasz zeby cie nie bolalo czy cos.

Ja mam Yasmin i super się po nim czuje,nie mam żadnych skutków ubocznych a nawet libido w normie :tak:
I o dziwo! I o dziwo pamiętam o tabsach codziennie o 10 rano nawet bez przypominacza w telefonie :sorry2::dry:
Takich jeszcze nie bralam. Ja wogole malo tabletek w swoim zyciu bralam. Wczesniej nic, po porodzie zastrzyk, troche tabletk ino i ten implant ;-) Zastrzyki byly fajne :-)

Fajnie,że już niedługo mężuś przyleci do Was.:tak:
Niooo juz sie doczekac nie mozemy :tak::-)

Witam laseczki :-)

Się wczoraj rozgadały :tak::-):tak:.....oby tak dalej bo z rańca tu znowu cisza :tak: !!!!

Martusia,ja mam miesiąc po Tobie a dokładnie na 13 lipca...
Miluśnego dzionka życzę :-):-):-)

A co to znowu za grobowa cisza,cooooo?!?!

Witam laseczki w sobotnie wnet południe :-)....u mnie słonko świeci i zara spadamy na mały spacerek :tak:....a potem obiadek i popołudniowa kawusia z psiapsiółką :-)....proszę się zameldować na forum :-D....
.....życzę wszystkim przyjemności

kaaasiulka na weekendy to zawsze taka posucha na forum jest ;-)
My zaraz jedziemy do lekarza,bo Matt ma straszną chrype i kaszle.
Ja odrazu poprosze o następny zestawik tabletek.Tylko nie moge coś mojej karty medycznej znaleźc :baffled:
Lece szukac.
Miłego weekendu ;-):-)

No tak weekendy rodzinne :-D........u mnie też rodzinnie ale zaglądam na forum co by zaległości nadrobić tu i ówdzie :tak:;-):tak:....miłego wieczorku laseczki :-)

18s.gif
Witam :-)
Miłego Dzionka Dziewuszki ;-):-) ach ten poniedziałak :sorry2:

No Joasiu czekamy czekamy ;-)

Witam
Jejku ja jutro już lece do Pl :szok:
Ale ten czas zleciał.
Kinek się nie odzywasz,co z tymi kredkami,moze wziąśc Ci inne?
Joasiu już nadrobiłaś?

Matt ma zapalenie górnych dróg oddechowych.Ma antybiotyk.Na szczęście poza chrypą w pierwszych dwóch dniach teraz głos mu już wraca.No i kaszle.Na szczęście nie ma gorączki.
Zaraz zjemy śniadanko i pewnie z nudów będziemy przymierac bo na dwór nie możemy iśc.Za ostre powietrze jak na gardełko Matt-a :dry:

reklama
Hej,

Już drugi raz zaczynam pisać tę wiadomość. Przed chwilą niechcący wyłączyłam komputer :angry:

Hania po dwutygodniowej przerwie znowu w przedszkolu. A ja jakoś nie mogę wyzdrowieć. Ciągle mam katar i boli mnie głowa...tak za oczami. Podejrzewam zatoki...Masakra...
Wczoraj pół dnia latałam po mieście i szukałam stroju na aerobik.
Od mikołaja dostałam kartę do klubu...ale nie korzystałam przed te choróbska i remonty...Marzec się zaczął i postanowiłam wziąć się za siebie :tak:

Ania, kiedy dokładnie masz egzamin ? Będę trzymała kciuki ;-)
Co do kredek....to zależy mi dokładnie na tych .Jak ich nie ma ,,,,to trudno...innych nie chcę, ale dziękuję , że pytasz :happy:
Buziaczki dla Matta; chłopie zdrowiej prędko...

Joasia, i jak przeczytałaś wszystko ?No to teraz pisz Co u Ciebie :tak:
Zapadłaś się jak pod ziemię...pewnie do pracy poszłaś , co :sorry:

No to tyle ode mnie ...poczekam co Wy napiszecie :happy:

Do góry