reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

No dzisiaj się chyba uzbiera rekord jak jedną stronę zapiszemy :-D

Martusiu ja chciałam implanta,ale z racji tego,że moje ciało nie przyjmuje żadnych ciał obcych typu kolczyki,uczulenie na nikiel to boję się,że implant wywoła jakąs reakcje uczuleniową.Pozatym mój GP odradził bo 8 kobiet na 9 którym zakładał poprosiły o ściągnięcie.
Ja mam Yasmin i super się po nim czuje,nie mam żadnych skutków ubocznych a nawet libido w normie :tak:
I o dziwo! I o dziwo pamiętam o tabsach codziennie o 10 rano nawet bez przypominacza w telefonie :sorry2::dry:

Fajnie,że już niedługo mężuś przyleci do Was.:tak:

reklama
Martusiu ja chciałam implanta,ale z racji tego,że moje ciało nie przyjmuje żadnych ciał obcych typu kolczyki,uczulenie na nikiel to boję się,że implant wywoła jakąs reakcje uczuleniową.Pozatym mój GP odradził bo 8 kobiet na 9 którym zakładał poprosiły o ściągnięcie.
No roznie to bywa z tymi implantami. Tez slyszalam ze dziewczyny wyjmuja. Ja tam jednak po porodzie sie zdecyduje od razu znow na implant. Wole miec spokojna glowe i nie myslec czy wzielam tablete czy nie ;-)
Jak masz uczulenie na cialo obce to moze i dobrze ze nie zakladasz zeby cie nie bolalo czy cos.

Ja mam Yasmin i super się po nim czuje,nie mam żadnych skutków ubocznych a nawet libido w normie :tak:
I o dziwo! I o dziwo pamiętam o tabsach codziennie o 10 rano nawet bez przypominacza w telefonie :sorry2::dry:
Takich jeszcze nie bralam. Ja wogole malo tabletek w swoim zyciu bralam. Wczesniej nic, po porodzie zastrzyk, troche tabletk ino i ten implant ;-) Zastrzyki byly fajne :-)

Fajnie,że już niedługo mężuś przyleci do Was.:tak:
Niooo juz sie doczekac nie mozemy :tak::-)

Witam laseczki :-)

Się wczoraj rozgadały :tak::-):tak:.....oby tak dalej bo z rańca tu znowu cisza :tak: !!!!

Martusia,ja mam miesiąc po Tobie a dokładnie na 13 lipca...
Miluśnego dzionka życzę :-):-):-)

A co to znowu za grobowa cisza,cooooo?!?!

Witam laseczki w sobotnie wnet południe :-)....u mnie słonko świeci i zara spadamy na mały spacerek :tak:....a potem obiadek i popołudniowa kawusia z psiapsiółką :-)....proszę się zameldować na forum :-D....
.....życzę wszystkim przyjemności

kaaasiulka na weekendy to zawsze taka posucha na forum jest ;-)
My zaraz jedziemy do lekarza,bo Matt ma straszną chrype i kaszle.
Ja odrazu poprosze o następny zestawik tabletek.Tylko nie moge coś mojej karty medycznej znaleźc :baffled:
Lece szukac.
Miłego weekendu ;-):-)

No tak weekendy rodzinne :-D........u mnie też rodzinnie ale zaglądam na forum co by zaległości nadrobić tu i ówdzie :tak:;-):tak:....miłego wieczorku laseczki :-)

Witam
Jejku ja jutro już lece do Pl :szok:
Ale ten czas zleciał.
Kinek się nie odzywasz,co z tymi kredkami,moze wziąśc Ci inne?
Joasiu już nadrobiłaś?

Matt ma zapalenie górnych dróg oddechowych.Ma antybiotyk.Na szczęście poza chrypą w pierwszych dwóch dniach teraz głos mu już wraca.No i kaszle.Na szczęście nie ma gorączki.
Zaraz zjemy śniadanko i pewnie z nudów będziemy przymierac bo na dwór nie możemy iśc.Za ostre powietrze jak na gardełko Matt-a :dry:

reklama
Hej,

Już drugi raz zaczynam pisać tę wiadomość. Przed chwilą niechcący wyłączyłam komputer :angry:

Hania po dwutygodniowej przerwie znowu w przedszkolu. A ja jakoś nie mogę wyzdrowieć. Ciągle mam katar i boli mnie głowa...tak za oczami. Podejrzewam zatoki...Masakra...
Wczoraj pół dnia latałam po mieście i szukałam stroju na aerobik.
Od mikołaja dostałam kartę do klubu...ale nie korzystałam przed te choróbska i remonty...Marzec się zaczął i postanowiłam wziąć się za siebie :tak:

Ania, kiedy dokładnie masz egzamin ? Będę trzymała kciuki ;-)
Co do kredek....to zależy mi dokładnie na tych .Jak ich nie ma ,,,,to trudno...innych nie chcę, ale dziękuję , że pytasz :happy:
Buziaczki dla Matta; chłopie zdrowiej prędko...

Joasia, i jak przeczytałaś wszystko ?No to teraz pisz Co u Ciebie :tak:
Zapadłaś się jak pod ziemię...pewnie do pracy poszłaś , co :sorry:

No to tyle ode mnie ...poczekam co Wy napiszecie :happy:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry