reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

:-)Witam

macie na rozgrzewkę :-p The Internet SHOULD Be Illegal
u mnie pada chlapa z nieba :dry: dzieci jeszcze gilkuja :dry:
no ale jutro wyjście z mężulkiem jupiiiii:tak::-)

o to już 3 kobity bedą miały 4 rocznice slubu :-D

Kinuś współczuje remoooonciku :sorry2: no ale potem bedzie ślicznie:tak:
no pierwsze koty za płoty dobrze że to była mała stłuczka i oby ostatnia:tak:

Aniu to powiadasz że śmigasz nowym łoooonczem hi hi

Martusiu paczka doszła?

o muszę sie pochwalić mój kupił dzisiaj mi prezent urodzinowy :tak:
i wieczorkiem bede miała juz go w rączkach :tak::-) a mianowicie
dostanę to
DolceGustoDownload.jpg

myslałam o troche innym bo tu trzeba te kapsułki kupywać :sorry2:

o miała przerwe bo przyszedł wcześniej i właśnie sącze pierwsze kappuccino :-p
to mykam na łono rodziny :-) do nastepnego hi hi

reklama
Jolu czy ty aby tylko Cappucino pijesz? :-D
A tak poważnie świetny sprzęcik.Ja juz od dawna marzę o jakimś takim coffe maker ;-)
No i śmigam na nowym łączu.Jest superrrrrr.W koncu bez kabelków zwisających z poddasza :zawstydzona/y:;-)

Kinuś co wy tam wydziwiacie z tą ścianą.Proszę o fotki jak juz będzie na finiszu :tak:
Jolu obejrzałam linka :szok::szok::-D:rofl2:
Ale prosiłabym Cię byś wklejała na zamknięty takie linki ;-)
No wiesz...regulamin....:zawstydzona/y:;-)

Ostatnia edycja:
Hejka :-),

Jolka, ja też film obejrzałam :sorry2: i stwierdzam, że faceci nie powinni rozbierać sie do ...końca :-D
Ubawiłam się setnie :-D

ZAzdroszczę Ci tego Krupsa...fajny jest i pyszna kawka z niego wychodzi :tak:. Moja bratowa posiada . Drogie są naboje do niego ?

Ściankę pokażę, jak wyjdzie pikna i jak ten cały syf sprzątnę :baffled:

Nasz piekarza rokietnicki, Pan Łakomy dzisiaj sprzedaje pączki w kształcie serc. Fajny pomysł, nie :-). Właśnie zjadłam jednego i czuję jak mi zadek rośnie :-D
OD marca na aerobik, KONIECZNIE !!!

Hej,

Znowu piszę sama do siebie...ale jak widać KRYZYS podziałał nie tylko na gospodarkę :sorry2:

Co z wami laseczki ?
Wiecie...strasznie nieswojo czuję się, gdy zaglądam na bb, a tam mój post wisi samotnie od kilku dni....smętnie tu ...

Czy to znaczy, że zamykamy kram ? Czy jeszcze się pojawicie ?

Hanka od poniedziałku nie chodzi do przedszkola, bo sie zaziębiła. Trzy tygodnie była zdrowa i znowu umata :baffled:
Fachowcy dzisiaj maja przerwę. Jutro przychodzi magik od tynków szlachetnych i w sobotę powinno być wszystko skończone. Akurat na urodzinki Jacka :happy:

Witam :-)
z tym Czakiem żartowałam:sorry2:
Dziewczynki no nie wygłupiajcie sie wiem że też ostatnio mniej piszę ale odrazu zamykać?:no:
u nas biało ale bez przesady i nie wiem na jak dłudo bo temperatura skacze:baffled: i ciśnienie niestety tez co za tym idzie łupanie muzgowe wełbie:baffled: ale jakos zyje ;-)

jak mineły walentynki?
ja dostałam serduszko ferrero on gorące usta pieterko niżej:-p:zawstydzona/y::-D kartke i śniadanko, potem byliśmy w kinie i nalodach:tak::-) było super:tak:

Kinuś tłusty czwartek dopiero jutro a Ty poczkami sie objadasz:-D

Aniu ale mnie zbeształas za filmik :zawstydzona/y::-p:-D spoko kumam ale warto bylo hi hi

macie kaweczkę
Latte_Macchiato_Cup_big.jpg

mam teraz kryzysik przedurodzinowy + przytyłam :baffled: znowy ponad 70 dych :zawstydzona/y::-( a dokładnie 73:-( załamka normalnie a po sylwestrze było 68 jak ja to zrobiłam buuuuuu

Miłego Dzionka:-)

reklama
Witam laseczki :-):-):-)
Dopisuje się i tu i Jaaaaa,proszę tu nic nie kończyć i nie zamykać ;-);-);-)....
Kochane,tyle żeście tutaj naprodukował,że szkoda teraz zrezygnować,głowa do góry :tak::tak::tak:
Kinek,dotrzymam Ci towarzycha :-) !!!!!
Muszę troszkę poczytać co naprodukowałyście....co prawda nie da się od początku,mimo chęci,bo trochę tego tu jest :szok:ale wczytać się idzie :-D.....

Pozdrawiam serdecznie i życzę smacznego czwarteczku !!!!!!

Do góry