reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

:-)Witam

macie na rozgrzewkę :-p The Internet SHOULD Be Illegal
u mnie pada chlapa z nieba :dry: dzieci jeszcze gilkuja :dry:
no ale jutro wyjście z mężulkiem jupiiiii:tak::-)

o to już 3 kobity bedą miały 4 rocznice slubu :-D

Kinuś współczuje remoooonciku :sorry2: no ale potem bedzie ślicznie:tak:
no pierwsze koty za płoty dobrze że to była mała stłuczka i oby ostatnia:tak:

Aniu to powiadasz że śmigasz nowym łoooonczem hi hi

Martusiu paczka doszła?

o muszę sie pochwalić mój kupił dzisiaj mi prezent urodzinowy :tak:
i wieczorkiem bede miała juz go w rączkach :tak::-) a mianowicie
dostanę to
DolceGustoDownload.jpg

myslałam o troche innym bo tu trzeba te kapsułki kupywać :sorry2:

o miała przerwe bo przyszedł wcześniej i właśnie sącze pierwsze kappuccino :-p
to mykam na łono rodziny :-) do nastepnego hi hi

reklama
Jolu czy ty aby tylko Cappucino pijesz? :-D
A tak poważnie świetny sprzęcik.Ja juz od dawna marzę o jakimś takim coffe maker ;-)
No i śmigam na nowym łączu.Jest superrrrrr.W koncu bez kabelków zwisających z poddasza :zawstydzona/y:;-)

Kinuś co wy tam wydziwiacie z tą ścianą.Proszę o fotki jak juz będzie na finiszu :tak:
Jolu obejrzałam linka :szok::szok::-D:rofl2:
Ale prosiłabym Cię byś wklejała na zamknięty takie linki ;-)
No wiesz...regulamin....:zawstydzona/y:;-)

Ostatnia edycja:
Hejka :-),

Jolka, ja też film obejrzałam :sorry2: i stwierdzam, że faceci nie powinni rozbierać sie do ...końca :-D
Ubawiłam się setnie :-D

ZAzdroszczę Ci tego Krupsa...fajny jest i pyszna kawka z niego wychodzi :tak:. Moja bratowa posiada . Drogie są naboje do niego ?

Ściankę pokażę, jak wyjdzie pikna i jak ten cały syf sprzątnę :baffled:

Nasz piekarza rokietnicki, Pan Łakomy dzisiaj sprzedaje pączki w kształcie serc. Fajny pomysł, nie :-). Właśnie zjadłam jednego i czuję jak mi zadek rośnie :-D
OD marca na aerobik, KONIECZNIE !!!

Hej,

Znowu piszę sama do siebie...ale jak widać KRYZYS podziałał nie tylko na gospodarkę :sorry2:

Co z wami laseczki ?
Wiecie...strasznie nieswojo czuję się, gdy zaglądam na bb, a tam mój post wisi samotnie od kilku dni....smętnie tu ...

Czy to znaczy, że zamykamy kram ? Czy jeszcze się pojawicie ?

Hanka od poniedziałku nie chodzi do przedszkola, bo sie zaziębiła. Trzy tygodnie była zdrowa i znowu umata :baffled:
Fachowcy dzisiaj maja przerwę. Jutro przychodzi magik od tynków szlachetnych i w sobotę powinno być wszystko skończone. Akurat na urodzinki Jacka :happy:

Witam :-)
z tym Czakiem żartowałam:sorry2:
Dziewczynki no nie wygłupiajcie sie wiem że też ostatnio mniej piszę ale odrazu zamykać?:no:
u nas biało ale bez przesady i nie wiem na jak dłudo bo temperatura skacze:baffled: i ciśnienie niestety tez co za tym idzie łupanie muzgowe wełbie:baffled: ale jakos zyje ;-)

jak mineły walentynki?
ja dostałam serduszko ferrero on gorące usta pieterko niżej:-p:zawstydzona/y::-D kartke i śniadanko, potem byliśmy w kinie i nalodach:tak::-) było super:tak:

Kinuś tłusty czwartek dopiero jutro a Ty poczkami sie objadasz:-D

Aniu ale mnie zbeształas za filmik :zawstydzona/y::-p:-D spoko kumam ale warto bylo hi hi

macie kaweczkę
Latte_Macchiato_Cup_big.jpg

mam teraz kryzysik przedurodzinowy + przytyłam :baffled: znowy ponad 70 dych :zawstydzona/y::-( a dokładnie 73:-( załamka normalnie a po sylwestrze było 68 jak ja to zrobiłam buuuuuu

Miłego Dzionka:-)

reklama
Witam laseczki :-):-):-)
Dopisuje się i tu i Jaaaaa,proszę tu nic nie kończyć i nie zamykać ;-);-);-)....
Kochane,tyle żeście tutaj naprodukował,że szkoda teraz zrezygnować,głowa do góry :tak::tak::tak:
Kinek,dotrzymam Ci towarzycha :-) !!!!!
Muszę troszkę poczytać co naprodukowałyście....co prawda nie da się od początku,mimo chęci,bo trochę tego tu jest :szok:ale wczytać się idzie :-D.....

Pozdrawiam serdecznie i życzę smacznego czwarteczku !!!!!!

Do góry