reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam.
Już po weekendzie.Wczoraj byliśmy w odwiedzinach u naszych przyjaciól w Galway.
Dziś poniedziałek :baffled:
Ehhh coś Mateuszek nie może usnąc na drzemce :sorry:
Miłego poniedziałku.

A u nas spadł ŚNieg :szok::szok:

reklama
Hej :happy:,

U nas też spadła śnieg. Wczoraj napaliliśmy się na lepienie bałwana, ale niestety...lepić sie nie chciał :baffled:. Za to poszliśmy na sanki :tak:
Weekend przeleciał, bo mieliśmy gości, a w dobrym towarzystwie czas płynie szybciej...

ZAstanawiam się , co u innych wrześniówek :dry:.POd ziemię się zapadły, czy jak :sorry2:
Mam nadzieję, że na wiosnę nastąpi ożywienie i nasze niedżwiadki wreszcie obudza się ze snu zimowego :happy:

No, zbieram sie po Hankę ...

Buziaki

Witam:-)
u nas oki:sorry2: co do dzieciaczków najstarszy se pobimbał ale do pionu już wyprostowany :-p zobaczymy na jak długo:sorry2: Korduś lekko zagilony ale mam nadzieję że mu przejdzie :tak: Domcia och kobitka mała od wczoraj ma wizje damulki i się maluje :szok: jeszcze troche i będzie po malowidłach tyle tego na sobie kładzie:baffled::-p:-D
macie jakies pomysła na Walentynki? bo mojemu nie wiem co dać bo ja w samej wstążce to chyba już oklepane hi hi:-p:-D

Wszystkie tulkam i życzę Miłego Dzionka:-)

Witam

Jestesmy od piatku u tesciowki i posiedzimy jeszcze do czawrtku. Coprawda mialysmy wrocic wczoraj ale dobrze nam tu to siedzimy jeszcze troszke :tak:

Wczoraj byklam Misiako z Majeczka :-) Laseczki sie pobawily a my poklachalysmy. Bardzo szybko czas zlecial.

W ten weekend jade do rodzinki a kolejny weekend mam umowiony z Koreczkem i Darunia :tak::-)

Anineczko i jak Ci bylo w PL. Chcialabys jednak wrocic juz na stale do ojczyzny :confused:
Mnie tam sie nie spieszy ;-)

Jolu moja tez sie maluje i stroi :tak::-) Ostatnio uwielbia korale, lancuszki i bransoletki :-)
Te dziewczynki tak maja :tak::-)

Trzymajcie sie
Pozdrawiam :*
Do zas ;-)

Martuś, pozdrów dziewczyny :tak:!!!Fajnie, że mieszkacie na tyle blisko, że możecie się spotkać :happy:

Jola
, moja Hanelka też strojnisia. Jak gdzieś wychodzimy, to każdego pyta jak wygląda i oblookanie w lustrze obowiązkowe :-D
Ostatnio w H&M przykleiła się do stoiska ze spinkami i koralami. Dopiero jak kupiłam jej to co chciała, mogłyśmy zwiedzać inne działy :sorry2:. Na szczęście w innych sklepach tak nie ma...puściłaby mnie z torbami ;-)

Co do Walentynek, to jutro wyszperam jakieś fajne pomysły :cool2:

Hello
Wczoraj było chyba apogeum śniegu.Drzwi od domu nie mogłam otworzyc bo tutaj nikt chodników nie odśnieża.Jechaliśmy na zakupy i 800 m jechaliśmy 20 minut tak więc zawróciliśmy.A wieczorem maż jechał do klienta 3 godziny...a dystans 18 km :szok::-D
Auta w rowach,tiry w rowach,ślizgają się bidoki,korki na kilka kilometrów.Paraliż :sorry2:
A spadło zaledwie 20cm śniegu :szok::-D
No ale jak oni ani opon zimowych na oczy nie widzieli,ani pługów ani soli na chodniku.Katastrofa :-D
Przed wczoraj lepiliśmy bałwana,w sumie wszyscy polacy lepili a irole w oknach siedzieli.Jedna murzynka w szoku aż drzwi otworzyła i pytała czy sie fajnie bawimy :-D

Może dziś uda sie na zakupy podjechac bo śnieg topnieje.

Martusiu na otwartym nie napisze jak było w Pl.Może później na zamknietym.
Pozdrów Koreczka i Darusię ;-)
Jolu mówisz,że wstążeczka już oklepana :-D:-D
Ale sie uśmiałam :-);-)
No i na jaki pomysł wpadłaś?
My 8 lutego mamy jeszcze 7 rocznice poznania się :baffled:

witam,

Dziecię do przedszkola odstawione, więc mogę pokawkować :tak:

Ania,
ale się uśmiałam z tego śniegowego Armagedonu u Was :-D. A ta murzynka, to chyba prosto z afryki przejechała, skoro lepienie bałwana było dla niej tak egzotyczną zabawą :-)
A'propos , masz zdjęcia snowmana ? Nam się w tym roku nie udało ulepić bałwana na własnym podwórku :baffled:...Hanka z tata , jakieś dwa tygodnie temu zrobili jednego podczas spaceru po lesie i...nazwali go ...mama Kinga :-D. Jacko zrobił Hani zdjęcia jak go obściskuje ;-). Dobrze, że konkurencja sie rozpuściła :-D

Jola
, a tu dla Ciebie i innych wrześniówek kilka pomysłów na Walentynkowy prezent :wink:

Lover-s-Choice-Naughty-Bedroom-Dice-Kosci-do-gry-dla-niesfornych-kochankow_Lover-prime-s,images_big,19,814371001722.jpg

Zestaw romantycznych kości do gry dla niesfornych kochanków
wraz z welwetową torebką na przechowanie.
W komplecie znajdują się dwie kości do gry, jedna z nich wskaże Ci czynność jaka musisz wykonać a druga fragment ciała ukochanej osoby.
Na kościach widnieją napisy w języku angielskim.

Lover-s-Choice-A-Bed-of-Roses-Kit-Red-Zestaw-platkow-rozy-czerwonej-ze-swieczkami_Lover,images_big,19,814371002019.jpg

Zestaw jedwabnych płatków czerwonej róży z białymi świeczkami dla podkreślenia atmosfery romantycznej.

Lover-s-Choice-Naughty-Nice-Heart-Gift-Set-Przyjemny-i-nieprzyzwoity_Lover-prime-s,images_big,21,814371002156.jpg

Przyjemny i Nieprzyzwoity
-Pięknie opakowany prezent. Ten rewelacyjny zestaw zawiera: maskę do oczu, gumowy pejcz, dwie świeczki oraz dwie zmysłowe kostki do gry (w języku angielskim).

Kamasutra-Czekolada-Do-Malowania-Ciala_Kama-Sutra,images_big,23,739122000970.jpg

Kamasutra Czekolada Do Malowania Ciała- Dla tych, którzy uważają, że czekolada jest lepsza niż seks - okazja, by oddać się obu przyjemnościom jednocześnie. W pudełeczku znajduje się słoiczek z mleczną czekoladą oraz specjalny pędzelek do tworzenia pysznych wzorów na ciele partnera.

Kamasutra-Zestaw-Weekendowy_Kama-Sutra,images_big,23,739122000079.jpg

Kamasutra Zestaw Weekendowy
- Pudełeczko idealne do podróży zawiera miniaturki:
Olejek miłości - Oryginalny 5 ml,
Miętowy Balsam przyjemności 3,5 ml,
Miodowy pył 3,5 ml,
Migdałowy Aromatyczny olejek do masażu 6 ml,
Zmysłowy lubrykant - Płyn miłośc 6 mli.

Obsessive-LoveMe-Chemise-slodka-koszulka-z-serduszkiem-kolor-czerwony-SM_Obsessive,images_big,20,OB8058_CZERWONY_SM.jpg

seksowna koszulka
:sorry2:

Wieczór powinien być udany :cool2:

Hej

My dzis ostatni dzien u tesciowki.
Tata dzis po nas przyjezdza i jedziemy do naszego wojkowickiego domku :-)

A w sobote znow wyjazd na weekend ;-):-) Ale jestesmy podrozniczkami :-)

Pogoda coraz fajniejsza i coraz cieplej na dwiorku sie robi. Zaraz idziemy na spacerek i zaliczymy ostatnie przejscie sie po osiedlu :-)

Do ginki wybieram sie w nastepnym tygodniu. Chyba w czwartek ;-)

Sandrusia zdrowa i grzeczniutka a mlodsze malenstwo kreci sie i kopie non stop :tak::-) Chyba zmienia pozycje bo zaczyna mnie juz kopac w innych miejscach niz zwykle ;-):tak::-D

Kinek opewnie, ze pozdrowie dziewczyny :tak::-):-):-)
Bardzo sie ciesze ze mieszkamy na tyle blisko ze mozemy sie spotykac. To sa super laski i nie wrocilabym na wyspy bez spotkania z nimi ;-)

Anineczka sporo tego sniegu u Was :tak: No i swietna zabawa hehe :-D
W Omagh spadl ale zaraz stopnial i ciapa tylko jest bo deszcz pada.
Pozdrowie koniecznie dziewczyny od Ciebie :tak:
Nie ma sprawy nie wypytuje, ajk bedsziesz miaal chec to pisz na zamknietym :*:*

Pozdrawiam

Milego dnia zycze :-D

no Kordus sobie jeszcze pogiluje :sorry2: ale jakos przetrwamy ;-)

Kinus ale gadźety zapodałaś :-p mi osobiscie podoba sie 3 i 4 propozycja :tak: a co do kostek to kupiliśmy w Paryzu kostke ale z pozycjami :-p:-D:-D:-D fajna zabawa szkoda że sypialni osobnej nie mamy :-( no ale przynajmiej nie szalejemy bez opamietania i mniejsze ryzyko no nie :-p;-):-D:-D:-D
a co do koszulek sexi to nie libię ogólnie bielizny czerwonej , wole czarną :tak:

Aniu no to widzę że zimooowo u Was hi hi
co do pomysłu walentynkowego to jest pare opcji:-)
kartka to standarcik, bilardzik, kino, kolacyjka no i upojna noc:-p
zobaczymy czy uda nam się dzieci wywieść bo tak to prawie nic nie wyjdzie:sorry2:

Martusiu faktycznie podróżniczki fajnie macie i super że dobrze się czujesz:tak:

reklama
ja tak na chwileczkę bo se przypomniałam o miłej rocznicy Anineczki;-) tak więc Aniu
Od lat wielu się kochacie,
Dzieci dwójkę ładną macie,
Czego więcej Wam potrzeba?
Chyba tylko łaski Nieba,
Aby w zdrowiu iść przez lata
i podziwiać piękno świata.

walentynki-koreczki-gotowe.jpg

Do góry