reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kinek wracaj :-p
A to moje dzieło.Tylko faworki bo pączki kupne :-p
showFullSize.php
DSCF5421.jpg.html
54231604.jpg.html

URL%5D

Ostatnia edycja:
reklama
Niewiem czemu nie wchodzą.
Jeszcze raz
URL%5D

Zawsze używałam fotosika a teraz wchodzę na stronę i życzą sobie 7 zeta za miesiac.A niech ich gwóźdź trzaśnie.

Kinek wracaj,no!
Ja będe,jakoś tak nie potrafię ot tak wyjśc,trzasnąc drzwiami.
Może jeszcze do nas ktoś dołączy.Widac,że ktoś nas czyta.

Witaj Kaaasiulka.
Opowidaj jakiego masz trzylatka ;-)

Idę kawusie zrobic bo mi Jola smaka narobiła :-D

Macie pozdrowienia od Luleczki.
Karolinka pracuje i nie ma zbytnio czasu,ale może namówię ją by weszła wieczorkiem na bb.
Tęskni za nami.:tak:

Aniu ja fotosika używam i odemłaaa nic nie chcą :-)
tylko inni nie widzą fotek jak masz nastawione na niepubliczne:tak:
no ja tez tęsknię za Dziewczynami wszystkie wywiało :sorry2:

Anineczka,pewnie,że Nas czytają tylko czasu nie mają :-D:-D:-D,ja jestem tego żywym przykładem :tak:....Kurczę,a o moim 3-latku to można pisać i pisać,zresztą jak o każdym...ale w skrócie to ma na imię Wiktorcia,burza loków na głowie ;-),broi zapewne jak każde :-D ...mamusi cycek,karmiona równo do trzech lat :szok: (ale czego sie nie robi dla dziecka,drugie raczej tak dobrze juz nie bedzie miało ),teraz z niecierpliwością czeka na rodzeństwo,musi wytrzymać do lipca,marzy jej się siostrzyczka (zresztą tak jak i mi córeczka,ale chłopiec tez będzie oki,przecież mu nie obetnę :-D),rozmawiamy o dzidzi codziennie,młoda przykłada ucho do brzusia i pyta czy chrapie...fajnie tak !!!! Do przedszkola nie chodzi,może pójdzie teraz od września,co by mamusia mogła troszkę odpoczą i zająć sie maleństwem,chociaż te nasze dzieciątka teraz takie samodzielne i w ogóle...co ja będę Wam pisać,same wiecie najlepiej :-).............
........spadam teraz mężowi towarzyszyc przy kolejnym pączku........:-)

no no Kaaasiula to duuugo karmiłas :tak: ja jeszcze najmłodszego karmie ale do 2 lat to nie dociągnę bo choc uwielbiam karmić to szczerze mam już trochę tego dosyc szczególnie jak mnie rozbiera :-pno to mamy nastepną brzuchatkę :-) ja już tę dyscypline zakończyłam :tak: i oby oby tfu tfu:sorry2:
dobra trzeba jeszcze cosik porobić bo hekus wcześniej dzuiś wraca :tak:

Ha!
Udało mi się :-D
Kaasiulko wow 3 lata karmic.Podziwiam ;-)
A jak odstawienie przebiegało?
A gdzie mieszkacie?
Ja to taka ciekawska jestem :sorry2:

Jolu normalnie mnie rozbrajasz :-D:-D:-D
dyscyplina powiadasz?

Ja od kilku dni biorę po raz pierwszy raz w życiu tabletki anty.
Tez kranik mąż ma zamknięty,a jak niedaj coś się trafi to go wyślę pod nóż na kastracje :tak:
Z chęcią się zgodził :szok:
Niezłe poświęcenie.Aż mnie zatkało jak się zgodził bo myślałam,że się będzie obawiał albo cóś.

U mnie dzieciaki szaleją,chyba za dużo cukru z pączków zlizały :baffled::-D

Czekamy aż tatuś z pracy wróci i na zakupki śmigamy ;-)

reklama
Aniu to powiadasz że Twój małż by się poddał zabiegowi :szok: dzielny:tak:apro tego to ciekawa jestem jak to po zabiegu wyglada to znaczy przy sexie :zawstydzona/y::sorry2: czy ma czym strzelać :sorry2:czy jest tak samo tylko bez plemniczków :confused: musze poczytac na ten temat:sorry2:

mniamuśnie pączki i faworki :tak:

Do góry