reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

witam,

U Was też tak piknie :-) ?
Wystarczyło, że słonko wyjrzało, a ja już wiosnę czuję :tak:. Ptaszki śpiewają, hiacynty wystawiają łebki z ziemi ...Cudnie !!!

Ania, Wszystkiego Naj z okazji 7 rocznicy poznania :-). A wiesz, że ja z jackiem też poznałam sie w lutym...tylko, że to już nasza 14 rocznica :szok::-D:-D:-D...Matko jedyna, jak ten czas leci...
Za rok i 7 miesięcy będziemy mieli 10 rocznicę ślubu...Jeesus :szok:...
No , przestaje liczyć, bo wyjdzie, że mam ze 100 lat :-p

A to wiosenny bukiecik dla jubilatów :-)

Tulips-Pink.jpg

Wiecie jaką mądrość mi ostatnio Hania powiedziała :-)...
"Wies co...
Najlepsa nie jest huśtawka i zjezdzalnia...
Najlepse jest życie...miłość "

W sumie, to się zgadzam :tak::-D

reklama
Witam.
Dziękuje Wam dziewczynki ogromnie :-):-):-)
Niby nie długo jesteśmy razem ale dla mnie to wiecznosc i rekord ,że ktoś chce taką zołze jak ja:szok::szok:
Kinuś faktycznie spory staż,chyba od urodzenia jesteście ze sobą :-D:-D
A 10 lat małżeństwa...wow :szok::rofl2:
U nas będzie w czerwcu dopiero 4 :sorry2:

U nas też wiosennie.Śnieg stopniał i swieci śliczne słoneczko :tak:
Aż sie chce życ i sprzątac :-p
Choc już niewiele mi zostało.Wczoraj poprasowałam mega stertę,w pokojach juz wsio leży na swoim miejscu,odkurzacz naprawiony i już użyty.Jeszcze tylko co po niektóre zabawki z ogrodu muszę wyrzucic bo piaskownica pęknięta i kilka aut pordzewiało.Ale zrobimy to jak Antek pójdzie spac by gul mu nie skakał :dry:
U nas walentynki odwołane bo zawiesili mi zasiłek na dzieci i z kasą bardzo krucho :-(
Niby odwieszą i zapłacą za luty ale to dopiero 2 marca :crazy:

Jolu śliczny wierszyk.Dziękuje bardzo :tak:
Wogóle strasznie mnie zaskoczyłaś,że pamiętałas.Dziękuje.
Idę kakałko zrobic Antkowi i tygryskowi ;-)

Miałam iść spać, ale muszę jeszcze złożyć życzenia Anineczce

Wszystkiego najlepszego z okazji 7 rocznicy poznania

Dużo, szczęścia, radości i miłości i jeszcze raz miłości:tak::-):-)

Tulips-Pink.jpg

Kinuś pożyczyłam od Ciebie te piękne tulipanki. Bardzo lubię te kwiatki, zwłaszcza wczesną wiosną:tak:. My z Jackiem mamy w tym roku, w czerwcu 10 rocznicę ślubu i dalej jest fajnie:tak: i nawet czasami romantyczne chwile mamy;-)

Dziękuje Karioko ;-):tak::tak:
No co jest dziewczynki?

U nas słoneczko świeci.Chłopaki juz szaleja choc czekają jeszcze na śniadanie :zawstydzona/y:
Tak jakos późno jedzą bo wstajemy po 8:00 i oni się jeszcze bawią w pokoju Antka a matka dosypia.Później zanim się ubierzemy i zejdziemy na śniadanie to juz po 10:00. ;-)

No pojawic się proszę.
A Asia to się chyba juz obraziła na wrzesień :-:)sorry2:
Asia Hop Hop !!!\

Poprawkę na prawko mam 5 marca i spotkam się z Aniulką w ten dzień :-)

Hej,

U mnie wiercą i kują :baffled:
I tak przez tydzień od 10 do 18...:szok:

Mam nadzieję, że będzie tego efekt...pozytywny...

Asia faktycznie znikła...może dostała pracę :dry:
Luleczka, też przepadała...

Ania,
bilet do Polski masz już kupiony :happy: ?
Małż pewnie ostro z tobą trenuje i zdasz prawko bez problemu :tak:

Aniulkę
uściskaj :-) !!!

Kinek mam nadzieje,ze efekt będzie piorunujący :-):-D
No biletów jeszcze nie mam,będe kupowac po 19 lutym :tak:
A mąż wogóle ze mną nie jeździ :no::wściekła/y:
Mówi ,że się boi.Jakoś przedtem się nie bał.
Marnie widzę tą moją poprawkę.Po takim czasie i bez treningu :baffled:
Ide bo Matt marudzi :baffled:

Witam:-)
Właśnie wróciliśmy od lekarza i małego spacerku.
tak więc Dominika ma antybiotyk , domowe sposoby nie pomogły:-( a Kordianek znacznie lepiej tylko syropek :tak:
ups mnie cosik tez gardełko drapie:baffled: nie wspomne o glutkach :sorry2:

Aniu ja wiem że jestem niesystematyczna i często mam luki w pamięci ale tak jakoś zapamietałam że wspominałeś o tej Malutkiej rocznicy;-) powiadasz że w czerwcu macie 4 rocznice ślubu :-) to tak jak My z Hekuskiem :tak::-)
a za praweczko trzymam kciukasy:tak:

Kinuś :szok: ładny staż ale tak myslę że jak by sie nic w moim życiu nie zmieniło to było by u mnie już 16 lat :baffled: związku ....:baffled:
ale na szczęscie mam teraz piękne życie z moim Kochaniutkim Zwierzaczkiem :tak::-) z Nim to będę rekordy biła ;-):-D

Wszystkie tulkam :-)

Witam

Weekend byl bardzo udany :tak: i minal bardzo szybko. Bylo bardzo fajnie. Poklachalam z rodzinka, spotkalam sie z chrzesniakiem i kolezanka czas minal naprawde sympatycznie. Wrocilismy wczoraj poznym popoludniem. Zastalismy caly plac zasypany sniegiem, wiec cora zyc nie dala, dziadzia wyciagnal sanki i sie wozili :biggrin2: wrocila z placzem do domku bo chciala jeszcze :tak:
Ja dzis od okna do okna chodzilam i czekalam na przesylke z allegro :biggrin2: kupilam posciel dla dzidzi i spodnie ciazowe. Juz sie doczekac nie moge :tak:a kuriera jak nie bylo tak nie ma. Moze jutro bedzie.

Anineczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :tak::-)
Ladna rocznica :-):tak:
My sie juz z namy 11 lat, 13 kwietnia bedzie 9 lat jak jestesmy para, a 30 kwietnia 4 lata po slubie :-) ale ten czas leci :tak:

Bede trzymala 5 marca kciuki za Ciebie. Ty bedziesz jezdzila na egzaminie a my bedziemy leciec spowrotem na wyspy ;-):-)

Kinek wspolczuje remontu i tego brudu, wiercenia i kucia. Ale za to bedziesz miaal piekna sciane :tak::-)

Jolu zdroweczka dla Was wszystkich :tak:

Hej...

Jak tam ?
Przygotowujecie sie już do Wielkanocy ? Bo pusto, że aż wicher hula ...
Laski...hop, hop...!!!

Martuś
, jak tam ? Kurier przywiózł pakę ? Zadowolona jesteś :happy: ?
A w ogóle, czemu kupujesz ciuchy w Polsce, jak u siebie masz wypasione sklepy z normalnymi cenami :sorry2:?

Ja dzisiaj też dostałam paczkę z allegro :tak:. POwoli kupuję Hance ciuszki na wiosnę i lato.

Remont trwa...Pewnie jeszcze z tydzień sie pociągnie, bo będziemy troszkę inaczej wykańczać ściankę niż planowaliśmy; mam nadzieje, ze uda się zgrać fachowców, bo jak nie to chyba do Wielkanocy z tym burdelem zostanę :szok:

Ania , trzymam mocno kciuki za zdanie egzaminu :tak:...
a ja miałam przedwczoraj mała stłuczkę. Wyjechałam nieco za bardzo na skrzyżowanie i musiałam wycofać. Stuknęłam babke za mną i troche wgniotłam jej tablice rejestracyjną. Rabanu narobiła tyle jakbym jej skasowała samochód :baffled:...

Zmykam do roboty...

A w międzyczasie czekam na posty zwrotne...;-)

reklama
Do góry