reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

witam,

U Was też tak piknie :-) ?
Wystarczyło, że słonko wyjrzało, a ja już wiosnę czuję :tak:. Ptaszki śpiewają, hiacynty wystawiają łebki z ziemi ...Cudnie !!!

Ania, Wszystkiego Naj z okazji 7 rocznicy poznania :-). A wiesz, że ja z jackiem też poznałam sie w lutym...tylko, że to już nasza 14 rocznica :szok::-D:-D:-D...Matko jedyna, jak ten czas leci...
Za rok i 7 miesięcy będziemy mieli 10 rocznicę ślubu...Jeesus :szok:...
No , przestaje liczyć, bo wyjdzie, że mam ze 100 lat :-p

A to wiosenny bukiecik dla jubilatów :-)

Tulips-Pink.jpg

Wiecie jaką mądrość mi ostatnio Hania powiedziała :-)...
"Wies co...
Najlepsa nie jest huśtawka i zjezdzalnia...
Najlepse jest życie...miłość "

W sumie, to się zgadzam :tak::-D

reklama
Witam.
Dziękuje Wam dziewczynki ogromnie :-):-):-)
Niby nie długo jesteśmy razem ale dla mnie to wiecznosc i rekord ,że ktoś chce taką zołze jak ja:szok::szok:
Kinuś faktycznie spory staż,chyba od urodzenia jesteście ze sobą :-D:-D
A 10 lat małżeństwa...wow :szok::rofl2:
U nas będzie w czerwcu dopiero 4 :sorry2:

U nas też wiosennie.Śnieg stopniał i swieci śliczne słoneczko :tak:
Aż sie chce życ i sprzątac :-p
Choc już niewiele mi zostało.Wczoraj poprasowałam mega stertę,w pokojach juz wsio leży na swoim miejscu,odkurzacz naprawiony i już użyty.Jeszcze tylko co po niektóre zabawki z ogrodu muszę wyrzucic bo piaskownica pęknięta i kilka aut pordzewiało.Ale zrobimy to jak Antek pójdzie spac by gul mu nie skakał :dry:
U nas walentynki odwołane bo zawiesili mi zasiłek na dzieci i z kasą bardzo krucho :-(
Niby odwieszą i zapłacą za luty ale to dopiero 2 marca :crazy:

Jolu śliczny wierszyk.Dziękuje bardzo :tak:
Wogóle strasznie mnie zaskoczyłaś,że pamiętałas.Dziękuje.
Idę kakałko zrobic Antkowi i tygryskowi ;-)

Miałam iść spać, ale muszę jeszcze złożyć życzenia Anineczce

Wszystkiego najlepszego z okazji 7 rocznicy poznania

Dużo, szczęścia, radości i miłości i jeszcze raz miłości:tak::-):-)

Tulips-Pink.jpg

Kinuś pożyczyłam od Ciebie te piękne tulipanki. Bardzo lubię te kwiatki, zwłaszcza wczesną wiosną:tak:. My z Jackiem mamy w tym roku, w czerwcu 10 rocznicę ślubu i dalej jest fajnie:tak: i nawet czasami romantyczne chwile mamy;-)

Dziękuje Karioko ;-):tak::tak:
No co jest dziewczynki?

U nas słoneczko świeci.Chłopaki juz szaleja choc czekają jeszcze na śniadanie :zawstydzona/y:
Tak jakos późno jedzą bo wstajemy po 8:00 i oni się jeszcze bawią w pokoju Antka a matka dosypia.Później zanim się ubierzemy i zejdziemy na śniadanie to juz po 10:00. ;-)

No pojawic się proszę.
A Asia to się chyba juz obraziła na wrzesień :-:)sorry2:
Asia Hop Hop !!!\

Poprawkę na prawko mam 5 marca i spotkam się z Aniulką w ten dzień :-)

Hej,

U mnie wiercą i kują :baffled:
I tak przez tydzień od 10 do 18...:szok:

Mam nadzieję, że będzie tego efekt...pozytywny...

Asia faktycznie znikła...może dostała pracę :dry:
Luleczka, też przepadała...

Ania,
bilet do Polski masz już kupiony :happy: ?
Małż pewnie ostro z tobą trenuje i zdasz prawko bez problemu :tak:

Aniulkę
uściskaj :-) !!!

Kinek mam nadzieje,ze efekt będzie piorunujący :-):-D
No biletów jeszcze nie mam,będe kupowac po 19 lutym :tak:
A mąż wogóle ze mną nie jeździ :no::wściekła/y:
Mówi ,że się boi.Jakoś przedtem się nie bał.
Marnie widzę tą moją poprawkę.Po takim czasie i bez treningu :baffled:
Ide bo Matt marudzi :baffled:

Witam:-)
Właśnie wróciliśmy od lekarza i małego spacerku.
tak więc Dominika ma antybiotyk , domowe sposoby nie pomogły:-( a Kordianek znacznie lepiej tylko syropek :tak:
ups mnie cosik tez gardełko drapie:baffled: nie wspomne o glutkach :sorry2:

Aniu ja wiem że jestem niesystematyczna i często mam luki w pamięci ale tak jakoś zapamietałam że wspominałeś o tej Malutkiej rocznicy;-) powiadasz że w czerwcu macie 4 rocznice ślubu :-) to tak jak My z Hekuskiem :tak::-)
a za praweczko trzymam kciukasy:tak:

Kinuś :szok: ładny staż ale tak myslę że jak by sie nic w moim życiu nie zmieniło to było by u mnie już 16 lat :baffled: związku ....:baffled:
ale na szczęscie mam teraz piękne życie z moim Kochaniutkim Zwierzaczkiem :tak::-) z Nim to będę rekordy biła ;-):-D

Wszystkie tulkam :-)

Witam

Weekend byl bardzo udany :tak: i minal bardzo szybko. Bylo bardzo fajnie. Poklachalam z rodzinka, spotkalam sie z chrzesniakiem i kolezanka czas minal naprawde sympatycznie. Wrocilismy wczoraj poznym popoludniem. Zastalismy caly plac zasypany sniegiem, wiec cora zyc nie dala, dziadzia wyciagnal sanki i sie wozili :biggrin2: wrocila z placzem do domku bo chciala jeszcze :tak:
Ja dzis od okna do okna chodzilam i czekalam na przesylke z allegro :biggrin2: kupilam posciel dla dzidzi i spodnie ciazowe. Juz sie doczekac nie moge :tak:a kuriera jak nie bylo tak nie ma. Moze jutro bedzie.

Anineczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :tak::-)
Ladna rocznica :-):tak:
My sie juz z namy 11 lat, 13 kwietnia bedzie 9 lat jak jestesmy para, a 30 kwietnia 4 lata po slubie :-) ale ten czas leci :tak:

Bede trzymala 5 marca kciuki za Ciebie. Ty bedziesz jezdzila na egzaminie a my bedziemy leciec spowrotem na wyspy ;-):-)

Kinek wspolczuje remontu i tego brudu, wiercenia i kucia. Ale za to bedziesz miaal piekna sciane :tak::-)

Jolu zdroweczka dla Was wszystkich :tak:

Hej...

Jak tam ?
Przygotowujecie sie już do Wielkanocy ? Bo pusto, że aż wicher hula ...
Laski...hop, hop...!!!

Martuś
, jak tam ? Kurier przywiózł pakę ? Zadowolona jesteś :happy: ?
A w ogóle, czemu kupujesz ciuchy w Polsce, jak u siebie masz wypasione sklepy z normalnymi cenami :sorry2:?

Ja dzisiaj też dostałam paczkę z allegro :tak:. POwoli kupuję Hance ciuszki na wiosnę i lato.

Remont trwa...Pewnie jeszcze z tydzień sie pociągnie, bo będziemy troszkę inaczej wykańczać ściankę niż planowaliśmy; mam nadzieje, ze uda się zgrać fachowców, bo jak nie to chyba do Wielkanocy z tym burdelem zostanę :szok:

Ania , trzymam mocno kciuki za zdanie egzaminu :tak:...
a ja miałam przedwczoraj mała stłuczkę. Wyjechałam nieco za bardzo na skrzyżowanie i musiałam wycofać. Stuknęłam babke za mną i troche wgniotłam jej tablice rejestracyjną. Rabanu narobiła tyle jakbym jej skasowała samochód :baffled:...

Zmykam do roboty...

A w międzyczasie czekam na posty zwrotne...;-)

reklama
Do góry