reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edziu to zagoń męża do robotki :cool2::-)
I jak długi był moment bycia w domku z mężem :cool2:;-):-D:-D

Jolu a ja myślałam,ze swoje piersi na NK pokazujesz :szok:
I jeszcze pomyślałam,że masz duży biust z wklęsłymi sutkami:-D:-D:-D
Śliczne dzieciaczki a Dominika to cała TY :tak::tak:

Antek już śpi.Ale Matt jeszcze walczy,co ja się z nim mam.
Niby śpiący a jak tylko włoże do łóżeczka to działa na niego pobudzająco :angry:

Pranie mi się suszy ale kontynując mojego lenia mam to gdzieś i pije martini :zawstydzona/y:
Oj musze się wziąść chyba za siebie,bo trace siły wieczorami na cokolwiek.Choć w sumie taka powinna być kolej rzeczy,że wieczorami człek zmęczony i powinen iść spać a nie prasować :baffled:
Asiu i jak spacer po deszczowej Warszawie ?

reklama
Aniu ano miało to zdjątko troche oczka poprzciągać :-D
i wierz mi że nie tylko Ty tak pomyślałaś :-D:-D:-D
Dominika wsadza se piłeczki i chwali że ma cycunie , czasem aż się boję że kiedyś silikony se sprawi :szok::-D:szok:
u mnie jeszcze szaleją oby dwa łobuziory :tak: ale to już końcówka;-)

Edytko no to czekamy na dokabelkowanie neta coby kontakta miały:tak::tak::tak:

spokojnej nocki ;-):-):-)

hlloooo Kobietki :-)
ja od 5 na nogach , a zasnełam koło 1 :szok:
po śniadanku jeszcze tylko kawka i przeżyję chyba :-D
mały śmiga z autkiem po podłodze :tak: Domcia jeszczo śpi :-)
Miłego Pogodnego Dnia :tak:;-)

Witam z kawką.
Jolu :szok::szok:
Toż to środek nocy :szok::-D
My wstaliśmy koło 8:00
Tatuś przed chwilką pojechał do pracy bo musiał jeszcze koło zmienić :sorry2:
Antek je swój selek i ogląda Pata Listonosza a Matt właśnie przed chwilą wyrżnął bo wstał i dobierał się do szuflady:sorry2:

Miłego :cool2:

Asiu i jak spacer po deszczowej Warszawie ?

hej hej...

dzis warszawa sloneczna i goraca:-)a wczoraj aniu spacerowalysmy uzbrojone w parasolki..dodatkowo JUla miala plaszczyk i kalosze ...frajde miala chodzac po kaluzach ze hej...jedynie wielkosc co poniektorych mnie przerazal:szok: bo woda prawie wlewala sie do kaloszkow;-):-Ddzis bylam u lekarza,mam zalozonego holtera i jutro jade go zdjac i niedlugo po wyniki do lekarza...Jula w tym czasie z ciocia byla.a pozneij poszlysmy na nasz plazowy plac zabaw..Jula biegala po piasku.jedynie dzieci bawiace sie na nim mi sie nie podobaja bo starsznie klnal..bluzgi leca jak u nie jednego doroslego:wściekła/y:zadko tam chodzimy w zwiazku z tym...

Jula zjada zupke i mam nadzieje ze pojdzie szybko spac bo ja ledwo zyje i chyba tez sie kimne;-):tak:

zapomnialam dodac Jolu masz slodziutkie dzieciaczki....:tak::-):tak:swietne zdjecia:tak::-):-Di wspolczuje porannego przebudzenia...O 5:szok:rano to my na drugi boczek sie przekrecamy;-):tak:

ja zaraz na spacerek śmigam bo pogoda się jeszcze rozmyśli;-)
Kordianek wyspany :tak: Domcia juz w dzień rzadko sypia :szok:
zazdroszczę wam snu :zawstydzona/y: no ale co zrobic :confused:

Domcia i Kordus tez lubią selek :tak:
oooo Mati zdobywca he he jak mój :-)

Joasiu a co to je ten holter :confused::sorry2: bom jakas cofnięta chyba.:cool2:
u nas tez dzieciaki ...... słowa ech takie czasy :shocked2:

Asiu tak właśnie pytałam jak tam wczorajszy spacer po deszczu :tak::-D
Kurcze ja coś nie moge odważyć się wyjśc z Antkiem w kaloszach...wiem,że miałby nawet włosy mokre tak skakałby w kałużach :zawstydzona/y:
Chyba zbyt pedantyczna jestem do jego zabaw :baffled: Musze się koniecznie przemóc :sorry2:

Jolu
holtre to takie ekg przenośne.Przyczepiają Ci na klatke piersową czujniki i dają coś podobne go walkmana i to zbiera wyniki z pracy serduszka.Wyniki są z 24 godzin,

Asiu
ale to fajne jest,ze nie musisz być całą dobe z tym w szpitalu
Wyniki pewnie będą wporządku ;-):tak:

My już po obiadku.Mateusz śpi a Antek wsuwa poobiedniego lizaka.
Dziś byłam w wielkim szoku bo na śniadanie zjadł 5 kromek z selkiem :szok:
Oczywiście bez skórki.Czy wasze dzieci jedzą cały chlebek czy skórke zostawiają?

No i od wczoraj coś mu się stało ale zapomina się czasem i sika w pory :angry:
Dziś już 2 razy się to zdarzyło :baffled:

Kurcze mam 2776 wirusów na kompie :szok: A nie mam żadnego Antyvira :-(
Mąż musi się tym koniecznie zająć :dry::sorry2:

po obiadku i spacerku :tak:troche krudszy niż chciałam ale zawsze to coś :tak:....
Aniu dzięki za wyjaśnienia ja taka jakaś niedouczona jestem :zawstydzona/y:
co do wirusów kurcze a ile je zbierałaś ?:szok::szok::szok:
przeciż można nawet z neta za frii ściągnąc :shocked2: ja ostatnio ściągnełam AVAST ... bo poprzedni ważność stracił a jak miałam odnowić to kaskę chcą ..:szok::shocked2: niedoczekanie...

moja mała ostatnio w piaskownicy mi zrobiła sikowego ząka tak sie fajnie bawiła że się jej zapomniało :zawstydzona/y: dobrze że piaskownica pare kroków od domu :tak:

Joasiu a po co te badanie jeśli mogę spytać ?:confused:

reklama
Cześć Kochane :-)
dużo robotki dziś mam ale co tam ;-)
ładna pogoda dziś :tak: , szwgierka przyjeżdża z angli może o nas zachaczy albo jutro:-)
Miłego Dzionka :-):-):-)

Do góry