reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edziu to zagoń męża do robotki :cool2::-)
I jak długi był moment bycia w domku z mężem :cool2:;-):-D:-D

Jolu a ja myślałam,ze swoje piersi na NK pokazujesz :szok:
I jeszcze pomyślałam,że masz duży biust z wklęsłymi sutkami:-D:-D:-D
Śliczne dzieciaczki a Dominika to cała TY :tak::tak:

Antek już śpi.Ale Matt jeszcze walczy,co ja się z nim mam.
Niby śpiący a jak tylko włoże do łóżeczka to działa na niego pobudzająco :angry:

Pranie mi się suszy ale kontynując mojego lenia mam to gdzieś i pije martini :zawstydzona/y:
Oj musze się wziąść chyba za siebie,bo trace siły wieczorami na cokolwiek.Choć w sumie taka powinna być kolej rzeczy,że wieczorami człek zmęczony i powinen iść spać a nie prasować :baffled:
Asiu i jak spacer po deszczowej Warszawie ?

reklama
Aniu ano miało to zdjątko troche oczka poprzciągać :-D
i wierz mi że nie tylko Ty tak pomyślałaś :-D:-D:-D
Dominika wsadza se piłeczki i chwali że ma cycunie , czasem aż się boję że kiedyś silikony se sprawi :szok::-D:szok:
u mnie jeszcze szaleją oby dwa łobuziory :tak: ale to już końcówka;-)

Edytko no to czekamy na dokabelkowanie neta coby kontakta miały:tak::tak::tak:

spokojnej nocki ;-):-):-)

hlloooo Kobietki :-)
ja od 5 na nogach , a zasnełam koło 1 :szok:
po śniadanku jeszcze tylko kawka i przeżyję chyba :-D
mały śmiga z autkiem po podłodze :tak: Domcia jeszczo śpi :-)
Miłego Pogodnego Dnia :tak:;-)

Witam z kawką.
Jolu :szok::szok:
Toż to środek nocy :szok::-D
My wstaliśmy koło 8:00
Tatuś przed chwilką pojechał do pracy bo musiał jeszcze koło zmienić :sorry2:
Antek je swój selek i ogląda Pata Listonosza a Matt właśnie przed chwilą wyrżnął bo wstał i dobierał się do szuflady:sorry2:

Miłego :cool2:

Asiu i jak spacer po deszczowej Warszawie ?

hej hej...

dzis warszawa sloneczna i goraca:-)a wczoraj aniu spacerowalysmy uzbrojone w parasolki..dodatkowo JUla miala plaszczyk i kalosze ...frajde miala chodzac po kaluzach ze hej...jedynie wielkosc co poniektorych mnie przerazal:szok: bo woda prawie wlewala sie do kaloszkow;-):-Ddzis bylam u lekarza,mam zalozonego holtera i jutro jade go zdjac i niedlugo po wyniki do lekarza...Jula w tym czasie z ciocia byla.a pozneij poszlysmy na nasz plazowy plac zabaw..Jula biegala po piasku.jedynie dzieci bawiace sie na nim mi sie nie podobaja bo starsznie klnal..bluzgi leca jak u nie jednego doroslego:wściekła/y:zadko tam chodzimy w zwiazku z tym...

Jula zjada zupke i mam nadzieje ze pojdzie szybko spac bo ja ledwo zyje i chyba tez sie kimne;-):tak:

zapomnialam dodac Jolu masz slodziutkie dzieciaczki....:tak::-):tak:swietne zdjecia:tak::-):-Di wspolczuje porannego przebudzenia...O 5:szok:rano to my na drugi boczek sie przekrecamy;-):tak:

ja zaraz na spacerek śmigam bo pogoda się jeszcze rozmyśli;-)
Kordianek wyspany :tak: Domcia juz w dzień rzadko sypia :szok:
zazdroszczę wam snu :zawstydzona/y: no ale co zrobic :confused:

Domcia i Kordus tez lubią selek :tak:
oooo Mati zdobywca he he jak mój :-)

Joasiu a co to je ten holter :confused::sorry2: bom jakas cofnięta chyba.:cool2:
u nas tez dzieciaki ...... słowa ech takie czasy :shocked2:

Asiu tak właśnie pytałam jak tam wczorajszy spacer po deszczu :tak::-D
Kurcze ja coś nie moge odważyć się wyjśc z Antkiem w kaloszach...wiem,że miałby nawet włosy mokre tak skakałby w kałużach :zawstydzona/y:
Chyba zbyt pedantyczna jestem do jego zabaw :baffled: Musze się koniecznie przemóc :sorry2:

Jolu
holtre to takie ekg przenośne.Przyczepiają Ci na klatke piersową czujniki i dają coś podobne go walkmana i to zbiera wyniki z pracy serduszka.Wyniki są z 24 godzin,

Asiu
ale to fajne jest,ze nie musisz być całą dobe z tym w szpitalu
Wyniki pewnie będą wporządku ;-):tak:

My już po obiadku.Mateusz śpi a Antek wsuwa poobiedniego lizaka.
Dziś byłam w wielkim szoku bo na śniadanie zjadł 5 kromek z selkiem :szok:
Oczywiście bez skórki.Czy wasze dzieci jedzą cały chlebek czy skórke zostawiają?

No i od wczoraj coś mu się stało ale zapomina się czasem i sika w pory :angry:
Dziś już 2 razy się to zdarzyło :baffled:

Kurcze mam 2776 wirusów na kompie :szok: A nie mam żadnego Antyvira :-(
Mąż musi się tym koniecznie zająć :dry::sorry2:

po obiadku i spacerku :tak:troche krudszy niż chciałam ale zawsze to coś :tak:....
Aniu dzięki za wyjaśnienia ja taka jakaś niedouczona jestem :zawstydzona/y:
co do wirusów kurcze a ile je zbierałaś ?:szok::szok::szok:
przeciż można nawet z neta za frii ściągnąc :shocked2: ja ostatnio ściągnełam AVAST ... bo poprzedni ważność stracił a jak miałam odnowić to kaskę chcą ..:szok::shocked2: niedoczekanie...

moja mała ostatnio w piaskownicy mi zrobiła sikowego ząka tak sie fajnie bawiła że się jej zapomniało :zawstydzona/y: dobrze że piaskownica pare kroków od domu :tak:

Joasiu a po co te badanie jeśli mogę spytać ?:confused:

reklama
Cześć Kochane :-)
dużo robotki dziś mam ale co tam ;-)
ładna pogoda dziś :tak: , szwgierka przyjeżdża z angli może o nas zachaczy albo jutro:-)
Miłego Dzionka :-):-):-)

Do góry