reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czesc :-)

U nas wszystko oki :tak::-)

W piatek wieczorem dostalismy mailaod wizzairu, ze odwoluja lot Ewy i Roxany (my im zamawialismy i dlategoprzyszlo na naszego maila). W piatek sie nie dodzwonilisy, ale od soboty zabralisy sie za dzwonienie. Ewa sie poplakala, bo juz wszytsko ustalone na jej wyjazd a tu t aki cyrk. Okazalo sie ze wszystkie loty z belfastu do katowic po 15 lipca sa odwolane. Wizzair juz nie bedzie latal do katowic tylko do warszawy. Cholera a mialam tam blisko z lotniska :wściekła/y:Teraz bede musiala latac do krakowa. Na szzcescie oddaja cala kase lacznie z oplatami i w niedziele na szybko kupowalismy bilet dla Ewy. Przypomnialo nam sie ze moj Łukasz tez leci do domku na wakacje wiec zadzwonilismy do niego a on o niczym nie wiedzial, bo komp im sie popsul. Przyjechali do nas i sie zdeczka wkurzyl, bo mimo, ze oddzadza mu kase to nowe bilety drozsze. Co za .......

Sobota zakupowa, spacerowa i odwiedzinowa :-):tak:
Rano spacerowalismy i szalalysmy kolo domku, potem zakupy jedzeniowe i kilka dupeeli do domku ;-):-)
Kupilismy corci chomiczka :tak::-) ma na imie myszka :-):-):-)
Biedna corcia tak bardzo chciala ta myszke, ze sie kilka razy poplakala z zalu, ze nikt jej nie cchce kupic. To pojechalismy do sklepu poogladac no i tak sie zakochala, ze co chwila sie dopytywala co pan zrobil zjej chomickziem i gdzie go zabral, a pan zabral do kasy ;-) kupilismy oczywiscie akcesoria dla zwieraczka :-)
Na koniec dnia zrobilismy przemeblowanko w salonie. Jest duzo ladniej i duzo lepiej niz wczesniej :-) no i wiecej miejsca sie zrobilo :tak::-)

W niedziele pojechalismy z moim Łukaszem na zakupy. Chcieli kupic sobie kompa, bo z tamtego tu juz jedynie rezewrowy mozna zrobic. A pozniej odwiedzilismy wielki sklep z zabawkami. Normalnie tyle tego, ze oczoplasu moznabylo dostac. Sama mialam ochote cos sobie kupic :-D:-D bylo troche przecen to kupilismy corci pare zabaweczek. Najbardziej zadowolona z kolejki (jezdzi kolejka i samolot) :-) i z kolorowego kubeczka :tak::-)

Tyle co u nas z nowosci :-)

Pozdrawiam :*:*:*:**

Bede potem ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Luleczko w prawdzie lubię zakupy ale taka latanina by mnie wykończyła :-p

Martusiu jakaś imrezka dziś będzie ?:tak:

Aniu właśnie jak maluszek?

a co do wspinaczki same zobaczcie he he

Załączniki

• DSC00117.JPG
    DSC00117.JPG
    492,6 KB · Wyświetleń: 31
Badań siuśków nie będzie bo wczoraj podalam mu antybiotyk.
Tak jakoś zaczął dziwnie przełykać śline i kaszleć.
Ale dziś już rozwolnienie.

Ja chce do Polski.
Ta piep*** służba zdrowia tutaj wykończy mnie psychicznie!

Ehhh

A wiecie,że Antek dopiero wstał.Słysze go jak wynurza sie z pokoju :cool2::-D

hej!

Ależ mam luzy!
Ola na spacerze z babcią, a Maciek szaleje z moją siostrą. Urządzili sobie dyskotekę w domu, bo z piaskownicy przepędziła ich straszna burza.

W tym tygodniu mamy 3 razy rehabilitacje. Dziś pani Ela pochwaliła Olcię, że robi duże i widoczne postepy. Nawet ja je widzę:sorry2::tak:

Anineczko zdrówka Mateuszkowi życzę. Żeby antybiotyk pomógł i raz na zawsze poradził sobie z ta infekcją.

Luleczko ja też chcę na zakupy!!! Do Londynu:tak:. Z workiem pieniędzy najlepiej.

Martusiu uważajcie na Myszkę, ja kiedyś miałam 3 chomiki, wszystkie udusiłam z miłości.:-p

Jolu mnie też łeb napiernicza od tej głupiej beznadziejnej i niezdecydowanej pogody!!!!!!!!!!!!!!!

Maciek śpi od 17
Nie spał w dzień i padł na podłodze niezauważony przez nikogo.
Masakra. Wziąwszy pod uwagę, że 8 godzin snu mu w zupełności wystarcza, nie trudno wyliczyć o której wstanie. Niestety, obudzić się ni dał, a raczej owszem dał, tylko po to, żeby mi zakomunikować że jestem "wledną i źłośliwą matką", przenieść się do innego łóżka i spać dalej. Oj, ciekawa noc przed nami. Zastanawiam się czy nie iść już spać w związku z tą fantastyczną perspektywą.

DOBRANOC:dry:

Witaja Kobiety :-)
pogoda pod psem :-( dzieci marudne :szok:
mnie ciśnienie dobija....

Edytko i jak nocka, Maciek wsawał?

Aniu Mat już lepiej się czuje ?

Hallo
wczoraj dopiero wieczorem poszłam na spacer bo w dzień deszczowato było...ha odwiedziliśmy tatusia na parkingu , Dominika była uchachana bo lubi do taty chodzić ... właśnie koło zakładał :-) a Domke korciło żeby coś dotknąć a to wszystko upaprane w smarach :szok:...
robie dzisiaj zryw z chaty bo mężulek ma kurs do władysławowa więc postanowiłam że się podłącze hi hi:tak: dzieci przypilnuje szwagierka .. pare godzinek i będziemy spowrotem ale zawsze to coś .. jakaś odskocznia :-) :cool2:

Edytko moja mała prawie nie sypia w dzień i pare razy zasneła o 17stej , myślałam że wstanie i będzie szaleć a ona do samego rana :szok:...
Dziewczyny co tu takie pustki niedziela czy co ?:szok:
miłego dzionka

reklama
Cześć:-)
Mam dziś dwa powody do świętowania:tak:
Zdałam rano egzamin na prawo jazdy. I tak oto dołączyłam do grona kierowców:tak::-D. Normalnie nie mogę w to uwierzyć, że przy pierwszym podejściu udało mi się:-). Ale stres był ogromny. I teraz ze mnie schodzi. W sobotę jadę do mamy, 20 lipca na wczasy. Pewnie dopiero w sierpniu uda mi się wejść na bb:-(.
Dżiś wieczorem będę miała gości. Jutro pakowanie.
Miłych wakacji Wam życzę:tak:

Do góry