Hej Babeczki
jestem na chwile
nie wiem czy bede miała dzisiaj/jutro dostep do kompa, bo kupiliśmy graty do naszego komputerka (nowy dysk, procesor) i Łukasz bedzie dzisiaj instalował i stawiał system nowy.
Mam nadzieje ze skończy do pn...bo musze sie uczyć
wczoraj pojechaliśmy na ponowne zakupy, chcialiśmy poszukać fotelika drugiego dla Julii do PL, w sumie to mielismy porównać jakis tańszy model z naszym Graco logico l, no ale skończyło sie na tym ze kupiliśmy tutaj fotelik, bo była mega promocja na Graco junior maxi - 25 Ł, wiec nawet sie nie zastanawialismy ;-) do tego w mothercare nakupowałam różnych gratów dla Julii, bo mega wyprzedaż zrobili ;-) potem pojechaliśmy do Next Clearance tam też poszalelismy, bo nie dość ze zawsze tańsze ciuchy, to jeszcze wyprzedaż letnich zrobili...wróciliśmy o 21, Jula padła prawie odrazu, a ja zdobycze pooglądałąm i też poszłam spać ;-)
Martuś zazdroszcze CI takiego powera...mi sie nic nie chce...musze okna umyc, wysprzątać generalnie chatke, a mam mega lenia
;-)
- co do tych pensj, to niestety takie dziwne zjawisko że startujacy dostaje wiecej niz już pracujacy, niestey w firmie lukasza zamiast motywować pracownika wcześniej, to czekaja na ruch z jego strony :
pensje chcą podwyzszać dopiero wtedy jak juz wypowiedzenie od pracownika dostają , wtedy przez miesiac kuszą różnymi propozycjami...ale wtedy to juz za późno, bo zazwyczaj tak jest ze ten co daje wypowiedzenie to ma coś innego na oku...
Jolu nie dziwie sie sie Dominice ze nie chcciałą z morza wyjść...ja też bym nie wychodziła ;-) napisze szczerze, bardzo lubie polskie morz, jest przyjazne dla ludzi jak mozna to tak określić
lubie ja i tyle
i zazdroszcze że masz blisko do niego
Aniu jak Mat dzisiaj? dał CI pospać? a wczoraj udało CI sie odpocząć
mam nadzieje ze tak
Edzia super mężulek sie sprawuje...
:-):-):-)
A co to za kreskówka ta Ben10? fajna? my nie mamy Cartoon network, dlatego pytam, moja Jula nadal trwa przy uwielbianiu "Klubu przyjaciół Myszki Miki" teraz juz nawet po polsku i po angielsku oglada (chociaż nie sądze ze po ang coś rozumie, ale moze) ;-)
;-)
Ciekawe jak
Joasi mija urlopowanie
;-)
no i czy
Moni uda sie naprawić tego kompa
Kinuś są jeszcze rodzice u CIebie? Mam nadzieje że fanie czas spedzacie
a ja czekam na te fotki obiecane
;-)
ok Babeczki
uciekam
nie wiem kiedy sie pojawie (pewnie jak mój komp bedzie szybki jak błyskawica po instalacji nowych części
) mam andzieje że w pn już bede,
Miłego weekendu wszystkim życze