reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hejka :-)
Pogoda dziwna bo raniutko upał z ostym słoneczkiem po 2 gdzi chmury wiatr i ulewa a teraz znów słoneczko i co robić ?:confused:

Edytko to wczoraj się nastałaś w tym markiecie , wspłóczuję.
a zabaweczka dle Maćka fajna sprawa chłopaki lubią takie gadżety, Remi do tej pory macha rękami i szumi pod nosem udawając jakiegoś bochatera :-D myśli żę za ściany nie słychać:-D

Martusiu to oddaj mi troche swojej energi bo ja mam leniuszka :shocked2:

Luleczko tak fajnie mieć blisko paże tylko za mało tam chodzę , może to się zmieni jak dzieci podrosną będzie łatwiej :tak:
a tak to oczy do okoła głowy i trudno z wózkiem itd.
och jak dawno nie byłem na dużych zakupach :-(
wracaj do Nas migiem :tak:

Aniu masz fajnie, mojego męża jak zaśnie to trudno obudzić:wściekła/y:
więc tylko ja wstaję w nocy , wynik taki że wiecznie nie dospana jestem...

reklama
Dzień dobry!

Gdzie się podziewacie???

U nas strasznie deszczowo, nieciekawy dzień się zapowiada.
Dzieciaki oczywiście marudne bo kiszą się w domu.

Moi rodzice wczoraj wrócili znad jeziora i na weekend chcą jechać znowu i zaproponowali że wezmą Maćka, ale nie wiem sama - pewnie bym się strasznie martwiła, a z drugiej strony propozycja kusząca.

Meldować się baby!!!!

Witam,

Goście już pojechali. Było fantastycznie, rodzicom sie podobało :tak:. Ufff ...:-D
Dzisiaj mam znowu sprzątanie, tym razem po gościach :sorry2: i wieeelkie pranie.Poza tym przychodzi stolarz montować balustrady.
Zdjęcia mam , tylko kto je wklei :eek: ?
Jak tylko się obrobię, będę regularnie na poranne kawki wpadała,,,,a teraz buziam Was mocno :happy2:

Aaa, przypomniało mi się...
Może macie jakieś magiczne sposoby na pozbycie się nornic z ogrodu. Pod geowłokniną robią sobie korytarze boję się , że poobgryzają korzenie młodym roślinkom :wściekła/y:

Edzia, pozwól Maćkowi jechać. Ja widze same plusy. Ty odpoczniesz, Maciek się wyszaleje i wszyscy będą zadowoleni :-)

Hej Kinuś!

Trzymam Cię za słowo z tymi porannymi kawkami.
A że rodzinka będzie zachwycona to akurat byłam pewna.
Na fotki czekam, co by się też pozachwycać.:tak::-D

Maciek chce jechac, wiem, że byłby zachwycony.
Zobaczymy jeszcze, przede wszystkim musi być ładna pogoda, a na to chyba liczyć nie można.

Witam i o zrówko pytam :-)
u nas też deszczowato :-(
Edytko pozwól Maćkowi jechać będzie to dla niego atrakcja a Ty odpoczniesz :tak:.... ja też się martwiłam ale to taka mamusiowata natura :-)

Kinuś Ty to masz teraz pracy to goście to robotnicy :szok:
ja bym oszalała...:-)

no idę pranko rozwiesić ;-)

a chyba się jeszcze nie chwaliłam Kordianek od 4 dni umie wchodzić na wersalkę :tak: no ale teraz mam biegania przy nim :szok: już raz spadł :szok: normalnie chwilka a on już ugóry :shocked2:

Ostatnia edycja:
Hej hej

U nas gorączkowo.Mateusz znowu załapał gorączke.A jaki marudny przy tym :szok:
Nocki to już wogóle horror.
Czasem nie śpi wogóle w nocy,czasem da pospac do 4 i wtedy akcja usypiania.
Ehhh.

Pogoda u nas dziwna.Raz słońce raz deszcz.A ja jestem jakaś niemrawa.

Kinek nie mam zielonego pojecia o nornicach :no:
Edzia ale czego się boisz? Przecież Maciuś zna bardzo dobrze dziadków i spędza z nimi wiele czasu.No chyba,że chodzi o tych drugich dziadków?

Jolu no to masz przechlapane :-D
Oczy dookoła głowy :eek:

Miłego dnia.

Edzia ale czego się boisz? Przecież Maciuś zna bardzo dobrze dziadków i spędza z nimi wiele czasu.No chyba,że chodzi o tych drugich dziadków?

No tego jeziora się boję...chociaż wiem, że pilnowaliby go lepiej niż my.

A co z tym Mattem? Znowu gorączka????

Cholera, mam problem z pisaniem postów, ucieka mi gdzieś kursor, nie mogę np. pogrubiać, wstawiać emotów?????

Aaa jeziora się boisz.
Rozumiem,ale myśle,że będzie w dobrych rękach :tak:

No Matt znowu gorączkuje.Jutro badanie siuśków.
Niby coś tam zaczerwieniło się gardełko,ale sama niewiem.
Na szczęście dziś nie usypiałam go 3 godzin tak jak wczoraj i jakiś uśmiechnięty dziś był.

Ide coś zjeść :cool2:

ach jak miło
dzieci wykompane nakarmione i śpią ....jak narazie :tak:
Aniu bidulek z Twojego maluszka znów gorączka :confused: daj mu dużego buziaka niech wygoni tego virusa a siiioooo;-)

przez tą mieszaną pogodę często głowa mnie boli boże jaka ze mnie mimoza czuła na zmiany ciśnienia:szok:

reklama
No czesc Kobitki

na razie Nasz komp działą tymczasowo, jakiś błąd w systemie co łukasz ainstalował sie pojawia, wiec trzeba bedzie ejszcze raz instalować system :sorry2:

ale dzisiaj mam kompa, :tak:

Edziu wiesz co do tej propozycji z Maciulkowym wyjazdem, ja bym chyba nie zgodziła sie :-( bo ja jestem tchórz, zawsze jak jula gdzieś jechałą dziadkami, to ja miałam wizje ze pewnie jakis wypadek, ewnie cos sie stało :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Na pewno Maciulek pod opieka dziadków był by bezpieczny...no ale...moze pojedziecie razem na weekend :confused:

Aniu jak Mat? mam nadzieje że lepiej? może goraczka jest od zębów?

Kinia nie ma pojęcia co robić z nornicami:-(, ale jak bede w pl moge zapytać wujka (jest ogrodnikiem) może cos doradzi :tak: o ile do tego czasu ci nornice nie zjedzą tych roślinek :sorry2:
Moze jakas trutka na nie jest co kwiatom nie szkodzi :confused:

Jolu no to teraz masz pilnowanie małego... fajnie to musi wygladać jak sie na kanape wdrapuje :-):tak:

My dzisiaj mamy ciag dalszy zakupów...w sumie od piatku jeździmy, troche juz jestem tym zmeczona, w piatek - po fotelik dla Julii do PL (byłą promocja na graco junior maxi za niecałe 30 ł), zapakujemy go do samolotu, a ten co mamy tutaj, bedzie tutaj (zeby go nie wozić), ubrania itp.. sobota - ciuchy lukaszowe, spozywka, czesc prezentów, niedziela to samo...tylko wczoraj odpuscilismy bo lukasz musiał kompa skończyc, ale dzisiaj znowu jedziemy, troche mi sie juz nie chce ale musze buty sobie kupic i spodnie jakies :zawstydzona/y::blink: ehh

musze isć chate sprzątać...ale mam lenia :-p

Do góry