reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczko co z tą głową to jakieś migreny czy przez ciśnienie?
Joasiu faktycznie jest już troche lepiej ale nadal paskudnie z Dominiką w ciąży miałam nogi jak sarenka a Kordek mnie załatwił dacie wiare żeby w 3 ciąży rozstępy na nogach wyszły ?:wściekła/y:
ale dam rade areobik spining itd :tak::-)

no jeszcze pare rzeczy w domku zrobie i będę śmigać na spacerek :-) miłego dzionka !!!!!

reklama
Hej :-)

U nas tez piekna pogoda:tak::-D Cieplo i slonecznie:tak::-)

Zaraz po sniadaniu zawiezlismy auto do mechanika zeby cos tam powymienial., gosciu odwiozl nas na miasto i pojechal robic przy autku. Mielismy 2 godzinki dla siebie. Zrobilismy zakupy mamusia tym razem najwiecej skorzystala bo 4 bluzeczki i japoneczki nike :-) a corcia kapelusik, maz natomiast perfumki. Poszalelismy ;-) Potem zjedlismy obiadek na miescie i akurat gosciu zadzwonil, ze juz zrobione. Ptrzyjechal do nas potem i odwiedzilismy plac zabaw i lody, a potem jeszcze myjke i niedawno wrocilismy z zakupami jedzeniowymi do chatki i jzu nic mi sie nie chce. W planach mamy rowerkowanie badz hulajnogowanie i odkurzanie autka bo piachu pelno. Wypije kawke i zmykamy :-)

Jkrzymka pokazalas fotke w ciazy, a przeciez kazda wtedy jest wieksza niz normalnie.

Asiu i co maz przyszedl z pomoca ;-)

Ok zmykam bo maz zazyczyl sobie salatke z kebaba do meczyku i muszde do sklepu podskoczyc.

Milego weekendu :-)

Cześć Dziewczyny!
ale tu pustki :szok:
wiem wiem pogoda ładna to na spacerkach lub wyjazdach..
chciałam wam się pochwalić że zamówiłam swojemu mężowi słodki pręzęcik ha znalazłam czekoladowy telegram super sprawa polecam na różne okazje ( u Nas bedzie 3 rocznica ślubu), a Kordiankowi wyszedł 5 ząbek
Martusiu faktycznie zaszaleliście :szok::-)
oki zmykam papatki...;-)

JKrzymka tutaj na weekendy zazwyczaj jest taka cisza.Nic nowego ;-)

A zapomniałam Wam jeszcze powiedzieć,że ten łupież co mam (Tak Moniu sama sobie postawiłam diagnoze,przeczytałam tony forów,opisów i encyklopedii i tak to jest to) wyskakuje wtedy kiedy organizm jest zestresowany i osłabiony!!!
Szok co nie? Ale potwierdzam to bo ostatnim czasy nie miałam za wiele chwil odpoczynku i radości...wręcz przeciwnie łapały mnie doły i dołki i wiecznie byłam zmęczona :blink:

Jkrzymka pytałaś czy mam migreny czy przez ciśnienie boli mnie głowa.
Otorz nie.Przez zęba :angry:
Biore jeszcze antybiotyk a w przyszłym tygodniu ide do lekarza.

No to do poniedziałku ;-)

Ha!
Ja też oglądam.Po niemiecku na ZDF ale dobre i to :-p
Jest 68 minuta i przegrywamy :-p;-)

Edzia wysłała mi smska,że net jej padł :-(
Oby szybko naprawili jej.
Aaa i upije się dziś z żalu lub radości.Zależy od wyniku meczu :rofl2:

Dzien dobry:-)

wczoraj moj malz powiedzial ze polacy strzela gola..bez wzgledu na wszystko i sie sprawdzilo..bo on typowal dwoch polakow..Podolskiego i Kloze;-):-D:-D:-D
meczu nie bede komentowala/szkoda zachodu:-:)tak:

Zaraz zmykamy na spacerek..dzis zapowiadaja straszne upaly,wiec bedziemy siedziec w cieniu pol dnia:tak:
Milego dnia:-)

Hej
Asiu widzisz.a jednak polacy nie są tacy źli w tą piłke tylko grają w przeciwnej drużynie :laugh2::rofl2:

Antek dziś z rana,jak jeszcze przysypiałam w wyrku z Mattem założył sobie podpaske :szok::szok:
I to w tym miejscu gdzie trzeba...tylko poprzyklejała się klejem mu do dupska i jajeczek :laugh2::laugh2:
Ale skubany musiał mnie gdzieś podglądnąć,że wiedział gdzie to się wkłada :szok:

Pije kawusie :rofl2:

reklama
Cześć Babeczki

u Nas weekend bardzo pracowity

w sobotę byłam w szkole, spoko wszystko, zaliczyłam na A, teraz ostatnie testy, i za 2 tygodnie egzamin, i bede sie o certyfikat starać, do szkoły jechao mi sie strasznie, jakieś roboty były, i jedna stacje metra zamknęli, bo bombe po wojnie znaleźli, i musiałam dodatkowo autobusem jechać, wiec podróż w jedną stronę trwałą 3 godziny :eek: ale dałąm rade, o 19ej byłam w domu.

Wczoraj miałąm zawalony dzień, srzątanie gotowanie, o 16 mielismy polską Mszę, a po Kościele przyszli do Nas znajomi oglądać Kubice meczyk

Kubica wygrał :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
- a meczyk, nawet mi sie podobał, tylko szkoda ze taki wynik, ale serio to sie nie spodziewałam innego.

Wczoraj zaserwowałam skrzydełka i cycki kurze a'la KFC znalazałm super przepis, jak chcecie to Wam wkleje, bardzo dobre wyszło, i prawie takie jak w KFC:tak::tak::tak:

od wczoraj u nas upał :-) na razie sie ciesze, mam nadzieje że chociaż kilka dni taka pogoda potrwa :tak::tak:;-)

ogólnie fajnie wszystko :tak::tak:

Asiu ciesze sie ze Julii usg nic nie wykazało :tak: a jak z Kupalkiem? lepiej? i co z oczkiem? wyleczyło sie już?

JKrzymka gratuluje Kordiankowi zębolka, a co do nóg - to w 3 ciązy piszesz dopiero tak sie stało? u mnie w pierwszej już pojawiły sie mapy i kratery na nogach i brzuchu, mimo że sie balsamowałam i smarowałam jak jakaś chora, 3 razy dziennie :sorry:;-) ale do tej pory są i chyba już sie ich nie pozbede :-:)-(
Jestes krotko po porodzie, na pewno zniknie, a kg też zlecą :tak::tak::tak::tak:
Fajny pomysł z prezencikiem czekoladowym :tak::tak::tak:

Martuś jak robisz sałatkę? taka z kababa baraniego? daj przepis :tak::tak:
gratuluje zakupków:tak::tak: ja juz sie nie moge doczekać jak nam kaske wpłacą, bo musze też na zakupki pojechać ;-)

a miałąm napisać, te sandałki swiecące z Next co kupiliśmy dla Julii rozwaliły sie po 2 uzyciach:wściekła/y::wściekła/y:, dalismy do reklamacji, ale cos długo nie odsyłają, babka powiedziałą ze jak w ciągu 2 tygodni nie przyjda, to najprawdopodobniej bedzie zwrot pieniędzy w formie bonu pieniężnego na wydanie w sklepie next, a co mi z bonu jak Jula butków nie ma :-p ja mam coś pecha do tego sklepu:-p...jak sobie rzypomne walke o jedną sukienkę... to aż mam drgawki, a teraz buty :eek::no:

a ze z kasą u nas na razie krucho, wiec teściowa stanęła na wysokości zadania, i kupiłą sandałki w PL, i w przyszły weekend przyjedzie paczka :tak::tak:

Aniu i co upiłaś sie wczoraj :laugh2::laugh2: ja wypiłam 3 szklaneczki martinie czerwonego z sokiem jabłkowym, i tak mi było przyjemnie... szumiało leciutko ;-):tak:
Kurcze dziwny ten Łupież, ja nigdy o czymś takim nie słyszałam, mam nadzieje że nie bedziesz miaął już dołków i obiawy sie nie bedą nasilać :tak:

Monia a gdzie wybywacie w weekend?? ciekawska jestem co ;-):tak::tak:
super że autko naprawione :-):-):-):-):-):-):tak:
szkoda że sandałków nie dostaliscie, mam andzieje ze znajdziecie takie jak Kamilka sobie wymarzyła :tak::tak::tak::tak::tak:
- fajnie masz z wczasami, zaszalejcie, nalezy Wam sie to :tak::tak::tak:;-)
a jak wycieczka do ZOO? byliście?

Kinek i jak stawili sie ogrodnicy??? mam nadzije że sprawy idą ku końcowi, i bedziesz szybciutko z Nami :tak::tak::tak: i pochwalisz sie w końcu pięknym ogrodem:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Edzia jak Maciulek? lepiej sie czuje? mam andzieje ze antybiotyk pomaga :tak:

jak tam twoje małpkowe paznokcie ;-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
lakier sie tryzma?? ;-):-D

- a Juliia nie używała do tej pory słów, ale w piatek wypaliłą do Łukasza, "tata ty głupi jestes" :szok::szok::szok::szok::szok: mnie zatkało, Jula po tym kare miała, bo powiedziała to z premedytacją a pote powtarzała :-(

ide dać Julii sniadanie, bo chce cukier z cukiernicy wyjadać :shocked2::-p

Ostatnia edycja:
Do góry