reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczko co z tą głową to jakieś migreny czy przez ciśnienie?
Joasiu faktycznie jest już troche lepiej ale nadal paskudnie z Dominiką w ciąży miałam nogi jak sarenka a Kordek mnie załatwił dacie wiare żeby w 3 ciąży rozstępy na nogach wyszły ?:wściekła/y:
ale dam rade areobik spining itd :tak::-)

no jeszcze pare rzeczy w domku zrobie i będę śmigać na spacerek :-) miłego dzionka !!!!!

reklama
Hej :-)

U nas tez piekna pogoda:tak::-D Cieplo i slonecznie:tak::-)

Zaraz po sniadaniu zawiezlismy auto do mechanika zeby cos tam powymienial., gosciu odwiozl nas na miasto i pojechal robic przy autku. Mielismy 2 godzinki dla siebie. Zrobilismy zakupy mamusia tym razem najwiecej skorzystala bo 4 bluzeczki i japoneczki nike :-) a corcia kapelusik, maz natomiast perfumki. Poszalelismy ;-) Potem zjedlismy obiadek na miescie i akurat gosciu zadzwonil, ze juz zrobione. Ptrzyjechal do nas potem i odwiedzilismy plac zabaw i lody, a potem jeszcze myjke i niedawno wrocilismy z zakupami jedzeniowymi do chatki i jzu nic mi sie nie chce. W planach mamy rowerkowanie badz hulajnogowanie i odkurzanie autka bo piachu pelno. Wypije kawke i zmykamy :-)

Jkrzymka pokazalas fotke w ciazy, a przeciez kazda wtedy jest wieksza niz normalnie.

Asiu i co maz przyszedl z pomoca ;-)

Ok zmykam bo maz zazyczyl sobie salatke z kebaba do meczyku i muszde do sklepu podskoczyc.

Milego weekendu :-)

Cześć Dziewczyny!
ale tu pustki :szok:
wiem wiem pogoda ładna to na spacerkach lub wyjazdach..
chciałam wam się pochwalić że zamówiłam swojemu mężowi słodki pręzęcik ha znalazłam czekoladowy telegram super sprawa polecam na różne okazje ( u Nas bedzie 3 rocznica ślubu), a Kordiankowi wyszedł 5 ząbek
Martusiu faktycznie zaszaleliście :szok::-)
oki zmykam papatki...;-)

JKrzymka tutaj na weekendy zazwyczaj jest taka cisza.Nic nowego ;-)

A zapomniałam Wam jeszcze powiedzieć,że ten łupież co mam (Tak Moniu sama sobie postawiłam diagnoze,przeczytałam tony forów,opisów i encyklopedii i tak to jest to) wyskakuje wtedy kiedy organizm jest zestresowany i osłabiony!!!
Szok co nie? Ale potwierdzam to bo ostatnim czasy nie miałam za wiele chwil odpoczynku i radości...wręcz przeciwnie łapały mnie doły i dołki i wiecznie byłam zmęczona :blink:

Jkrzymka pytałaś czy mam migreny czy przez ciśnienie boli mnie głowa.
Otorz nie.Przez zęba :angry:
Biore jeszcze antybiotyk a w przyszłym tygodniu ide do lekarza.

No to do poniedziałku ;-)

Ha!
Ja też oglądam.Po niemiecku na ZDF ale dobre i to :-p
Jest 68 minuta i przegrywamy :-p;-)

Edzia wysłała mi smska,że net jej padł :-(
Oby szybko naprawili jej.
Aaa i upije się dziś z żalu lub radości.Zależy od wyniku meczu :rofl2:

Dzien dobry:-)

wczoraj moj malz powiedzial ze polacy strzela gola..bez wzgledu na wszystko i sie sprawdzilo..bo on typowal dwoch polakow..Podolskiego i Kloze;-):-D:-D:-D
meczu nie bede komentowala/szkoda zachodu:-:)tak:

Zaraz zmykamy na spacerek..dzis zapowiadaja straszne upaly,wiec bedziemy siedziec w cieniu pol dnia:tak:
Milego dnia:-)

Hej
Asiu widzisz.a jednak polacy nie są tacy źli w tą piłke tylko grają w przeciwnej drużynie :laugh2::rofl2:

Antek dziś z rana,jak jeszcze przysypiałam w wyrku z Mattem założył sobie podpaske :szok::szok:
I to w tym miejscu gdzie trzeba...tylko poprzyklejała się klejem mu do dupska i jajeczek :laugh2::laugh2:
Ale skubany musiał mnie gdzieś podglądnąć,że wiedział gdzie to się wkłada :szok:

Pije kawusie :rofl2:

reklama
Cześć Babeczki

u Nas weekend bardzo pracowity

w sobotę byłam w szkole, spoko wszystko, zaliczyłam na A, teraz ostatnie testy, i za 2 tygodnie egzamin, i bede sie o certyfikat starać, do szkoły jechao mi sie strasznie, jakieś roboty były, i jedna stacje metra zamknęli, bo bombe po wojnie znaleźli, i musiałam dodatkowo autobusem jechać, wiec podróż w jedną stronę trwałą 3 godziny :eek: ale dałąm rade, o 19ej byłam w domu.

Wczoraj miałąm zawalony dzień, srzątanie gotowanie, o 16 mielismy polską Mszę, a po Kościele przyszli do Nas znajomi oglądać Kubice meczyk

Kubica wygrał :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
- a meczyk, nawet mi sie podobał, tylko szkoda ze taki wynik, ale serio to sie nie spodziewałam innego.

Wczoraj zaserwowałam skrzydełka i cycki kurze a'la KFC znalazałm super przepis, jak chcecie to Wam wkleje, bardzo dobre wyszło, i prawie takie jak w KFC:tak::tak::tak:

od wczoraj u nas upał :-) na razie sie ciesze, mam nadzieje że chociaż kilka dni taka pogoda potrwa :tak::tak:;-)

ogólnie fajnie wszystko :tak::tak:

Asiu ciesze sie ze Julii usg nic nie wykazało :tak: a jak z Kupalkiem? lepiej? i co z oczkiem? wyleczyło sie już?

JKrzymka gratuluje Kordiankowi zębolka, a co do nóg - to w 3 ciązy piszesz dopiero tak sie stało? u mnie w pierwszej już pojawiły sie mapy i kratery na nogach i brzuchu, mimo że sie balsamowałam i smarowałam jak jakaś chora, 3 razy dziennie :sorry:;-) ale do tej pory są i chyba już sie ich nie pozbede :-:)-(
Jestes krotko po porodzie, na pewno zniknie, a kg też zlecą :tak::tak::tak::tak:
Fajny pomysł z prezencikiem czekoladowym :tak::tak::tak:

Martuś jak robisz sałatkę? taka z kababa baraniego? daj przepis :tak::tak:
gratuluje zakupków:tak::tak: ja juz sie nie moge doczekać jak nam kaske wpłacą, bo musze też na zakupki pojechać ;-)

a miałąm napisać, te sandałki swiecące z Next co kupiliśmy dla Julii rozwaliły sie po 2 uzyciach:wściekła/y::wściekła/y:, dalismy do reklamacji, ale cos długo nie odsyłają, babka powiedziałą ze jak w ciągu 2 tygodni nie przyjda, to najprawdopodobniej bedzie zwrot pieniędzy w formie bonu pieniężnego na wydanie w sklepie next, a co mi z bonu jak Jula butków nie ma :-p ja mam coś pecha do tego sklepu:-p...jak sobie rzypomne walke o jedną sukienkę... to aż mam drgawki, a teraz buty :eek::no:

a ze z kasą u nas na razie krucho, wiec teściowa stanęła na wysokości zadania, i kupiłą sandałki w PL, i w przyszły weekend przyjedzie paczka :tak::tak:

Aniu i co upiłaś sie wczoraj :laugh2::laugh2: ja wypiłam 3 szklaneczki martinie czerwonego z sokiem jabłkowym, i tak mi było przyjemnie... szumiało leciutko ;-):tak:
Kurcze dziwny ten Łupież, ja nigdy o czymś takim nie słyszałam, mam nadzieje że nie bedziesz miaął już dołków i obiawy sie nie bedą nasilać :tak:

Monia a gdzie wybywacie w weekend?? ciekawska jestem co ;-):tak::tak:
super że autko naprawione :-):-):-):-):-):-):tak:
szkoda że sandałków nie dostaliscie, mam andzieje ze znajdziecie takie jak Kamilka sobie wymarzyła :tak::tak::tak::tak::tak:
- fajnie masz z wczasami, zaszalejcie, nalezy Wam sie to :tak::tak::tak:;-)
a jak wycieczka do ZOO? byliście?

Kinek i jak stawili sie ogrodnicy??? mam nadzije że sprawy idą ku końcowi, i bedziesz szybciutko z Nami :tak::tak::tak: i pochwalisz sie w końcu pięknym ogrodem:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Edzia jak Maciulek? lepiej sie czuje? mam andzieje ze antybiotyk pomaga :tak:

jak tam twoje małpkowe paznokcie ;-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
lakier sie tryzma?? ;-):-D

- a Juliia nie używała do tej pory słów, ale w piatek wypaliłą do Łukasza, "tata ty głupi jestes" :szok::szok::szok::szok::szok: mnie zatkało, Jula po tym kare miała, bo powiedziała to z premedytacją a pote powtarzała :-(

ide dać Julii sniadanie, bo chce cukier z cukiernicy wyjadać :shocked2::-p

Ostatnia edycja:
Do góry