reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dzień dobry!

Dzieci śpia, ale Ola na pewno zaraz się obudzi bo śpi od 1.5 godz, a Maciek dopiero usnął...więc pewnie długo tu nie zabawię.

Ania mam pytanie odnośnie pneumokoków. Czy u Was ta szczepionka jest w obowiązkowym kalendarzu? I czy szczepiliście Matta?
My zamierzamy zaszczepic Olę w przyszłym tygodniu.

Dzień dobry!

Dzieci śpia, ale Ola na pewno zaraz się obudzi bo śpi od 1.5 godz, a Maciek dopiero usnął...więc pewnie długo tu nie zabawię.

Ania mam pytanie odnośnie pneumokoków. Czy u Was ta szczepionka jest w obowiązkowym kalendarzu? I czy szczepiliście Matta?
My zamierzamy zaszczepic Olę w przyszłym tygodniu.
nie Edziu.U nas sa meginkoki obowiazkowe,a pneumokoki beda od wrzesnia razem z zółtaczka.

pisze z Mattem na reku,wybacz :sorry2:

nie Edziu.U nas sa meginkoki obowiazkowe,a pneumokoki beda od wrzesnia razem z zółtaczka.

pisze z Mattem na reku,wybacz :sorry2:

No nie wiem czy Ci wybaczę...;-):-D
sama często tak piszę.:sorry2:

Super z tymi meningo. Matt będzie zaszczepiony na jedno i drugie. A Antosia szczepiliście na pneumo?

Super filmik!!! Matt to czysty tatuś!

Z wrześniowych dzieci które były szczepione na to? Chyba Asiowa Juleczka... Ktoś jeszcze?

No nie wiem czy Ci wybaczę...;-):-D
sama często tak piszę.:sorry2:

Super z tymi meningo. Matt będzie zaszczepiony na jedno i drugie. A Antosia szczepiliście na pneumo?

Super filmik!!! Matt to czysty tatuś!

Z wrześniowych dzieci które były szczepione na to? Chyba Asiowa Juleczka... Ktoś jeszcze?
Nie Antka nie szczepiliśmy na pneumo bo jakoś tak się złożyło :dry:
Ale będzie szczepiony razem z Mattem we wrześniu.
Aha jeszcze we wrześniu są zapisani na gruźlice :szok:
Sporo tego :baffled:

Dziękuje ale Matt to czysta mama :evil::evil::-D:-D

reklama
Do góry