reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Matt dał mi nieźle popalić w nocy.Grhhh jak sobie przypomne.
Niewiem kompletnie co mu było.
Nie chciał jeść,nie płakał rzewnymi łzami ani nic go nie bolało.
Ale od 24:30 do 3 nie spał.
Jak tylko go się położyło na brzuch to wielki banan i śmiech :szok:
A jak na plecy to marudyzm...czyżby się wyspał i chciał pogadać z nami :baffled:
Wziełam go na chwile do nas a ten myk na brzuch i o mało głowa mu nie odpadła tak na nas lookał>to w jedną strone na mnie to w drugą na M.
A przy tym salwy śmiechu i wielki banan na buzi.
No myślałam,że już go powiesze za syry i na dwór wystawie :sorry2::-D
Usnąl o 3 na 1,5 godzinki.A później od nowa.Ale wtedy nie miał już kompanów i po 30 minutowym nawoływaniu a raczej darciu się skapitulował :sorry2:
Ciężki ten mój synal :angry::baffled::-D

O rany!!! On chyba po prostu towarzystwa potrzebował...

Edytko super ze wszystko sie udalo:-):tak::-)zdjecia super.:tak::-):tak:
Olenka jak krolewna :-)slicznie wygladala:-)wogole slicznie wszyscy wygladaliscie:tak::-)i pogoda byla:-)super,super:-)pelen zachwyt:-)

a u nas chorobowo...Jula od sobotniego wieczora goraczkuje..zadnych innych objawow brak..tylko goraczka..dzis powyzej 37 i od 2 w nocy nie podawalam niczego ale wczesniej byla powyzej 85 i to sporo wiec ibufen podawalam na zbicie...jest mega marudna,placzaca...ale mowi ze nic ja nie boli....kiepsko mi znia rozmawiac ..bo moje gardlo jeszcze w nie najlepszej formie...chrypie,kaszle..a na dworzu piekne slonce....a my kisimy sie w domu...pozniej pewnie wyjdziemy do lekarza,ale to nie to samo co spacerowanie :-(

Asiu Tobie rowniez dziekuje za mile slowo....
A Julince zycze zdrowka! Co u niej...?

Wczoraj moje dziecię duże przyszło do mnie z gałęzią bzu i w biegu powiedziało: "Śto lat, śto lat...Maś!" Na to ja dziękuję, daj pysia, a on że nie, bo nie ma czasu, musi "cięźko placiowac, zieby zialobic na siamochoda"!

reklama
Oto nasze akwarium :-):tak::-)

img0411pc7.jpg

img0406va5.jpg

img0413jf7.jpg

Dzieki Edytko.
Mnie tez bardzo sie podoba :-)
Mysle juz o drugim, ale tym razem z rybkami, ktore zyja w cieplej wodzie :-)
Wiesz dla mnie rybki to najlepsze zwierzatko na obczyznie. Maly klopot i jak trzeba to szybko mozna zlikwidowac ;-)

Sandra bardzo je lubi. Stoi przed nim i oglada jak rybki plywaja no i obowiazkowo musi je karmic ;-)

Edytko jestem pod wrażeniem Maćkowego wyczynu :szok::tak:
Może to przełom i teraz będzie spał do 6 conajmniej.
Czy mam się dziś za to pomodlić ? :sorry2:;-);-)
Jestem strasznie ciekawa,co Maciejo wykombinował w kościele przy teściach,a teści olać :-p
I czy to ta cięzka praca to łażenie po drzewach ? A swoją drogą bardzo wcześnie zaczyna łazikować po drzewach,tylko ten bez ma tak cieniutkie gałązki :sorry2::-D
Oj pamiętam,łazikowanie po drzewach to najlepsza zabawa!!!
A co do prasowania.Mąż prasował przez ponad 3 godziny :szok::szok:
Wszystko poszło pod żelazko łącznie conajmniej 4 pralki prania.
A nie podeśle,bo już piore następne :-D:-D:-D:-D

Monia jakie plany na dziś?

Asia gdzie jesteś?
Jak tam u lekarza?

Martusiu piękne akwarium,a jakie ma ładne błękitne kolorki :tak:

Hej hej
A gdzie wy?

Matt śpi,Antek wsuwa wędlinke.
Pogoda do bani,zimno i nieprzyjemnie :baffled:
Ale u was mają być upały :tak:

A gdzie się Lulka podziewa?
I Asia??

No to wrzucam bardzo krótki filmik z Mattem.Teraz już wiem jak to robić,tak więc będe z innymi próbowała:
Matt

Witam ;-)

Anineczko, ale słodziak z Matta :-),a w tle chyba Antosia słychać co ? Fajne te twoje chłopaki :tak:

no właśnie gdzie Lulka się podziewa :unsure: ?Asia , to pewnie kilometry na spacerach robi :tak:. Mam nadzieję, że z Julcia już lepiej :happy:.

Ania. a powiedz na jakiej stronie zgrywasz te filmiki ?

reklama
Do góry