reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Martusia - bardzo Tobie współczuję
mnie kiedys (jak chodziłam do podstawówki) spotkało inne nieszczęście, bo spalił nam sie dom
jednak ja byłam wtedy dzieckiem i nie musiałam sie martwic co dalej...
A jakie sa prognozy w Twojej okolicy - mówią, że jest wysokie zagrożenie??
Może będzie ok i tego bardzo Tobie zycze.
Trzymam kciuki.

Blanus dzwoniła ;D
Jest w domu i bierze te leki na "f" co sie po nich łapki trzęsa i w ogóle jest do d... z samopoczuciem
kazali jej leżeć na boku jednym albo drugim
we wtorek będzie wiedziała co dalej.
Powiedziałm jej, że sie bardzo martwiłysmy i, że ciągle pytacie co u niej.
Było jej miło i kazała pozdrowić, więc POZDRAWIAM !

reklama
kangurki no to bedziecie mieli "świeta" niebawem ;D
ja tez wymyśliłam datę ślubu, która była jakos tam zwiazana z moimi urodzinkami ;D
ten sam dzień miesiaca ale inny miesiąc ;D

zebym ja miala tyle imprez ::) ::) ::)
A tu jedyne co gdzies ide to na te spoty pelne samochodow i normalnie swieta koncert !! :):):):):)

Asiunia a Wy kiedy macie ten dzien?
Kangurki widac, ze szczescie wszystkie problemiki czyni malutkimi :D byle tak zawsze
Aniulka trzymaj sie w calosci i czesto odpoczywaj
Melanie jak fajnie, ze juz wiesz w 100%  :D
Kociak baw sie dobrze na koncercie i w towarzystwie :)
Blanus pozdrowionka :D

Ineczka a jak Twoje zdrówko?
mi sie coraz gorzej oddycha - macica rośnie jak balonik ;D
no i łydki mnie często bolą ale da się zyć ;D

Dziekuje na razie dobrze, choc tchu mi brakuje zwlaszcza jak cwicze oddechy
Po wczorajszym dniu trzesacej jazdy i intensywnego chodzenia na szczescie nic mi nie dolegalo :D

reklama
Ineczka jak zwykle skrupulatna o nikim nie zapomniała.... tylko o sobie nic nie mówi ;)

Melanie z tym oddychaniem też tak miałam w pierwszej ciąży. teraz brzuch mam o wiele niżej

Do góry