reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie wytrzeslo mnie w drodze do Krakowa, bo tam najblizej mam do 3D
Pochodzilam tez troche po miescie, na szczescie pogoda byla lepsza niz dzis choc bez sloneczka i zdjecia nam nie wyszly a w muzeach nie robilismy
zaliczylam gruzinska restauracje i kilka muzeow, ale najladniej jak zwykle bylo w domu Mehoffera :D kto nie byl temu polecam, bo jest tam klimat, wszystko tak jakby tam mieszkal
lubie takie umeblowane muzea :D czlowiek sie czuje jakby byl gosciem w innej epoce

reklama
przepraszam,że Wam smęce
do wody mam niestety jakieś 100 metrów
jestem jednak dobrej myśli
tylko to mnie wkurza że jestem sama,tzn. tylko z dzieckiem i muszę prosić o pomoc
mam nadzieję że u Blanus będzie dobrze!

hyhyh ja wam bede dopiero marudzic jak sie przeprowadze do nowego domu ;D ;D ;D ;D ;D
Jest tam basen w domu wbudowany kryty a za domem jedy jakis staw czy cos ::)

marta3x pisze:
przepraszam,że Wam smęce
do wody mam niestety jakieś 100 metrów
jestem jednak dobrej myśli
tylko to mnie wkurza że jestem sama,tzn. tylko z dzieckiem i muszę prosić o pomoc
mam nadzieję że u Blanus będzie dobrze!

z tym przepraszaniem to juz chyba przesadziłaś
to mnie jest głupio, że sobie tu stukam i nie mogę pomóc... :(

reklama
Marta dołączam się do dziewczyn pisz ile wlezie jeśli to może w jakś sposób Ci pomóc....

Melanie ma rację jesteśmy bezradne i m ożemy być z Tobą tylko myślami i dodawać Ci otuchy

Do góry