reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzisiaj Myślałam że mnie odwiozą do szpitala tak mnie strasznie bolało w dole brzucha :mad:

Ale pospałam 2 godzinki i juz mi lepiej. Wzięłam No-spe i na razie jest ok, tylko głowa zaczęłamnie boleć, chyba i u mnie skończyła się piękna pogoda....

Marta bardo Ci współczuję :( :( mam nadzieję że tym razem powódź Cię nie dopadnie. Trzymam kciuki

Kociak superowe te piżamki,ja jeszcze nie mam ;)

Kangurki GRATULUJĘ i też podziwiam za Twój spokój. Ja kieckę ślubną miałam kupioną już w styczniu a ślub miałam w sierpniu ;D ;D

Melanie to gratulacje że sie potwierdziło że będzie CIPUSIA ;D ;D ;D

Zaraz zabieram się za układanie młodego do snu więc odezwę się później jak już go wykąpię

reklama
ślub 24 czerwca, 25 mam urodziny i chciałam wtedy, ale w soboty nie robią cywilnych:/ to nic...i tak się cieszę:)a kiecka...zawsze się znajdzie:D pozdrówki!!!

czesc dziewczyny kociak super rzeczy sliczne sa :) kangurki a bierzecie slub tylko cywilny czy takze Koscielny?? bo ja wlasnie biore cywilny i niewiem w co sie ubrac.....

jestem!!!!!!!!!
Ale dzisiaj chyba nie dlugo bo mnie ten brzuch boli juz od 3 dni i nie widac zeby chcial przestac ::) ::) ::)
W niedziele ide na koncert in-grid ;D ;D

Ja też jestem. Mały dopiero zasnąl...

To ale nam się imprez szykuje no no no...
Kociak ale masz fajnie, też bym chciała na taki koncert

hry hry Patryk z kolegami mnie zabiera ;D ;D ;D ;D
Pewnie znowu bede gadac o samochodach
Wiec ja nie wiem co tam bede robic mam nadzieje ze jakies dziewczyny sie tez zjawia ;D ;D ;D

no chyba stac i sluchac co maja do powiedzenia ;D ;D ;D ;D
zobaczy sie narazie to umylam glowe I mam piekne wloski ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry