reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ale kiszka-nie mam żadnej koszulki, ani do karmienia ani nie do karmienia:p ale za 2 tygodnie biorę ślub i jestem najszczęśliwszą ciężarówką na forum chyba:)tylko sukienki nie mam:(i boję się, że żadna nie będzie odpowiednia, bo te w sklepach dla ciężarówek są obrzydliwe, a w normalnych ciężko dostać rozmiar 44:p jutro jedziemy na zakupy, będziemy szukać do oporu, mój mężczyzna znalazł za to takie malutkie adidaski i odłożył 2 pary bo nie wiedział jaki rozmiar wziąć, więc jutro jedziemy po obie:)malutki będzie miał super ciuszki, bo tatuś oszalał na tym punkcie:)fajnie...myślałam, że on nigdy nie dojrzeje a teraz widzę prawdziwe szczęście w jego oczkach, kiedy ogląda takie miniaturowe rzeczy...A ja...chciałabym już urodzić!!!Mam uczulenie na truskawki-całe życie nic a teraz...klapa:)pozdrowienia ze słonecznego pomorza:)

czesc kangurki moje gratulecje z okazji slubu oraz dzidzi :) niemartw sie ja tez niedlugo bede musiala szukac jakiejs sukienki albo moze jakis komplecik wybiore ;) moze popytaj sie to ktos przerobi sukienke albo ci ja uszyje to tez dobre wyjscie no albo kupisz o rozmiar za duza hi ;)pozdrowienia

kociaczku rzeczy super!
ja też miałam problem z ubiorem,bo w maju miałam ślub i komunie dziecka.
kupiłam czarne eleganckie spodnie i białą bluzke w sklepie ciążowym.wyglądałam oki
czułam się tez dobrze w tym!
Ja się martwię deszczem bo powódź nawiedziła mój dom w ubiegłym roku :(
i teraz też woda bardzo duża,qurna boję sie
jestem sama,kto mi pomoże w razie czego
a pada cały cas bez przerwy, i nie zanosi się na to żeby przestało :mad:

Kangurki gratuluje i zycze wszystkiego dobrego
suknia to zawsze dylemat bo chce sie wygladac szalowo :)
podziwiam Cie, ze tak spokojnie do tego podchodzisz a termin tuz tuz
fajnie, bo beda zdjecia za 2 tygodnie :D beda prawda??

Kociak koszulki zrobia kariere na porodowce :D
Marta u mnie tez leje, ale nie tak bardzo. Trzymam kciuki, zeby Ci nic nie zagrazalo

kangurki kiedy dokładnie macie ślub?
Ja tez bym sobie coś uszyła jak podpowiadaja dziewczyny
ale muszę przyznac, że masz stalowe nerwy jesli jeszcze nie masz kiecki :o
ze mnie to taki typ, że już bym siała popłoch z tego powodu ;D
daj znac jak juz będziesz miała kreacje.

Marta - zalało Tobie dom ??? :o :o :o

RELACJA Z WIZYTY U NIEOMYLNEGO GINA JEŚLI CHODZI O PŁEĆ ;)
Gin, u którego byłam pierwszy raz, a do którego latają prawie wszystkie bydgoszczanki
chociaz na 1 wizyte, bo jest dobry w czytaniu z USG
jest bardzo fajnym doktorkiem.
Pokazał nam wszysko jak się dobrze rozwija a funkcjonuje
no i na koniec zaznaczył na monitorze "coś" i wystukał na klawiaturce na środku monitora : C I P U S I A ;D ;D ;D
teraz to już mam niemal 100% pewność, że mamy upragniona córeczkę, która swoimi wymiarami przypomina książkowy przykład
jak na ten etap ciazy.
Bardzo miło było i wesoło.

aaa... i jeszcze była ułożona jak gimnastyczka
nózki wyprostowane i stopy prawie na głowie ;D

fajnie jest jak jest fajnie

reklama
Tak Melanie w ubiegłym roku woda zalała mój dom,tragedia
niestety wszystko wskazuje,że teraz będzie to samo
wróciłam właśnie z rzeki,woda idzie ogromna
Jezu ale się boje

Do góry