hej
U nas leje i wieje, pogoda koszmarna...
Kamila poszła na drzemkę bez smoka, bo stwierdziła, że oddaje go na dzień mikołajowi, ale na noc ma go dostać znowu
Edytko, ja mam okna szczelnie zasłonięte firankami i nie widzę, że są brudne - a są. Myję je 2 razy do roku - na wiosne i jesienią i nic mnie nie zmusi, żeby robić to częściej. Dzisiaj był ciąg dalszy sprzątania, jeszcze kilka dni i "porządkowo" będę gotowa do świąt.
Fajna sprawa z talonami. Taka "lewa" kasa zawsze się przydaje
Mam tak samo. Na szczęście Kama też nie jest fanką spacerów zimowych.
Asia jest zaprawiona w bojach;-). Podziwiam Cię Asiu
Edytko, kiedy wracasz do pracy
Kinek, nie dość, ze to będą Wasze pierwsze święta we własnym gronie to jeszcze pierwsze we własnym domu. Dasz radę, na pewno będzie...inaczej
Co do obrsu (obrusa?) to wracają wzory sprzed wielu lat. Moja babcia miała taki sam, no prawie taki sam, te śnieżynki były nie tak gęste:-).
Notes będzie sie siostrze podobał jeśli lubi kwiaty;-):-)
U nas leje i wieje, pogoda koszmarna...
Kamila poszła na drzemkę bez smoka, bo stwierdziła, że oddaje go na dzień mikołajowi, ale na noc ma go dostać znowu
Edytko, ja mam okna szczelnie zasłonięte firankami i nie widzę, że są brudne - a są. Myję je 2 razy do roku - na wiosne i jesienią i nic mnie nie zmusi, żeby robić to częściej. Dzisiaj był ciąg dalszy sprzątania, jeszcze kilka dni i "porządkowo" będę gotowa do świąt.
Fajna sprawa z talonami. Taka "lewa" kasa zawsze się przydaje
Asiu mnie w taka pogodę do bani nikt siłą by na spacer nie wygnał, dlatego podziwiam Cię...wiem, że to dobre dla dziecka, ale chyba jestem egoistką i mi ma byc dobrze przede wszystkim
Mam tak samo. Na szczęście Kama też nie jest fanką spacerów zimowych.
Asia jest zaprawiona w bojach;-). Podziwiam Cię Asiu
Edytko, kiedy wracasz do pracy
Kinek, nie dość, ze to będą Wasze pierwsze święta we własnym gronie to jeszcze pierwsze we własnym domu. Dasz radę, na pewno będzie...inaczej
Co do obrsu (obrusa?) to wracają wzory sprzed wielu lat. Moja babcia miała taki sam, no prawie taki sam, te śnieżynki były nie tak gęste:-).
Notes będzie sie siostrze podobał jeśli lubi kwiaty;-):-)