no a moja córa już drugą godzinę śpi ...Chciałam ją obudzić, to powiedziała mi "mamusiu, idź sobie...Haniusia chce spać "
No pięknie, tylko co ona będzie robić w nocy
Mówię, że Mikołaj obserwuje i analizuje ...Ostatnio stwierdziłam :
-Hanusiu, masz wybór ...tylko pamiętaj, że będą tego konsekwencje ( nie chciała sprzątać klocków ...)
Biedna dziecko nie wiedząc, co oznacza ów tajemniczy " wybór", stwierdziła
-To tatuś ma WYBóR ....Haniusia wybora nie ma ...
Monia, fajnie masz z tymi zakupami...
Fajnie byłoby wygrać gdzieś kilka drobnych tysiączków i bez wyrzutów sumienia wydać na fatałaszki i inne takie babskie zachcianki
Misiako, to ja dalej Wam zdrówka życzę...
A ten kotek interaktywny, to chyba taki, którego Sandra od dziadka dostała, nie ?
No a ja dzisiaj znowu zaszalałam z książeczkami dla Hanki ...jakaś wariatka jestem
No pięknie, tylko co ona będzie robić w nocy
U mnie tak samonapisała misiako:
Co do Mikołaja...
To jest w moim argumentem na wszystko, ze jak Maja czegos tam nie zrobi lub zrobi to Mikołaj nie przyjdzie. I działa
Mówię, że Mikołaj obserwuje i analizuje ...Ostatnio stwierdziłam :
-Hanusiu, masz wybór ...tylko pamiętaj, że będą tego konsekwencje ( nie chciała sprzątać klocków ...)
Biedna dziecko nie wiedząc, co oznacza ów tajemniczy " wybór", stwierdziła
-To tatuś ma WYBóR ....Haniusia wybora nie ma ...
Monia, fajnie masz z tymi zakupami...
Fajnie byłoby wygrać gdzieś kilka drobnych tysiączków i bez wyrzutów sumienia wydać na fatałaszki i inne takie babskie zachcianki
Misiako, to ja dalej Wam zdrówka życzę...
A ten kotek interaktywny, to chyba taki, którego Sandra od dziadka dostała, nie ?
No a ja dzisiaj znowu zaszalałam z książeczkami dla Hanki ...jakaś wariatka jestem