martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam wieczorkiem :-)
Po calodniowych szalenstwach z Piotrkiem Sandra niedawno zasnela :-)
Tacy byli zajeci zabawa, ze nie chieli isc na drzemke. Lukasz odebral synka po 15 i kolo 16 poszlysmy na spacer i zakupy :mrgreen: Potem dolaczyla Gosia z Piotrkiem ;-)I na koniec dnia poszlysmy do biblioteki :-) Jest tutaj taka fajnie duza biblioteka z ksiazkami (min Polskimi ksiazkami i dla doroslych i dla dzieci) wiec wzielysmy 2 fajne bajeczki :-) Jest pelno komputerow podlaczonych do netu :-):-) i plac zabaw dla dzieci. I to wszystko w srodku i w ciepelku :-);-) Gdy dzieci szalaly z kredkami i kolorowankami, a potem z zabawkami to ja szuakalm jakis ciekawych ksiazek
Mimo wszystko fajny byl dzis dzien :-):-)
Ale po dzisiejszym dniu trwam w przekonaniu, ze chce miec jedynaczke :-);-):-):-):-)
Misiako duzo zdroweczka dla Ciebie i Majeczki :*:*
Edytko i Wam duzo zdroweczka kochani :*:*
Joanno fajnie, ze i Wam nocka sie udala :-)
Jak to jula niczym nie jest cala noc przykryta I nie marznie
Ja choc 30stoni w lato to musze sie przykryc chocby przescieradlem.
Kinek fajnie wymyslilas z tym lezakowaniem :-)
Lezakuje sama Hania czy razem
Czekam na zdjecia domku. Jak dla mnie to moze byc nie dokonczony, zeby porownac przed i po ;-). Ale jak chcesz pochwalic sie na gotowo to trudno poczekam. ;-)
To moze chciaz srodeczek Bo tylko Haniulki piekny pokoik widzialysmy
Kurcze widze, ze ja taka do tylu z ta posciela, bo wiekszosc dzieci ma juz dorosla Trzeba koniecznie pomyslec o zmianie z niemowlecej na dziecieca :-)
Po calodniowych szalenstwach z Piotrkiem Sandra niedawno zasnela :-)
Tacy byli zajeci zabawa, ze nie chieli isc na drzemke. Lukasz odebral synka po 15 i kolo 16 poszlysmy na spacer i zakupy :mrgreen: Potem dolaczyla Gosia z Piotrkiem ;-)I na koniec dnia poszlysmy do biblioteki :-) Jest tutaj taka fajnie duza biblioteka z ksiazkami (min Polskimi ksiazkami i dla doroslych i dla dzieci) wiec wzielysmy 2 fajne bajeczki :-) Jest pelno komputerow podlaczonych do netu :-):-) i plac zabaw dla dzieci. I to wszystko w srodku i w ciepelku :-);-) Gdy dzieci szalaly z kredkami i kolorowankami, a potem z zabawkami to ja szuakalm jakis ciekawych ksiazek
Mimo wszystko fajny byl dzis dzien :-):-)
Ale po dzisiejszym dniu trwam w przekonaniu, ze chce miec jedynaczke :-);-):-):-):-)
Misiako duzo zdroweczka dla Ciebie i Majeczki :*:*
Edytko i Wam duzo zdroweczka kochani :*:*
Joanno fajnie, ze i Wam nocka sie udala :-)
Jak to jula niczym nie jest cala noc przykryta I nie marznie
Ja choc 30stoni w lato to musze sie przykryc chocby przescieradlem.
Kinek fajnie wymyslilas z tym lezakowaniem :-)
Lezakuje sama Hania czy razem
Czekam na zdjecia domku. Jak dla mnie to moze byc nie dokonczony, zeby porownac przed i po ;-). Ale jak chcesz pochwalic sie na gotowo to trudno poczekam. ;-)
To moze chciaz srodeczek Bo tylko Haniulki piekny pokoik widzialysmy
Kurcze widze, ze ja taka do tylu z ta posciela, bo wiekszosc dzieci ma juz dorosla Trzeba koniecznie pomyslec o zmianie z niemowlecej na dziecieca :-)