Luleczko, nawet nie wiesz, jak bardzo sie cieszę, że w końcu będziecie razem :-). Tak długo czekałaś ...
A jak się czuje Julcia...no wiesz, chodzi mi o tamte sprawy ...jest poprawa ?
Jestem nieziemsko ciekawa teściowej z brodą
Ja osobiście jestem sceptycznie nastawiona do przebieranych mikołajów ..może dlatego, że w dzieciństwie bałam się takich i irytowało mnie, że nie wystarcza moje dobre zachowanie żeby dostać prezent, bo jeszcze trzeba zaśpiewać i takie tam ...ale ja zawsze byłam trochę buntownicza ;-)...
Dla mnie osobiście cała magia mikołajowa polega na tajemnicy jego przybycia...
Zostawię otwarty kominek i ciasteczka dla nocnego gościa...komina czyścić nie będę ...Może rózgi nie dostanę
Lulka, ja też się w tych lalkach zakochałam.....a tobie która podoba się najbardziej ???
A jak się czuje Julcia...no wiesz, chodzi mi o tamte sprawy ...jest poprawa ?
Jestem nieziemsko ciekawa teściowej z brodą
Ja osobiście jestem sceptycznie nastawiona do przebieranych mikołajów ..może dlatego, że w dzieciństwie bałam się takich i irytowało mnie, że nie wystarcza moje dobre zachowanie żeby dostać prezent, bo jeszcze trzeba zaśpiewać i takie tam ...ale ja zawsze byłam trochę buntownicza ;-)...
Dla mnie osobiście cała magia mikołajowa polega na tajemnicy jego przybycia...
Zostawię otwarty kominek i ciasteczka dla nocnego gościa...komina czyścić nie będę ...Może rózgi nie dostanę
Lulka, ja też się w tych lalkach zakochałam.....a tobie która podoba się najbardziej ???