reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
chodzi mi komp jak stare toki,nie wiem co się dzieje :p
wsunęłam jeszcze jogurt na noc
brzuchol coraz większy
mam prawie 100 w brzuchu
fajoskie te rzeczy Kociaczku

no bo Ty Kociak tylko ciuszki masz w głowie... ;D ;D

Marta a ja dzisiaj zjadłam pierogi na obiad potem te czereśnie, potem obiecałam sobie że już nic nie zjem a zjadłam znowu pierogi i barszczykiem popiłam a przed chwila jeszcze arbuza ;D ;D ::) :p

Ja mam już 8 kilo na +
a co będzie dalej?
najbardziej się tyje na końcu
a dzisiaj kupiłam truskawki,ale nie za dobre, bo u nas pada i pada
amój Igor powiedział,ale mnie uszczęśliwiłaś(tzn.truskawkami)

To nie padaj tylko spadaj do łóżeczka ;)
a Melanie pewnie późno tu wleci albo jutro... poczytamy sobie rano jak tam jej poszło, ale ja myślę że poszło jej super... prace ekspresowo napisała to śpiewająco obroniła :) :)

Marta ja miałam 5+ ale dwa i pól tyg temu. we wtorek idę i aż się boje co to będzie zważywszy na moje obżarstwo wczoraj i dzisaj ::) ::) :p

reklama
Pa kobietki, do jutra.

Melanie czekałyśmy, czekałyśmy i... się nie doczekałyśmy. Ja Tobie już GRATULUJĘ bo napewno zdałaś na piątkę ;) a sprawozdanie poczytam jutro. Chyba że nie będę mogła spać( bo mężuś w pracy a samej kiepsko mi się śpi) to po cichu tu wlecę... ale nie obiecuję ;) ;)

KOLOROWYCH SNÓW

Do góry