reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Poczytałam i sie działo tu na forum ;D

Zaczne od tego, że poszło bardzo sympatycznie ;D ;D ;D po naszej mysli ;)

Do Blanus nie dzwoniłam, bo nie naładowałam telefonu - gapa :mad: i rozładował mi sie zaraz po obronie
a tylko w swoim telefonie miałam nr do Baluska :mad:
ale jeszcze pojede odebrac dyplom za pare tygodni, więc będzie kolejna szansa na uściski z Blanką ;) ;D

A dlaczego ja na prezesa??????
Jeden tytuł przyznany dziennie wystarczy ;)

Ciuszki prezentowane przezi Kociaka są COOL ;D
Zdjęcia mnie ubawiły, bo Kociak nam swój zadek zaprezentował i tyle :p
zresztą niczego sobie zadek ;D

idę doczytać reszte postów i ewentualnie cosik dopiszę

reklama
Beacia Ty kaskaderze :o całe szczęście jesteście wszystkie 3 całe :) i zdrowe.

Pozdrów serdecznie mamusię- teściową
i zycz duuuuzo zdrowia i siły.
Niech wypoczywa i się szybko regeneruje, bo już niebawem będzie biegała na spacerki z wózeczkiem ;D

Aniulka pisze:
nie denerwuj się pisała że w nocy nam napiszę. Ma kawał drogi do tej Warszawy... obrona też trochę trwa, nie wiadomo ile osób się broniło, potem ogłoszenie wyników... jak ją znam to jakiś dobry obiadek, a może jednak spotkała się z Blanus? no i jeszcze jakieś szybkie duże zakupy... ja to bym musiała pewnie tydzień posiedzieć w tej Warszawie a ona w jeden dzień to załatwi i jeszcze tu wpadnie... chyba że do północy nie zdąży... ;) ;) ;)

KOBIETO ALE TY SIĘ ZNASZ NA LUDZIACH

JESTEM PEŁNA UZNANIA :o

No nie wiele brakolo zeby Sie doczekac na Melanie ::) ::) ::) ::)
Nie moja wina ze na kazdym zdjeciu i kto to by nie byl to jest tylem
Dla nich jest najwazniejsze zeby samochod byl caly ;D ;D ;D ;D ;D

Odwiedze was chyba pozniej Bo i tak teraz nikogo nie ma ::) ::) ::)
Wypadalo by sobie posiedziec w wanience dluzej Zrelaksowac sie ;D ;D ;D ;D ;D
Musze jeszcze paskudzie zrobic sniadanie bo przyjedzie i bedzie zapewne glody ::) ::) ;D ;D ;D

Witajcie-niezbyt miła jest CosmoEwka..:(..
Kociak-fajowe te autka;)..ale ja sie boje jexdzic szybko..:(..wczoraj przy 160 km/h kazałam zwolnić..bo mam jakies takie..bleee..stracha..
Melanie-dobrze doczytałam-broniłaś sie..mgr??..MOJE UZNANIE-MOJE GRATULACJE!..czyli można dac rade jak sie chce:)!
Buziaki dziewczyny..ale Wamn zazdroszczę..juz niedługo będziecie miały swoje maleństwa..ja nawet nie rozpoczęłam jeszcze starań;(..bo w lipcu wyjezdzam...

Czesc Dorka :)

ja sie musze troche przystosowac do tego co lubimy a co nie Ja z takiego samochodu wysiadam bo tez sie boje
Zawsze jak jade obok i patryk jedzie za szybko To staram sie chamowac Tylko ze tam nie ma pedalow ;D ;D ;D ;D

;D ;D..
ja mialam wypadek..mój mąż też..dość powazny..ledwie przezył..zderzył się z cysterną wioząca paliwo..nie bylo w tym nic zlego z jego strony..pech teraz tez duzo jexdzi..jeździmy..ale staram sie o tym nie myślec..
dobrakoniec tego tematu..bo mnie zjecie, ze takie rzeczy cieżarnym opowiadam:):)..
no i jeszcze,z ę nie na temat..ciaży:)..
a ja Wam kibicuję..bo mam też kolezankę wrzesniowa..no i..przyglądam sie, bo sama tez myśle o dzidziusiu już:)
Ide na spacerek-słonecznego dnia:)!

reklama
Cześć Babeczki o poranku!! Jak tam? Ja już jestem pośniadanku! ;D ;D

Melanie jeszcze raz gratulacje i dziękuję za uznanie... ale nie trudno było się domyślić że wykorzystasz ten dzień na maxsa! ;D ;) Szkoda tylko że nie masz wiadomości od Blanus :mad: bo troszkę martwimy się tu o nia i maleństwo. No ale wybaczam Ci tą rozładowana komórę, bo w takim dniu miałaś prawo zapomnieć ją naładować :)

Dorka, wpadaj kiedy tylko chcesz i pisz co tylko chcesz, na pewno nie będziemy miały Ci za złe jak będziesz na inne tematy niż ciąża skrobać :laugh: Tumożna paplać nawet o pogodzie :laugh: :laugh: Spacerek o tej godzinie??? chyba po zakupy co? ;D
A tak swoją drogą to szczęście, że skończyła się ta kraksa szczęśliwie :)

Do góry