reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

witam piękne Panie ;D
Brzydkich nie witam ;D - a ja juz dobrze wiem, które są piekne, a które nie.

Kociak
zrób sobie odżywkę na głowę jak idziesz sie relaksować do wanny - ja zrobie jutro, tą od Karolinki (tak profilaktycznie ;))

Dorka
- pozdrów ode mnie swoja koleżankę wrześniówkę, i nie zapomnij napisać nam we wrzesniu kiedy urodziła :)
fajnie, że do nas wpadasz ;D
a jeśli można wiedzieć, to gdzie wyjeżdżasz na wakacje??
Dziekuje za gratulacje ;D

My dzisiaj idziemy na usg
ja juz mojej kruszynki nie widziałam od początku kwietnia i doczekać sie nie mogę
no i jeszcze idę dlatego, żeby potwierdzić płeć, bo doktorek ma opinie nieomylkego

Pięknym wrześniówkom życze miłego dnia ;D

a niepięknym i paskudnym niech sobie siedzą i pogrążją się w swojej złośliwości :p

reklama
Melanie ;) Tobie też miłego dnia i oczywiście czekamy na wiadomości co tam doktorek wypatrzył ;D ;D ;D

No poczytałam co miałam do poczytania, a teraz zabieram się do sprzątania :)

Ale mi się dzisiaj rymuje hihihi ;D ;D ::)

kurcze a ja myslalam ze bede miala jakis porzytek z tego sniadanka A tu dupa :mad: :mad: :mad: :mad:
Przebral sie zjadl i pojechal do pracy dalej :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ::) ::) ::) ::) Sie wsciekne

hej dziewczynki!
Gratulacje dla Melanie!!!
zazdroszcze Wam dobrego humoru od rana.
U nas niestety nadal pada,bardzo
mieszkam niedaleko rzeki,a w ubiegłym roku przezyłam powódź.
więc martwię się
i nie zanosi się na to żeby przestało.
kurde :(

marta nie martw sie u mnie tez pada i do tego jest zimno zaraz pod kolderke sobie wskocze ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ciekawe kiedy sie zrobi cieplo ::) ::) ::)

czesc Dziewczynki :)
ale duzo do poczytania, a ja mam takie zaleglosci
Melanie gratulacje, wszystkie bylysmy pewne, ze pojdzie Ci jak po masle :D
Kociaczku mi narobilas smaczka na takie sniadanko z szyneczka i swiezutkim chlebkiem mniam
Beacia, ale mialas przezycia! Dobrze, ze z Wami wszystko w pozadku, tylko te nerwy...

Wczoraj odwiedzilam Krakow i zastanawialam sie czy nie spotkam przypadkiem CosmoEwki, ale tam wogole nie widzialam zadnych ciezaroweczek, sami japonczycy :D
Robilismy malenstwu filmek i 3D, wszystko jest w najlepszym pozadku i bardzo sie z tego ciesze :) malenstwo ma 660g i prawdopodobnie to dziewczynka :D
Mialam jeszcze dodatkowe atrakcje , bo moglam sobie popatrzec jak tatusiowi sie oczy swieca do naszego malenstwa, bo wczesniej jak patrzyl na 2d to niewiele widzial i robil minki, zeby cos dojrzec, a wczoraj zobaczylam w jego oczach taki blask, ze az milo :D
Edit co u Was?
Blanus, oby wszystko bylo dobrze i wracaj do nas szybko

reklama
Do góry