Witam :-)
Moja pociecha niedawno zasnela. :-)
A ja piwkuje i czytam co u Was ;-):-)
Martusiu, a Wy bardziej celebrujecie Mikołajki, czy Wigilię..jeżeli chodzi o prezenty ?
Kinek powiem Ci tak:
Jak ja bylam dzieckiem to zawsze duzo prezentow dostawalam na Mikolaja, a pod chionka znajdowalam po 1 od gosci. A goscmi przewaznie byli dziadkowie od mamy i taty i rodzice. Nie wiem czemu tak bylo. Nigdy o to nie pytalam. A i u nas w dmomu nie bylo tradycji, ze obdarowuje kazdy kazdego. Tylko ja dostawalam jako dziecko.
Wydaje mi sie, ze moze kwestia finansowa. Na Mikolaja duzo, a na Gwiazdke mniej bo trzebabylo zrobic swieta. Nie wiem. A jak bylo u Was
A teraz to my sami robimy tradycje naszemu dziecku. Podejzeewam, ze teraz na Mikolaja sie wykosztujemy bardziej. I dostanie wiecej prezentow. A pod choinka beda jeszce prezenty od gosci Wigilijnych. Ale czy kazdy kazdego to nie wiem. Trzeba sie dopytac, zeby przypalu nie bylo ;-)Sama nie wiem. Zobaczymy co i jak. Po swietach Wam opowiem heheh :-)
o kurcze, link nie wyszedł
no to macie tak:
Ruda Śląska: rzucił o ścianę 14-miesięcznym dzieckiem
policja.pl - dodane 59 minut temu
Co za skur ........el jeden.
Zabilabym gno....a
Jak mozna znecac sie nad dzieckiem
Popwinni mu tylek w wizioeniu dokladnie przejechac i zrobic mu jeszcze gozej niz on temu maluszkowi
Cieta jestem na takich gnoji. Moglabym byc katem.
Bioedne malenstwo. Tyle musialo sie wycierpiec.
Joasiu, na mnie musiałabyś być zła cały czas, bo ja co chwila jakiś garnek palę, szczególnie odkąd mam kuchnię na dole a kompa na górze;-)
Monia teraz masz przynajmniej oakzje kupic sobie bezprzewodowy czajnik :-)
Ja kilka razy podpalilam garnek, ale tak, ze dalo sie go doszorowac :-)
Monia ja na szczescie mam kompa w kuchni :-):-)
Czy ktores z waszych pociech uzywa szczoteczki elektrycznej do mycia zebow
Maja mnie wczoraj naciagnela jak bylysmy w Tesco i teraz caly czas chce myc zeby tak jej sie spodobalo...
Mi zreszta tez, bo corcia radzi sobie z nia duzo lepiej niz ze zwykla...
Tylko nie wiem czy to nie z a wczesnie, a do dentysty sie w najblizszym czasie nie wybieramy
Misiako niestetny nie pomoge, bo nie mamy elektrycznej.
Sandra ma zwykla, a ze bardzo chetnie myje to nie zamierzam zmieniac.
Misiako, ja tez mam straszne moralniaki, kiedy krzyknę na Kamilę, a po klapsie mam humor do du...y do końca dnia:-(. Kama ma takie okresy, kiedy trudno do niej dotrzeć z tłumaczeniem i wtedy jest do du..y:-(.
Dziewczyny ja tez mam straszne moralniaki jak pokrzycze lub klapsa dam
:-
zawstydzona/y::-(Klaps zdaza sie sporadycznie , a w sumie to bardzo zadko. Ale niekeidy normalnie nie moge wytrzymac. Krzyknac zdaza mi sie czesto, bo z naturuy jestem wybuchowa i newrwus. Ale ostatnio (odpukac) nie mam powodow do krzykow. Uklada nam sie super :-) I jak corcia cos przeskrobie powiem, ze nie woklno a ona zacznie ryczec to mowie, ze nie bede z nia rozmawiac do poki ise nie uspokoi. I ona idzie do pokoju siada na karnaiku i beczy a za chwilke leci do mnie i mowi niunia kocha mamusie i potem psieprasiam psieprasiam psieprasiam, niunia kocha. I ajk mam sie gniewac. Oczywiscie ze sie sciskamy calujemy, robimy moja moja i zale i zlosci przechodza w niepamiec.
Kinek moze poprostu suczki maja cieczke i dlatego Amber tak koniecznie cche sie z placu wydosytac
Asiu wspolczuje bolu zabka.
Ja zaraz po bolach partych mialam taki bol zeba a wlasciwie bol calej polowy geby, ze myslalam, ze zwariuje. I od razu mowilam, ze wole jeszcze raz rodzic niz czuc taki bol w buzi. Paskodztwo.
Asiu Lekarz przepisal tylko zyrtek, a wapna juz nie kazal dawac.
Luleczko o kurcze :-(
Biedna
Julcia
Napewno wszystko bedzie dobrze. Pewnie tylko potukla, jakby bylo cos powaznego to by stanac nie mogla na nia.
Aguula jak moja za dlugo spi to ja budze. Wystarczy, ze wejde do pokoju troche glosniej sie zachowam i juz sie budzi ;-)
Luleczko to Ci sie cora udala :-)
Mala aktoreczka :-)
Mojej tez sie zdaza, ze cos tam wymysla i udaje. Zazwyczaj jak klade ja na drzemke. Wtedy to nagle wzystko sie dzieje i pokazuje tak jakby konic swiata mial byc hehe
A przypomnialo mi sie :-)
Co do cwiczen. To ja swojego czasu bardzo lubilam cwiczenia z Cindy Crawford :-)
Tak fajnie prowadzila, ze cwiczyma dosc dlugo. Ja bardzo lubilam sport i nawet na AWF chcialm isc ale tak jakos wyszlo , ze znalazlam sie na informatyce;-)Cwiczylam dopoki mialm sprawne video, a na dvd juz nie moglam znalezc i poszlo w niepamiec. A szkoda bo pocwiczylabym znow. Choc leniuszek ze mnie ;-) Ale z kims to inaczej niz samemu no nie :-)
Edytko super, ze tak pospalyscie. :-):-)
Luleczko wspolczuje bolu zabka :-(
Oby lek pomogl i szybko przestal cie bolec.
Karioka ale ty gosciuwa jestes :-):-):-):-)
Luleczko o ktorej wstaniecie jak tak pozno poszla spac.
Dobranoc