reklama
Joasiu, na mnie musiałabyś być zła cały czas, bo ja co chwila jakiś garnek palę, szczególnie odkąd mam kuchnię na dole a kompa na górze;-)
Kurcze, siedzę przed kompem i siedzę, Kama śpi, mąż się do domu nie śpieszy:-(
O właśnie dzwonil, że juz jedzie
Kurcze, siedzę przed kompem i siedzę, Kama śpi, mąż się do domu nie śpieszy:-(
O właśnie dzwonil, że juz jedzie
no Monia ale sie rozpedzilas 3 posty ktore wygladaja na takie samo..jedynie w 3 udalo Ci sie melza wplatac do akcji;-)
jestem w szoku
No dobra, będę spadała, bo chyba bb juz mnie nie lubi, skoro powiela samo moje niedokończone posty
Asiu, zostawiam Cie na posterunku i miłego jutrzejszego spotkania z przyjaciółką
Pa
Dziewczyny nie szalejcie tak;-):-)
Kurcze chyba nie bede w stanie nadrobic...
Napisze tylko to co mi sie rzucilo od zaraz i jak to wyglada u nas...
Co do krzykow na Maje to juz baaaardzo dawno nie bylo, jakos fajnie nam sie uklada.
Jak sie buntuje, to wystarczy jej cos wytlumaczyc i nie ma histerii, ale poczatki byly ciezkie...
Klaps mi sie nie zdarzyl, ale czasami zdarzalo mi sie ryknac i moralniaki mam do dzis, takze probuje innych metod;-)
Corcia gada jak najeta i czasami rozbawia mnie do lez jak opowiada co sie zdarzylo albo bajki...
Snieg sie topi , ale jakos mnie to nie martwi...
Ide pomeczyc Was jeszcze fotkami;-):-)
Kurcze chyba nie bede w stanie nadrobic...
Napisze tylko to co mi sie rzucilo od zaraz i jak to wyglada u nas...
Co do krzykow na Maje to juz baaaardzo dawno nie bylo, jakos fajnie nam sie uklada.
Jak sie buntuje, to wystarczy jej cos wytlumaczyc i nie ma histerii, ale poczatki byly ciezkie...
Klaps mi sie nie zdarzyl, ale czasami zdarzalo mi sie ryknac i moralniaki mam do dzis, takze probuje innych metod;-)
Corcia gada jak najeta i czasami rozbawia mnie do lez jak opowiada co sie zdarzylo albo bajki...
Snieg sie topi , ale jakos mnie to nie martwi...
Ide pomeczyc Was jeszcze fotkami;-):-)
Aha, mam jeszcze pytanko...
Czy ktores z waszych pociech uzywa szczoteczki elektrycznej do mycia zebow
Maja mnie wczoraj naciagnela jak bylysmy w Tesco i teraz caly czas chce myc zeby tak jej sie spodobalo...
Mi zreszta tez, bo corcia radzi sobie z nia duzo lepiej niz ze zwykla...
Tylko nie wiem czy to nie z a wczesnie, a do dentysty sie w najblizszym czasie nie wybieramy
Czy ktores z waszych pociech uzywa szczoteczki elektrycznej do mycia zebow
Maja mnie wczoraj naciagnela jak bylysmy w Tesco i teraz caly czas chce myc zeby tak jej sie spodobalo...
Mi zreszta tez, bo corcia radzi sobie z nia duzo lepiej niz ze zwykla...
Tylko nie wiem czy to nie z a wczesnie, a do dentysty sie w najblizszym czasie nie wybieramy
reklama
Misiako, ja ciągle zbieram się , żeby kupić i jakoś nie po drodze..Wiem, że córcia Ineczki myła zęby elektryczną szczoteczką , jak była jeszcze bobaskiem....więc chyba przciwskazań nie ma...Na początku dawkuj jej tą przyjemność;-), żeby dziąsełek nie podrażniła za bardzo ....