reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

a jak tam nocnikowe zmagania:confused:

No walczymy.
Macka trzeba co pół godziny sadzac na nocnik, bo inaczej "Mamusiu, Maciuś nasiusiał na Boba" - ma Boba Budowniczego na gatkach.
Sam niestety nie chce wołac:no:...mam nadzieję, że w końcu zacznie, bo dośc mam latania za nim.

Teraz albo karmię małą, albo sadzam Macka na nocnik.
No, chyba że spią.

Moniu straszny ten artykuł. 2 rzeczy załamują - że ten tatko miał szansę zmasakrowac to biedne dziecko na drugi dzień, że policja nie potrafiła uchronic tego dziecka...o matce nie wspomnę...No i że grozi mu AŻ 5 lat więzienia...

reklama
To kto miał ochotę na ciacho:confused:
Luleczka i Joasia jak pamiętam:tak:. Wirtualnie Was częstuję, właśnie się upiekło. Poczęstowałabym w realu, ale troche daleko:-(

Kinek, a dużo Ci brakuje do takiego brzucha:confused:. Myślę, ze nie tak wiele:happy:. Tekst Hani o balikadzie super:tak:.

Edytko, rok temu przyjęłabym Twoje 6 kilo, dziś dziękuję, ale już mam swoje:-)
Macius przynajmniej próbuje siusiać do nocnika. Kama ma nocnik w głębokim poważaniu:no:

Joasiu, poszukam czegoś o tej fabryce misiów i na fotki oczywiście czekamy. Brak czasu u facetów jest chyba rzecza normalną:-(. Nigdy i na nic:no:.
Może ten kręgosłup boli cię od "tego":confused:

Luleczko, dobrze, że już najgorszą fazę choroby masz za sobą:tak:. Oby Tola szybko wyzdrowiała.
Ja tez jestem bardzo ciekawa:sorry2:

Cytat:
Napisał misiako
Hej:biggrin2:

ja tylko na chwile, bo zaraz uciakam...

Chcialam sie tylko pochwalic, ze znalazlam sposob na zdjecia i juz jest ok, takze wieczorkiem zajrze do galerii.
Ale mi sie humor od razu poprawil:rofl2:

Misiako super ..duzo do sczescia dzis Ci nie potrzeba;-):sorry2::-D

Podpisuję się:tak:. Misiako, mało wymagająca dziś jesteś;-):-D

wiecie co:confused:
Włączyłam kompa i postawiłam sobie na gazie wodę na herbatę. Przyszłam na górę, bo nie będę stała i czekała aż ta woda się zagotuje. Zaczytałam się o drętwych rzeczach;-) i zapomniałam o wodzie. Nagle czuję, ze coś śmierdzi:dry:. Myślę sobie: zmywałam schody, pewnie zostawiłam drzwi otwarte na zewnątrz i to z pola czuć - ktos coś pali ... Nagle mnie olśniło: czajnik śmierdzi:szok:. Spalił sie doszczętnie:crazy:. W sumie to się ciesze, bo był dość stary ale szkoda było mi go wyrzucić...Tylko, że w całym domu mi cuchnie:-p

częstujcie się:tak:
powinna być jeszcze polewa, ale nie chce mi sie robić:-p
Może nie jest atrakcyjny z wyglądu, ale bardzo smaczny jeżeli ktoś lubi czekoladowe:tak:

ciastors2.jpg

reklama
Monia cisto pysznosci:-)...palce lizac:-Ddziekuje:tak:

Wspolczuje smrodku spalenizny:-(kurcze ja tez mam czajnik na wykonczeniu..moze go spalic:sorry2:;-):-)

jarek gotowal piers z kurczaka naszemu kociakowi jak bylam nad morzem z Jula i wiecie co zrobil...zapomnial ze gotuje i wyszedl do kolegow na meczyk..wraca a w domu siwo..garnek do smieci ale na szczescie tylko tak sie skonczylo:-(sam mi nie powiedzial tylko jak szukalam garnka to musial sie przyznac...ale bylam zla mowie wam...:angry:

Do góry