reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joasiu, z sepsą to tak jak z ptasią grypą: zawsze była, ale tak jak piszesz nie była nagłaśniana. Teraz nagle zrobiło się bardzo głośno o tych chorobach. Myślę, że w przypadku sepsy wiele szumu robią firmy farmaceutyczne produkujące szczepionki. Wiadomości o sepsie działają jednak na wyobraźnię ludzi i rodzice szczepią dzieci. Też uważam, że to karygodne, ze szczepionki nie są darmowe. To dzielenie ludzi na lepszych i gorszych, no ale cóż - jak kapitalizm to kapitalizm...

Edytko, dobre i to. Dostaniesz kasę pod choinkę;-):-). Pieniądze może i mają, ale biurokracja skutecznie wszystko "ułatwia".
Mam nadzieję, że Oli miną te brzuszkowe problemy i pozwoli Ci wypopcząć. Oby w nocy przynajmniej spała. Nas ratował espumisan, ale chyba można go podawać od 1 m-ca.

Kinek, nie sprzątasz dzisiaj;-):-)

reklama
Hanelka umie przepraszać...zawsze mnie rozłoży na łopatki
Ona w ogóle bardzo kulturalna jest i w głowę zachodzę skąd to jej się wzięło :-D
Jak dostanie prezent zawsze podziękuje ...od razu ...nie trzeba przypominać....
Ostatnio szła tyłem i wpadała na drabinę i ją też przeprosiła :-D
Jak jej myłam zęby na dywanie i podłożyłam pod głowę poduszkę, to podziękowała później poduszce za współpracę :tak:

Monia, sprzątam non stop...tylko już przestanę o tym pisać, bo wyjdzie na to, że w avatorka będę musiała mopa wkleić :-D

Kinek, ja po klapsie też mam kaca, ale wtedy Kama doprowadziła mnie do ostateczności:-(. Poza tym kiedy ja na nia krzyknę, to ona zaczyna jeszcze głośniej krzyczeć:baffled:

Urządziłaś sobie dzień dobroci:tak:. Eh, też bym tak chciała, ale nie da mi się:no:

Hanelka umie przepraszać...zawsze mnie rozłoży na łopatki
Ona w ogóle bardzo kulturalna jest i w głowę zachodzę skąd to jej się wzięło :-D
Jak dostanie prezent zawsze podziękuje ...od razu ...nie trzeba przypominać....
Ostatnio szła tyłem i wpadała na drabinę i ją też przeprosiła :-D
Jak jej myłam zęby na dywanie i podłożyłam pod głowę poduszkę, to podziękowała później poduszce za współpracę :tak:

Ładnie:tak: Kamila ma niestety roszczeniową postawę:-p. Jej się należy i koniec - tez nie wiem po kim tak ma. Podziękuje, owszem, ale trzeba jej przypomnieć. Jedna rzecz podoba mi się: kiedy coś komuś daje, zawsze powie proszę

Monia, sprzątam non stop...tylko już przestanę o tym pisać, bo wyjdzie na to, że w avatorka będę musiała mopa wkleić :-D

:-D:-D:-D
Ja ostatnio olewam sprawę sprzątania totalnie. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz myłam schody:zawstydzona/y:. Mówię sobie, że niedługo święta, to będę musiała posprzątać "świątecznie":tak:

moniu, jak dam mackowi klapsa, wpada w szal...w ogole lubi od czasu do czasu wpasc w szal. krzyki tez nie dzialaja, czasem mi wstyd bo nie umiem zapanowac nad wlasnym dzieckiem.

kinek, hanelka jest boska.

pisze 1 reka - to chyba widac - bo na drugiej mam ssaka.

hej :-(

Maja jeszcze spi:szok::szok:
Cos dzis nie mam humoru, bo rano zaskoczyla mnie niemila wiadomosc, o ktorej wieczrkiem napisze na @.

Hanelka przechodzi okres fascynacji strasznymi bajkami...a przede wszystkim negatywnymi bohaterami...Wertuje książki w poszukiwaniu złego wilka , groźnego lwa, albo zielonego ogla z bajki "o kocie w butach"...POtem mnie woła i opowiada jak to strasznie się boi :szok: i wstydzi wilka :-D
Nauczyła sie rysować te wszystkie okropne zwierzaki :-D...
Myszki, kotki i zajączki....mało fajne...chyba że kotek zamierza myszkę pożreć :rofl2:

A jak tam z prezentami gwiazdkowymi dla maluszków...wszystko juz obmyslone ?

reklama
moniu, jak dam mackowi klapsa, wpada w szal...w ogole lubi od czasu do czasu wpasc w szal. krzyki tez nie dzialaja, czasem mi wstyd bo nie umiem zapanowac nad wlasnym dzieckiem.

kinek, hanelka jest boska.

pisze 1 reka - to chyba widac - bo na drugiej mam ssaka.

Ja tez nie umiem czasem zapanować, ale nie jest mi wstyd. Jestem wtedy wściekła - na siebie, na Kamę, na wszystkich wokół i nie daj Boże dawać mi wtedy jakieś rady.

A tak z innej beczki, Maciuś nie wygląda na takiego małego nerwuska:baffled:

Do góry