reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Uśmiałam się z Waszych dzisiejszych dialogów:tak:
Już nawet nie wiem, co chciałam komentować:sorry:

Niech pomyślę....

Joasiu, byliśmy w Płocku:tak:
Perfumy d&g:cool2: - no to jeśli to nie jest prezent, to ja nie wiem, co nim jest;-)
Wiesz, niektórzy faceci są niereformowalni - patrz: mój mąż:tak:. Nic mi nie kupuje i Edytka i tak ma dobrze, bo jej mąż nie ma pretensji, jeśli ona sobie coś kupi:-p. Mój niby też nie ma pretensji, ale zawsze się dziwi po co mi to. Np kozaki zimowe - zaczęłam oglądać i słyszę: przecież ubiegłej zimy kupiłaś sobie 2 pary butów:-D. Torebka: po co ci nastepna, 10 leży w szafie:-p. Bluzka: przecież masz bluzki:shocked2:

Ale i tak jest najukochańszy na świecie i nie zamieniłabym go za cały tabun kupujących:tak:

Edytko, Twoi rodzice wpadli:szok::confused:. No to bedziesz miała rodzeństwo:-D. Sorki, ale dziś mam dziwny humor:tak::sorry:
Maćkiem nocnym pijaczkiem nie przejmuj sie:tak:. Może mąż spróbowałby mu odmawiać tego picia:confused:

Misiako, do mnie raczej nie przyjdzie mikołaj:-p. Co najwyżej przyniesie czekoladę, którą potem sam zje:tak::-D.
Szybko będziecie stroić domek. Ja dopiero przed wigilią się wyrobię:tak:
Ty nawet na desce śmigałaś:confused:. Podziwiam szczerze:tak:. Majusia z pewnością też będzie:tak:. Myślę, że warto dzieci zaprzyjaźniać ze sportem:tak:

reklama
Hej
Ja na momencik.Wczoraj miala zasiac wieczorem ale mnie maz wykurzyl sprzed kompa :eek:
Antek zaraz wroci z przedszkola,jeszcze mu tylko 2 tygodnie zostaly do chodzenia.
Ciekawe czy zrobia mu pozegnanie :laugh2:
A tak na serio strasznie mi smutno,ze juz tam nie bedzie chodzil....bardzo lubi swoje przedszkole:-(

Matti wporzadku.Mial problemy z kupka ale Espumisan dziala cuda.Zalatwia sie po nim bez problemu.
Kochany jest ten moj maluch.Bezproblemowy i wogole:sorry::-):-D

Wieczorkiem nadrobie zaleglosci i odpisze:tak:
Oliwka mnie molestuje,zeby jej wlaczyc kolorowanki :-p

Monia super ze wycieczka Wam sie udala...:-):tak::-) fajnie ze masz dzis dobry humorek;-):-)

Jula dopiero co wstala i zaraz zabieramy sie za nalesniki z serkiem i miodkiem i czekolada:tak: a czy podawalyscie moze herbatke zielona waszym dzieciaczkom:confused:bo zastanawiam sie czy dzieci moga cos takiego pic..nie mowie ze na codzien i non stop ale wogole czasem...

hej:-)

U nas zima trzyma, przestało sypać - wreszcie, po 36 godzinach nieprzerwanych opadów śniegu:tak:.
Siedzę z Kamą sama, bo mąż w pracy:-(

Wczoraj Kama zaczęła wyjadać czekoladki z kalendarza adwentowego:-D. Zjadła 4 i stwierdziła, że jutro będzie jeszcze jadła, zaraz rano:dry:

Anineczko, espumisan działa cuda, ja też w to wierzę:tak:. U Kamy pomagał i pomaga nadal na wszystkie "brzuchowe" problemy:tak:. Dobrze, ze Mati jest takim bezproblemowym bobasem:tak:. Daje Ci chwilkę odetchnąć. Oby już zawsze został taki słodki i grzeczny:-).
Myślę, że znajdziecie dla Antosia dobre przedszkole:tak:. Na pewno je polubi, choć szkoda tego sprawdzonego i akceptowanego przez Antka:-(

Joasiu, mój humor wczoraj był nie tyle dobry co jakiś taki dziwny:baffled::rofl2:, lekko zakręcony, trochę wisielczy, trochę jak ze szpitala dla psychicznie chorych:dry::laugh2:
Co do zielonej herbaty, to nie wiem... Ja chyba bym nie dawała, bo ona trochę pobudza... Kiedyś piłam jej dość dużo, ale po pewnym czasie zaczęła na mnie działać jak kawa w nadmiarze - drżenie rąk i migrena. Wiele jednak zależy od dziecka. Może na Julę nie zadziała źle:confused:. Myślę, że jak raz spróbuje to nic się jej nie stanie;-)

Joasiu, te naleśniki z serem, miodem i czekoladą mnie zainteresowały. Nie znam takiego połączenia. Jak to się robi:confused:

Hej Monia z tymi nalesnikami to zadna filozofia...po prostu smaruje albo serkiem i miodkiem albo czekolada a i czasami oblewamy serek i miodek czekoladka..co prawda nasza corcia nie lubi nutelli:baffled:co bardzo mnie dziwi,ale w sumie to i dobrze...a z ta zielona herbatka to tak mnie naszlo bo wlasnie pilam i Jula sprobowala odemnie a wczesniej jej niedawalam..dzieki za info Monia:tak::-)

ale musicie byc zasypani skoro 36h padalo....super:-)Warszawa zamglona,szaro bura:-(byle jaka:-(

Hej Monia z tymi nalesnikami to zadna filozofia...po prostu smaruje albo serkiem i miodkiem albo czekolada a i czasami oblewamy serek i miodek czekoladka..co prawda nasza corcia nie lubi nutelli:baffled:co bardzo mnie dziwi,ale w sumie to i dobrze...

ale musicie byc zasypani skoro 36h padalo....super:-)Warszawa zamglona,szaro bura:-(byle jaka:-(

aaaa:tak: to tak z tymi naleśnikami:tak:. Myślałam, że to jakieś inne połączenie. Ale tak w sumie to ja nigdy nie jadłam sera + miód + czekolada:no:
Kama też nie lubi nutelli:no:. Lubi schoko - tak to się chyba pisze, zaraz poszukam:tak:

schoko_krem_czekoladowy_190g_m.jpg

I to właśnie ten- czekoladowy, bo jest jeszcze orzechowy, którego nie lubi:-p
Nutella jest z orzechami, więc u Kamy to pewnie o te orzechy chodzi:tak:

Czy jesteśmy zasypani:confused:. Nie tak bardzo. Nie ma wiele więcej śniegu niż wtedy, kiedy wklejałam fotkę, bo sypał taki mokry i dużo od razu sie topiło:tak: Na szczęście:-D

czy dzisiaj na sniadanie czekoladki u Was;-):biggrin2::confused:

Nooo:-). Zjadła 2 i jakimś cudem udało się ją odciągnąć. Posłużyłam się autorytetem taty i powiedziałam, że tata więcej nie kazał;-). Dla Kamy tata to świętość, więc nie protestowała:-D

Nooo:-). Zjadła 2 i jakimś cudem udało się ją odciągnąć. Posłużyłam się autorytetem taty i powiedziałam, że tata więcej nie kazał;-). Dla Kamy tata to świętość, więc nie protestowała:-D

:-D:tak::-D:tak::-Dladnie,ładnie:-):tak::-) u nas zadne takie tam gadki nie dzialaja..chyba ze obiecam cos dobrego to dla tego zrobi wszystko;-):-Di masz racje nutella chyba jest z orzechami i Jula dlatego nie lubi a tego kremu czeko co pokazalas to nie jadla...a same orzechy szczegolnie laskowe to lubi:tak::-)

reklama
Hej dziewczynki...

U mnie po staremu...Jacko na szkoleniu, za oknem deszczowo i mgliście :-p, Hanka zapewne za chwilę wstanie i koniec wolności.Ona nie znosi jak siedzę przed kompem .
Nie potrafi bawić sie sama...zawsze muszę jej asystować...
POwoli rozglądam sie za prezentami bożonarodzeniowymi....
Wacham sie między konikiem na biegunach a kolejnym zestawem lego :dry:

No i wykrakałam :baffled:...Do wieczora może...

Do góry