reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

...przed wczoraj dostalam perfumiki dolce&gabbana najnowsze a wczoraj sprezentowal mi buciki na zime wiec tak zle to znim nie mam;-):-)

No jeśli najnowszy zapach d&g to nie prezent to ja już nie wim co mogłoby nim byc.
A mój mąż nie kupuje mi prezentów ot tak...nawet jak jest okazja to często o niej zapomina:crazy:

reklama
Wczoraj kupilam dwie figurki drewniane..jedna to piekny Mikolaj a druga reniferek z dzwoneczkami i Jula juz rozpakowala wiec u nas juz swiatecznie sie zaczelo w domku robic:-Di przed chwila pocztowiec przyniosl wyczekiwana paczuszke z pociagiem malych odkrywcow i Jula zachwycona slicznie sie bawi i spac nie zamierza isc:-(a raczej powinna bo wieczorem musimy wyjsc z domku a wrocimy dobrze po 21 wiec zanim cos zje i wykapie sie to bedzie bardzo pozno i nie wyobrazam sobie tego:sorry:

No dobrze wtracilam swoje 3 grosze i znikam pomeczyc Jule zeby sie polozyla jednak:tak:

No jeśli najnowszy zapach d&g to nie prezent to ja już nie wim co mogłoby nim byc.
A mój mąż nie kupuje mi prezentów ot tak...nawet jak jest okazja to często o niej zapomina:crazy:

Edytko oczywiscie ze perfumiki sa slodkim i slicznie pachnacym prezencikiem:-)Moj malz lubi ladne zapachy i zawsze trafia w moj gust:-)musisz popracowac nad melzem...trzeba to zmienic;-):-D:tak:

jesli chodzi o prezenty... Ja rownierz nie moglam sie spodziewac takich bez okazji, chyba , ze cos nabroil to wtedy sie zdarzalo, ale tak ogolnie to byly w kategorii przedmiotow zbednych i tematow drazliwych:confused2:

Teraz uwielbiam kupowac albo wymyslac cos dla innych i przewaznie sa trafione:-D

Ciekawe czy do mnie przyjdzie Mikolaj w tym roku:sorry:

Pracuje już ponad 3 lata i co?
I nic!
Na szczęście chociaż nie protestuje kiedy ja sama sobie coś kupię:tak:

Nie chcialabym byc zla wrozka, ale z doswiadczenia wiem, ze niektore typy tak maja i sa niereformowalne:-D

Ale za to sama swietnie trafisz w swoj gust i bedziesz zadowolona, a ktoregos dnia kto wie...:happy:

Asia My dopiero chate bedziemy ozdabiac przed Mikolajem... Pewnie z Maja zrobie jakies ozdoby i moze cos nabedziemy z kultury masowej;-)
Juleczko idz juz spac, bo ciezki wieczor przed Toba:-)

reklama
Do góry