reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
jakas wredna ta zaba dzisiaj :cool: nie chciala wspolpracowac :baffled:

2223tt1101copynx6.jpg

2223tt1101copy2hl9.jpg

Edytko jeszcze raz: Najwieksze Gratulacje dla Ciebie i Jarka.
Oleńko Witaj na Świecie !!!!

Ja tez dostalam sms-a o 7 rano,ale niestety przespalam go :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Edzia pisze,ze Oleńka urodzila sie o 6:15 i ze bylo ciezko tak jak poprzednio (domyslam sie,ze chodzi o parcie,bo Maciusia parla 4 godzinki). I pisze,ze niesamowite uczucie byc podwojna mama.
I ,ze teraz czeka na mnie,az sie rozdwoje
:-D

A mi wczoraj lekarz powiedzial,ze dziecko jeszcze wysoko i sie nie spieszy :eek:

Lece cos zjesc:tak:

Anineczko, a ja właśnie pochłonęłam talerz pierożków z mięskiem i surówę z kapuchy...Wczołgałam się na górę :-p, co nie było łatwe, bo niosłam herbatkę :szok::-D

Mówisz, że Edzia 4 godziny parła :szok::szok::szok:....O matuchno :no:. Bogu dzięki, że już trzyma Oleńkę w ramionach :tak:

Ciekawe czy Edzia wstawiał gdzieś opis Maćkowego porodu

Blanuś, ale śliczniuchna Ariska :-)...uśmiech hollywoodzki :-D

reklama
Ja pochłonełam 2 krokieciki i juz nie ma miejsca na zupke.
Antek spi i ja tez chyba pojde sie walnac.
Meczy mnie juz nawet wyjscie na zakupy :zawstydzona/y:
Dzis mamy piekna pogode i jakies 15 stopni na plusie :rofl2:

No Edzia pisala kiedys,ze Macka parla 4 godziny :szok: Ciekawe jak jej poszlo z Olenka.
Dzielna z niej mamusia :tak:

Kinus widze,ze tez masz pysznosci w domku :-)
A nie wkurzaja Cie jeszcze schody w domku? Bo ja juz nie wyrabiam,wiecznie ganiam po tych schodach :eek:
A to cos zapomne,a to Antka polozyc spac itp.

Blanusku Arisa piekna modelka.Kurcze ,sliczna z niej blondyneczka :happy:
A powiedz,planowaliscie jakos plec drugiego dzidziusia?

Do góry