reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzisiejszego ranka jeszcze jedna dobra nowina, przynajmniej dla mnie :tak:

kotek złapał myszkę ;-)

hehehehehehe Kinuś gratulacje dla Kotka :tak::tak:;-);-) i dla Was :tak::tak:

a u Nas zimno, i pada, moja córa szaleje na macie do tańczenia - bardzo ja lubi:tak:, a teraz będzie Elmo, wiec mam jakieś 20 minut na bb, a potem muszę wymyślić jakieś zabawy, bo chyba na dwór nie pójdziemy,

ide po drugą kawkę:tak:

reklama
Edytko
Gratuluje Wam bardzo:-)
Oleńko
Witaj po drugiej stronie brzuszka:-)

reddozengreenbd3.gif

Dziekuje Wam slicznie za gratulacje :tak:

Anineczko termin mam na 19.06 (chociaz wg mnie na 21.06)
Koreczku zdrowiejcie szybko! My ostatnio tez caly czas zasmarkane chodzimy, wiec wiem, jakie to upierdliwe :sorry::cool:
Kinus masz kotka? I to lownego? Nasz lowil tylko chrupki z miski :sorry:
Masz racje kobieca intuicja...
Luleczko dzieki ;-)

wiecej nie napisze...
Mloda wylacza mi monitor
kategorycznie :no:
jak ja dam sobie rade z dwojka:eek:?

jestem na moment

Kinek sprytny Kotek z Ciebie - a tak an serio to myślałam ze Kotkiem nazwałaś tą trutkę co mumifikuje gryzonie - tak zeby było przyjemniejsze w nazwie :tak::tak:;-);-)

wiecie ze październikóweczki nie wiedzą jeszcze o Edzi i Oleńce - może by im coś napisać? jak myślicie? wydaje mis ie że Edzia by chciała??

reklama
Do góry