reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Hej :-)Melduje sie z cieplym mleczkiem z miodkiem:-)zapowiadaja okres dosc intensywnej zachorowalnosci na rota wirusy i inne chorubska wiec dziewczyny trzymac sie prosze:tak:

U nas dzis brak slonka i jest jakos tak byle jako,zapowiadaja deszcze ale jak tylko zjemy sniadanko to spadamy na spacerek:-)wczoraj mialam durnowaty dzien,ale dzis juz lepiej.
Wasze suwaczki Monia i Kinus swiateczne sa super...juz za 2 miesiace bedziemy szykowac sie do kolacji wigilijnej:tak:trzeba na powaznie pomyslec o prezentach bo czasu coraz mniej.

Blanus Ariska jest piekna modeleczka:tak::-)

Cześć

Asia, u mnie mąż już chory ...Lata w samym garniturze , to nie dziwota :baffled:

A co do prezentów bożonarodzeniowych , to na samą myśl przejmuje mnie zgroza. Jeśli pojadę do Augustowa, to będę musiała na upominki wydać sporą sumkę...
Taniej byłoby gdybyśmy zostali w Poznaniu....ale wtedy dziadkowie zobaczyliby Hanelkę dopiero na Wielkanoc :eek:...
I tak źle i tak niedobrze....

hej

Ja tylko na dzień dobry:-)

Blanus, Arisa wspaniała:tak:. Kariera się szykuje;-):-)

Joasiu, nie strasz:no:

Kinek, gratuluję złapania myszki:tak:. Mojego męża dziś siłą ubrałam w kurtkę, bo też chciał w samym garniturze lecieć. Te chłopy;-)

Mąż zostawił mi bojowe zadanie i biedzę się z nim od rana. Nawet nie mam kiedy zaglądnąć do Was

No to pa, do napisania:tak:

Witam
Noo ja jak zwykle pospalam do 10:30 :zawstydzona/y::sorry:
Kawka juz wypita,mlodzierzy oglada Kaczki (jedyna bajka,ktora ich trzyma cicho)
Pogoda u nas piekna,slonce slicznie swieci i cieplutko :sorry:

U mnie nic sie nie dzieje,nawet lekkie skurczyki przeszly :wściekła/y:
A juz moglabym byc na porodowce,juz chce urodzic :baffled:
Pewnie znowu bede przetermionowana :angry::angry::angry:

Dziewczyny mam pytanie.Macie jakas rodzinke w Czechach lub Niemczech?
Potrzebowalabym kropelki Sab Simplex,bo mojego brata Filipek ma straszne kolki :-(
A to ponoc rewelacyjny lek.
W Pl. nie ma tych kropelek w aptekach :no:

Hej:-)

Ja na chwilke...

EDYTKO i OLENKO gratulacje dla Was za odwage i nielatwy porod:-)

Dla Maciusia i Meza rowniez gratulacje z okazji pojawienia sie kolejnego czlonka rodziny do kochania:-)

A u nas nic nowego. Jestesmy zdrowe i mam nadzieje, ze jakis czas to jeszcze potrwa;-)
wzmacniamy sie Alveo, swiezymi sokami z pomaranczy i grejpfrutow, kiwi i actimelkami,herbatkami owocowymi. Spacerujemy i mam nadzieje ze to wystarczy:tak::-D
Wczoraj bylysmy na zimowych zakupach, ale butow oczywiscie nie bylo w odpowiednim rozmiarze, a ubranek nie bylam w stanie przymierzyc Majce, bo ona wybierala sobie wedle swoich upodoban i biegala po calym sklepie.:confused2:
W efekcie buty zamowilam na allegro, a po ciuszki dla corci pojechalam dzis sama;-):-D

Anineczko nie przejmuj sie przeciez jeszcze 2 tygodnie. Ja tez bylam przeterminowana i pod koniec juz niezle wk:angry::wściekła/y:. A potem oczywiscie tesknilam za brzuszkiem. Ciesz sie blogim lenistwem i magazynuj dobra energie:-)

Asiu ja tez mam nadzieje, ze nie wykrakasz tych chorobsk. W razie czego sio...:tak: Udanego spaceru, u nas dzis cieplo , ale niezbyt przyjemnie za oknem:baffled:

Kinek zapakuj meza jak najszybciej w jakis plaszcz i moze czape;-) Gratuluje zwycieskiej bitwy z mysz, wprawiona juz jestes:-D

Monia jak najszybszego uporania sie z robota:happy:

Blanus gratulacje,jakies przeczucia czy plany co do plci fasolki:confused:Ariska slicznie bawi sie z kolega, oj zawroci w przyszlosci panom w glowie;-)

Anineczko, ja kiedyś kupowałam sab simplex na allegro , ale sprawdzałam dzisiaj i nie ma :no:...A polskie leki nie pomagają ? Słyszałam, że espumisan jest niezły....

Misiako,pochwal się na wyprawce zakupami :tak:
A wiesz taka sokowirówka to rewelacyjna sprawa...soczki bez konserwantów :rolleyes:...
A jaki sprzęcior masz ? Tzn. co najlepiej miele ?, bo ja w kwestii sokowirówek zielona :eek:

reklama
Witam
Noo ja jak zwykle pospalam do 10:30 :zawstydzona/y::sorry:
Kawka juz wypita,mlodzierzy oglada Kaczki (jedyna bajka,ktora ich trzyma cicho)
Pogoda u nas piekna,slonce slicznie swieci i cieplutko :sorry:

U mnie nic sie nie dzieje,nawet lekkie skurczyki przeszly :wściekła/y:
A juz moglabym byc na porodowce,juz chce urodzic :baffled:
Pewnie znowu bede przetermionowana :angry::angry::angry:

Dziewczyny mam pytanie.Macie jakas rodzinke w Czechach lub Niemczech?
Potrzebowalabym kropelki Sab Simplex,bo mojego brata Filipek ma straszne kolki :-(
A to ponoc rewelacyjny lek.
W Pl. nie ma tych kropelek w aptekach :no:

Anineczko nie pomoge...jakbym wczesniej wiedziala to juz bym to miala w domku i slala do Ciebie .jarka kolega dosc czesto jezdzi do niemiec ale najblizszy wyjazd blizej swiat...biedne malenstwo..oby szybko udalo sie opanowac ta okropna dolegliwosc:tak:
Anineczko cierpliwosci....masz jeszcze troszke czasu ale niezdziwilabym sie jakbys sie wczesniej rozpakowala;-):tak:super ze macie pogode i ze mozesz dluzej pospac..oj taka babcia to skarb w domku;-):-)

Monia a co Ty takiego masz zleconego ze czasu dla nas na bb nie masz:sorry:;-)masz jakies wiadomosci od Edytki:confused:chcialam do niej napisac z grayulacjami ale niebede przeszkadzac i spokojnie poczekamy na nia tutaj choc teraz przy 2 dzieciaczkow bedzie na pewno zadziej:-(Edytko czekamy na Wiesci:tak::-)

Misiako dobrze dbacie o zdrowie..u nas sok z grejfruta nie wchodzi w gre a to jest super dawka witaminek:tak:Juli kolega z parku jest zaszczepiony na wszelkie choroby dodatkowo oczywiscie i wiecie co znow jest chory biedaczek a dopiero co we wrzesniu byl chory:-(Misiako a co to takiego to Alveo:confused:

Kinus dbaj w takim razie o melzulka.Z facetami to jak z dziecmi...najlepiej to jeszcze ubrac jak wychodzi;-):-D...niech nie choruje chyba ze w domku siedzi z Wami to co innego;-):sorry:

Jula pospala jakos krotko i nastroj ma do d:wściekła/y:y,a dzis ulubionym zdaniem Juli jest
"nie moge"...pytam sie JUli wstajesz odp nie moge,jesz -nie moge,idziesz-nie moge..myjesz sie nie moge a mnie lapie:wściekła/y:bo ona dzis nic niemoze.Przed chwila
..zaczelam robic pozadek w jej zabawkach a ona podchodzi i mowi do mnie "mama nie rob balagan Juli":eek:normalnie zbaranialam;-):-)

Do góry