reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

ale mialam nosa, zeby dzis wejsc na BB :tak::-);-)

Edytko trzymam kciuki, az mam klykcie biale! Zebys juz za pare godzin, po lekkim i bezbolowym porodzie tulila Olenke! Buziakow moc!

Anineczko, Asiu wielkie dzieki i duze buzie!
ide cos zjesc ;-)

reklama
Edytko, trzymam mocno kciuki! POWODZENIA KOCHANA!!!!
I czekam z niecierpliwoscia na dobre wiesci!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Blanus, WIELKIE GRATULACJE!
Super wiadomosc :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Koreczku, zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka!

Cierpie na bezsennosc wiec postanowilam do Was zajrzec...

ale mialam nosa, zeby dzis wejsc na BB :tak::-);-)

Blanuś, to się nazywa kobieca intuicja :-D. Fajnie, że zaglądnęłaś do nas :tak:. Arisa jest podobna do Ciebie jak kropla wody.

Gratuluję ci kochana zafasolkowania i życzę Więcej czasu (..i pieniędzy ;-)), żebyś mogła z radością realizować się jako niedługo podwójna mamusia :happy:

Koreczku, zdrowia, zdrowia !!!

Dziewczyny!
Dziś o 6.15 nasza kochana Edytka urodziła Oleńkę:-).
Było ciężko, ale już jest ok:tak:.
Ola waży 3800 i dostała 9.

Brawo Edytko i wielkie gratulacje:-)

Olu, witaj po drugiej stronie!

To tak, jakby ktoś jeszcze nie wiedział

Blanus, wielkie gratulacje:tak:. Kolejna wrześniówka - ciężarówka:tak::-). Zaglądaj częściej:tak:. Wiem, że cierpisz kochana na brak czasu, ale w miarę możliwości:sorry:.

Koreczku, zdrowiej, ale to już:tak:. Co to za smarkanie słyszę:-D. Oby tylko Darunia nie słapała przeziębienia:tak:

Kurcze, tak się cieszę, że Edzia ma to już za sobą, że chyba się napiję:tak:. Drugiej herbatki:-D
Z nerwów nie mogłam wysłać do Niej smsa. To znaczy wysłałam, ale jakiś durny pokurcz mi wyszedł, strasznie mi się trzęsły ręce i miałam pustkę w głowie:szok:. Po swoim własnym porodzie i po narkozie byłam bardziej pozbierana:szok:. Przeżywam strasznie. A tu jeszcze Anineczka czeka w kolejce. Mogłabyś już urodzić kochana, bo ja chyba na zawał padnę:sorry:

Edziu, Wielkie Gratulacje dla Ciebie i małej Oleńki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

pink-rose-fairy.jpg

Hej Babeczki
zostawić Was na pół dnia a tu takie dobre wieści mnie omijają ;-)...jejciu ale mi sie łapy trzęsą... chyba sie wzruszyłam:happy2::happy2::sorry2::surprised::laugh2:

wow

Edytko Kochana Ogromne Gratulacje dla Ciebie i Oleńki:-):-):-):-):-):-)
( miałam racje jak pisałam wczoraj że najpóźniej do jutra Oleńka będzie z Nami :tak::tak::tak::tak:)

Szybciutko Wracajcie do domu, czekamy na Was :tak::tak:

Blanusku Tobie również Bardzo Gratuluje Fasolki :tak::tak: aha miałam napisać wcześniej ale wypadło mi z głowy :sorry: śliczna Nasza Ariska w Teletubisiowej sesji :tak::tak::-)

Aniu za Ciebie też trzymam kciukasy, żeby było szybciutko :tak::tak:

ale sie dzieje na Naszym bb :-):-):-):-D

reklama
Do góry