reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej dziewuszki:-)

Słoneczko świeci:-):rofl2::cool2::happy: Ale fajjjjjjjjjjnieeeeeeee. Mniej fajnie, że jest przymrozek:baffled:. Raczej ne spotykane u nas o takiej porze roku:eek:
I mama zaraz do mnie przyjeżdża:-). I zajmie się Kamulką:-). Może pospacerują i podawią się w piaskownicy... Ja mam kilka robót malarskich - takie drobiazgi, ale czasochłonne, precyzyjne:dry:.

Karioka, fajnie, że jesteś:tak:. Mam nadzieję, że Sara będzie miała dobre wyniki i uda się przeprowadzić to badanie:tak:. Oby szkoła podobała się jej tak samo, kiedy będzie np. w 5 klasie:-D albo w gimnazjum:-). Biedny Robercik, może już mu przeszło:tak:. W nocy trochę się pomęczył, ale dobrze, ze syrop poskutkował:tak:
Będę trzymała kciuki za Roberta 25 wrzesnia, aby sie okazało, że nie jest alergikiem i za Sarę 8 listopada, żeby wyniki badania były ok:tak:

Aguula, bardzo współczuję:-(. Dobrze, że jakos rozwiązałaś sprawę z tą opiekunką. Zawsze to lepsze od niepewności i stresu. Mam nadzieję, że jakoś uda się Wam załatwić ten problem...Choć, szczerzepowiem, ze różowo to nie wygląda:no:

Joasiu, zdrowiej szybko:tak:. Wypada się dobrze bawic na weselu a Ty taka zasmarkana;-):-). Może przynajmniej Jula sie uchroni przed katarem:tak:. Ja już od dawna nie daję Kamuli cebionu...hmmm, może zacznę znowu:confused:. Pediatra kazała nam dawać vibovit, jeżeli Kama nie będzie chciała jeść owoców i warzyw, ale nasze dziecko ani nie chce owoców ani vibovitu:-p.
Z tym odwlekaniem spania to macie problem:-(. Wyraźnie Jula chce spać, ale nie chce się kłaść. Myśmy to już chyba przerabiali:tak:. Przeszło, kiedy zaczęliśmy wcześniej kłaść Kamę spać - godzinę wcześniej. Może u Juli to też pomoże. Nie chcę dawać złych rad, ale moze nocnik ja rozprasza:confused:. Może skróćcie to siedzenie do 5 min za każdym razem:confused:. Zrobi albo nie, ale dłużej nie siedzi. Może to poskutkuje:confused:. Każde dziecko jest inne, ale u nas takie zdecydowane kroki zawsze przynoszą efekty:tak:. Pierwszy raz jest bunt, ale potem już nie.

Nie wiem, czy uda mi sie jeszcze dziś zaglądnąć. Postaram się, ale nie obiecuję
Pa

reklama
Bralam gripex i wiele innych lekow:-(

a co do cebionu multi to nam kazalam dawac codziennie po 5 kropelek bo vibowitu Jula pic takze nie chciala..ale co lekarz to inna opinia:tak:

ale masz fajnie ze mama zajmie sie Kamilka a Ty zrobisz co zaplanowalas:tak:ja mimo ze z checia polezalabym poswiece sie dla Juli i wyjde bo jak nie ja to kto:confused:

dzisiaj siedzimy w ciemnicy.Zaluzje zasloniete bo panowie buduja rusztowanie i zagladaja do nas co i rusz:wściekła/y:a Juli raz sie to podoba a raz nie.Oby tylko przy drzemce popoludniowej nie halasowali bo oszaleje.

Monia wczorajsze zasypianie przebieglo bez problemowo.Nocnik w lazience wiec jak sie kapalam Jula posiedziala ze mna i troszke zrobila .Zadowolona wstala i poszla do lozeczka i juz po 22 spala bez wrzaskow i placzu.Caly dzien prawie nie ogladala Tv jedynie Akademie Pana kleksa troszke obejrzalysmy i JUla oczarowana tym filmem:tak::-)Jula wczesniej nie chciala zejsc wczesniej z nocnika bo darla sie:-(

Jak nie gripex, to nie wiem...:-(. Pewnie samo musi przejść:tak:. Spróbuję u Kamili z cebionem:tak:
Ty masz ze spacerem tak, jak ja z malowaniem:tak:, jeśli nie ja, to kto:-D

Ehhh, pamiętam te rusztowania:tak:. Zagladali cały czas i też mieliśmy żaluzje zasunięte. Ocieplaja Wam blok:confused:

Wymieniaja porecze w balkonach:-( a podawaj Kamilce cebion multi.

No nic znikam ,bede pozniej.

MIlego malowania..zdradz tylko co bedziesz malowac:confused:i do pozniej:tak:

No to super z zasypianiem:tak:. Na każde dziecko trzeba znależć jakis sposób, co u jednych działa to u innych nie zawsze:-)

Jej, ja Cię pewnie przy kompie zatrzymuję, a miałaś iść z Julą na spacer:zawstydzona/y:

reklama
Do góry