reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Moje dziecko miało wczoraj wypadek.
Wszedł na pierwszy (na szczęście) stopień drabiny i razem z tą drabiną runął na beton.

Oczywiście wszyscy byliśmy wtedy na podwórku, a on wszedł w taki niewidoczny zakamarek i masz!

Strasznie to wyglądało bo leżał zapłakany pod tą drabiną. Na szczęście nic się nie stało.

Uderzył się tylko w głowę (ale nie mocno) i ma zdarty łokiec.
Teraz chodzi i opowiada jak to się uderzył w "jeb" (czyt. łeb, czyli głowę).

Teraz śpi w swoim łózeczku w domku ale był wielce niezadowolony kiedy zobaczył nasze betonowe osiedle.
Na szczęście zaraz jedziemy z powrotem na wieś.

Joanna narobiłaś mi ochoty na placuszki z jabłkami. I na pierożki z owocami.

Martusiu wózio Sandruni super. Dobrze, że podoba Wam się w Anglii. Cieszcie się sobą i słońcem.

Karioka pobudka o 6...hmm, u nas to normalka, czasem budzimy sie o 4:sick:

reklama
Cześć:-)

Melduję, że żyjemy i mamy się wyśmienicie:tak::-) fizycznie, psychicznie znacznie gorzej:-(. Niestety, nie mam czasu do Was zaglądać:-(. Załatwiamy sprawy prawne i w związku z tym jesteśmy zagonieni niesamowicie. Kiedy to już się skończy, może opiszę co i jak:wściekła/y:. Jeśli mnie wcześniej nie trafi:wściekła/y:.
Całuję Was mocno i ściskam wszystkie nasze wrześniaki:tak::-)

Do - mam nadzieję - szybkiego napisania:-). Pa pa

Jak czytalam o wypadku Maciusia to az ciarek na skorze dostalam..na szczescie skonczylo sie na malym nieszczesciu:-(kurcze nasze dzieci sa nieobliczalne...oczy dookola glowy non stop:tak:.Buziaki Macisiu w obity "jeb":sorry2:i w zdarty lokiec:tak:

Monia super ze sie pojawilas choc na chwile:tak:.Brakowalo tutaj Ciebie:tak::-:)-)Pozdrawiam i szybkiego skonczenia zalatwiania spraw urzedowych:tak:

Edytko jakby co to placuszki sa gotowe i pyszniutkie.ZaPrAsZaM:-):tak:

Joasiu oj, dziękuję za zaproszenie. Trochę daleko, więc chyba nie pozostaje mi nic innego jak sobie te placuszki zrobic. Maciuś dziękuje za buziaki:-)

moniu no dobrze że jesteś bo już sie o Ciebie martwiliśmy.

Moi rodzice właśnie mnie poinformowali, że zakładją na wsi neostradę.
HURAAAAAAAAAAAA!!!!!! Najdalej pojutrze będzie!:-)

A teraz czekam aż się mały obudzi i jedziemy.

hej z wieczorka:-)Jula spi i mamy cudowna cisze qw domku a moja mama wlasnie zadzwonila ze dopuki koncert Stonsow sie nie skonczy to nie usnie bo jest tak glosno i fakt przez telefon slyszalam wyraznie muzyke mimo ze od wyscigow mieszkamy kawal drogi to i tak niesie a ze super naglosnienie to juz inna sprawa..do ego wybuchy i pokaz szyucznych ogni..wspolczuje jej:-(

Edytko super wiadmosc ze bedzie juz necik u rodzicow.:tak::-)milego odpoczywania:-)

Anineczko a gdzie Ty sie podziewasz:confused:Jak samopoczucie i zdrowko:confused:

Witam wieczorkiem.
Moje dziecie jeszcze nie spi,mam nadzieje,ze to jego ostatnie podrygi.

Dzis bylam na tescie glukozy.
I pilam pyszny soczek pomaranczowy.Zupelnie innaczej niz w Pl.
Soczek byl bardzo gesty i slodkawy,ale jaki dobry :happy2:
Po badaniach,ktore w sumie trwaly ponad 2 godzinki wybralam sie sama na zakupy dla maluszka.
W sumie z ciuchowych rzeczy mam wszystko.
Jeszcze mi mama przywiezie pieluchy tetrowe z Pl i wsio.
Ale fajnie bylo sobie polazic po sklepach bez ogonka czytaj Antka.
Antek zostal pod opieka "cioci"

A teraz ide szamac chlebek z serkiem zapiekany w piekarniku.:rofl2:

Kiedy indziej napisze "tam" czemu mnie nie ma tak czesto :sorry2::tak::tak:

Witam wieczorkiem :-)

Corcia juz spi, maz gra po sieci wiec mam chwilke dla Was :tak::-):tak:

Karioka ja tez niekiedy udaje sie z corcia na drzemke, jak czuje, ze nie dozyje do wieczora ;-):-)
Fajnie maja dziewczynki, ze tak nocuja u siebie :-)
Przypominaja mi sie lata mlodziencze jak to w trzy najlepsze kolezanki spalysmy i jadlysmy na przemian u siebie :-):tak:A mieszkalysmy wszystkie na ejdnej ulicy i w miare blisko siebie, ale takie nocne pogaduszki byly ekstra :-)

Karioko milego wypoczynku nad morzem :-)

Joanno super mialyscie dzien w tej bajlandii :-):-)
U nas nic takiego jak narazie nie wypatzrylam, a szkoda bo tez chetnie bym poszla :-):tak::-)

Asiu torent to taki program umozliwiajacy sciaganie roznych rzeczy z netu. Zainstaluj sobie i na stronie poszukaj filmow czy seriali jakie ciebie uinteresuja i bedzie sie sciagalo. Naprawde warto :-)

Edytko biedny Macius :-(
Dobrze, ze nic powaznego mu sie nie stalo.

Monia do szybkiego popisania.
Trzymam kciuki za pomyslny obrot spraw prawnych :tak:

Dzien doberek

Wczoraj jak glupia siedzialm do 2.30 w nocy. A to tylko dlatego, ze sciagam sezon 3 serialu Chirurdzy i koniecznie chcialam obejzec pierwszy odcinek :wink: No i obejzalam sobie :mrgreen: Fajny fajny fajny :-):-):-)

Sandrunia zrobila pobodke o 7 ale teraz dopiero zwleklas sie z wyra i wlasnie robie sniadanko ;-):-)

To narazie babeczki :-)

Martusiu zainstalowalam ten program ale tam nie ma sezonami a tylko niektore odcinki:-(niewiem moze cos nie tak szukam..a tak pozaty to dzien dobry:-)Jula jak to zwykle o tej porze odsypia szalenstwa parkowe a ja obiadek wstawilam i spokojnie moge sobie posiedziec...szkoda tylko ze niemoge napisac ze z Wami bo chyba nikogo teraz nie ma:-(dzis poszlam do mopsu po druk do przedluzenia rodzinnego a tam kolejka jak za najlpesza szyneczka za dawnych czasow;-):-Ddobrze ze druki sa na korytarzu wiec z kolezankami sie dopchalysmy i moglysmy wracac.Teraz tylko inne zasiwiadczenia i wrocic do tej kolejeczki trzeba...:crazy:
dzis mamy miec gosci wieczorkiem wiec jak JUla wstanie to moze jakies ciasto zrobie i odkurzyc trezba nasze gniazdko.

Anineczko fajnie jest tak sie wypuscic na szlenstwo zakupowe..znaczy sie wogole gdzies pochodzic bez dzieciaczkow...ja czasami zostawiam ciocie z Jula i sama lece np do banku czy gdzies...jak sie czujesz Ty i brzuszkowy babelek:confused:

Martusiu ale Ci zazdroszcze ogladania chirurgow....zobaczymy moze na spokojnie cos innego znajde i sciagne..oby,oby...:tak::cool2:

reklama
Dzien dobry :-)

Wczoraj pogoda byla znosna wiec spacerek zaliczylismy :-)
Drogie sa tu brytwanki do ciasta i zawsze szkoda bylo mi kasy, ale wyczailam fajny i niedrogi sklepik i kupilam sobie dwie takie superowe brytwaneczki i druszlak :-D Pozniej udalismy sie na jedzeniowe zakupy i bede jadla pierwszy raz w zyciu krewetki. Ponoc pycha. Nie wiem czy wogole zmusze sie do zjedzenia ;-):-p
Po powrocie do domku odrazu zabralam sie za pieczenie ciasta marchewkowego :-) Przemek sie zajadal :-):-):-) Jadl pierwszy raz ;-)

Moja rodzinka sobie spi wiec mam troche czasu dla siebie :-):-p:-)

Wlasnie doprowadzialam sie do porzadku, posprzatalam chatke i umylam okna :-) Zaraz zabieram sie za obiadek i bedzie dzis spagetti :-):-)

Dzis znow sloneczna pogoda :-):cool2: Wiec jak tylko zjemy wybierzemy sie na spacerek :-):-):-)

Milego dnia :-)

Do góry