reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

I mam problemy z wklejeniem tej strony....:-(ale zrobie to inaczej..przekopiuje tekst i moze tak uda wam sie poczytac o super pomysle jednego z poslow....

Anineczko czy u Ciebie pracodawca moze wyrzucic ciezarna mamusie z pracy:confused: czy jest tak jak w PL...

jak sie czuja mamusie ciazowe dzisiaj:confused:Edytko po wizycie koniecznie daj znac co slychac u Ciebie i malenstwa:tak:

a oto ten tekst:

Dzień dobry, wózek do kontroli!

PRASÓWKA | Samoobrona | Nowakowski
Drżyjcie matki Polki - ostrzega "Fakt". Poseł Samoobrony Waldemar Nowakowski wypowiada wojnę pijanym rodzicom. Zamierza tak zmienić prawo, by policjanci z drogówki mogli zatrzymywać mamy spacerujące po parku ze swymi pociechami i kontrolować je alkomatami.
- Dzień dobry, kontrola trzeźwości. Proszę dmuchnąć w ustnik alkotestu - takie słowa od funkcjonariuszy słyszeli dotąd jedynie kierowcy, zatrzymani w trasie przez patrol. Niebawem jednak mogą je również usłyszeć matki z dziećmi. Poseł Waldemar Nowakowski chce je wszystkie przebadać, czy aby nie prowadzą wózka po alkoholu - pisze "Fakt".
Poseł już zapowiedział, że w sierpniu na posiedzeniu podkomisji nadzwyczajnej, która zajmuje się zmianą rządowego projektu o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi, zaproponuje swoją rewolucyjną poprawkę. - Muszę jeszcze zastanowić się, w jakiej formie wprowadzić ten przepis. Najlepiej byłoby w postaci ustawy, chociaż rozporządzenie ministra spraw wewnętrznych też nie byłoby złe - dodaje.

dobre co?

reklama
Hej :-)
Do domku wróciliśmy w niedzielę pod wieczór i załapaliśmy się na POKAZY TIRÓW:-)
070722fw2.jpg

0707222tg8.jpg

Potem małe zakupki, bo pustki w lodówce. Fajnie jest wrócić do domku:happy2:
Wczoraj była u mnie koleżanka z dziećmi i z szampanem;-). Opijałyśmy nasze urodzinki, bo my wszyscy raczki jesteśmy;-).
Fajnie było, dzieci się super bawiły:-D i nie chciały się rozstać. W Żorach też codziennie z koleżankami się spotykałam a i tak ze wszystkim serdecznymi znajomymi nie dałam rady się spotkać. Na dokładkę w weekend do Żor przyjechał mój kuzyn z rodzinką. Może uda mi się kilka fotek wstawić z weekendowych wypadów:tak:.
Muszę kończyć, bo mój mały rojber się obudził. Nie dane mi było dłużej posiedzieć na bb:-(. Wyjątkowo w nocy źle spał, więc wyspana to nie jestem:-(, zwłaszcza, że późno też poszłam spać.
Miłego dnia:-)

Łał Karioko jakie fajne zdjecia:tak:oj wielkie sa to maszyny a te rysunki na nich..super wydarzenie taki zlot:tak:fajnie ze moglas poplociuchowac z kolezankami;-):-)a dzieciaczki swietnie pobawic:-)

Koreczku a co tam u Ciebie:confused:jak sie czujesz kochana bo jakos dawno Ciebie nie czytalam :-(co tam u Ciebie i Daruni:confused:

JUla pospala 2,5h a ja poprasowalam w tym czasie 3 praleczki i kolejna wypralam...ale tego sie zbiera:rofl2:zaraz obiadek i wychodzimy jak to mowi JUla "Jula potuptac po kaluzach"..tylko niewiem czy dobrze ten wyraz ostatni napisalam;-):-Ddo pozniej :happy2:

A Edzia jak tam twoje przygotowania?
Masz juz jakies wyposazonko?

Jeśli chodzi o wyprawkę dla chłopca to mam całą.
Przynajmniej dla noworodka.

Ale...nie przydadzą nam się typowo męskie ubranka, bo mój gin jest w 100% pewien dziewuszki. Dziś nam to potwierdził i nawet pokazywał na usg, ale ja tam nic nie widziałam, a jeśli już to bardziej jajeczka:-).

Cieszę się okropniście.
I ruszam powolutku na zakupki.

Już się nie mogę doczekac tych cukierkowych fatałaszków.

Karioko strasznie mi sie podoba to, że tak fajnie i rodzinnie spędzacie czas.
A ten tir niezły. Wszystkie były takie kolorowe?
Maciek jakby coś takiego zobaczył to by oszalał.

Joanno ostatni wyraz jak na moje oko napisany poprawnie.
Maciuś też lubi tuptac po kałużach, ale u nas na szczęście ostatnio ich nie ma.

A z tymi alkomatami na spacerkach z wózkami to z jednej strony - kolejny szalony pomysł naszych boskich (p)osłów, a z drugiej może i nie byłoby to takie złe.....
Hmmm, sama nie wiem. Wyobrażam sobie, że wracamy z małżem od znajomych po 2 piwkach z dzicmi, a tu pan z alkomatem i nam te dzieci zabiera - ciarki po plecach przechodzą, nie?

My dziś na noc w domku.
Maciuś został u dziadków. Do jutra.

Hej Edytko super ze dziewuszka jeszcze raz pokazala co ma miedzy nozkami:tak:fajnie jest miec parke w domku.Bardzo sie ciesze z Toba:tak::-)

bylismy u braciszka mojego i Jula zachwycona bo dawno go nie widziala...urlopowal w chorwacji wiec murzynek z niego niezly sie zrobil a opalal sie tylko jak zwiedzali bo lezenie na plazy to nie w jego stylu:sorry2:dostalismy male upominki i ogladalismy calemnostwo zdjec:-)dzis leci pozno bo o 23-40 moj serial chirurdzy i musze jakos dotrzymac do tej godziny:tak:wiec bede tutaj zagladac z nadzieja ze ktos sie pojawi;-):tak::-):sorry2:

Czesc :-)

Dawno do Was nie zagladalam, a to dlatego, ze nie mam czasu ostatnio na forum.
Duzo sie dzieje i brakuje mi czasu.

Przemek od poniedzialku ma urlop i kazda chwile spedzamy razem :tak::-):-)
A ze mamy piekna sloneczna pogode to cale dnie jestesmy na dworze :-) Tylko jemy i spimy w domku ;-)

Bylismy tez pochlonieci zakupami :-)
Kupilam sobie pare fajnych ciuszkow :tak::-) toster do domku ;-):-) i wreszcie wypragniony wozio dla Sandruni :-):-):-) Wybralismy trojkolowca i musze powiedziec, ze swietnie sie nim jezdzi estesmy bardzo zadowoleni z zakupu :-):-):-)

A wieczorami ogladalismy serial "Chirurdzy" i wlasnie wczoraj skonczylismy patrzec na 2 sezon. Wzruszylam sie na koncu i nawet troche sie poplakalam. Strasznie jestem ciekawa jakie sa dalsze odcinki, ale niestety narazie nie mam 3 sezonu. Czekam az mi sie sciagnie ;-):tak::-)

Hej Martusiu:-)chirurdzy to takze moj ulubiony serial..masz moze na plytce go?
nie ogladalam pierwszych odcinkow ale teraz staram sie co wtorek na polsacie ogladac:tak::-)
Martusiu ponawiam pytanko czy masz chirurgow na plytce:confused:bardzo by mi zalezalo jakby sie znalazl ktos kto ma ten serial:blink:i mogl mi przegrac:cool2::tak:
Sorki, ze dopiero teraz Ci odpisuje, ale nie zagladalam tu i nie wiedzialm, ze pisalas do mnie.
Joanno nie mam na plytce tego srialu. Mam go na dysku. Ale chociaz bym chciala to i tak Ci go nie przegram bo musialabym Ci go poczta wysylac, a paczki czy llisty ponoc gina jak do Polski sie wysyla. Wiec pozostaje Ci sciaganie z torrenta :-):tak::-)

Anineczko szybkiego powrotu do zdroweczka :*:*

Aguula fajnie, ze jestes :-)

Super, ze znalalas opiekunke i najwazniejsze, ze Dawidek z nia sie dogaduje i ze ona go lubi i o niego dba :tak::-)
Z tego co slyszalam, nianka raczej zajmuje sie dzieckiem, a pomoc domowa dba o caly dom. Wiec pogadaj z nia na jakich warunkach ja zatrudnilas ona jest pewna, ze tylko do dziecka, a ty masz inne wieksze wymagania czego ona nie chce badz nie umie sie domyslec i wartalo by jej o wszystkim powiedziec i wtedy nie bedzie niedomowien i bedziecie sie lepeij rozumialy.

Karioka widze, ze wyjazd sie udal :-) To super :-):-)
Switne te Tiry :-):tak::-)

Edytko gratuluje DZIEWUSZKI :-):-):-)
Bedzesz mogla kupic swoj wymarzony wozeczek w kwiatuszki :-):-):-)

A macie imie dla laseczki ????

Nadrobilam zaleglosci i teraz ide polozyc na drzemke corunie :-)

Do potem :-)

Milego slonecznego dnia :cool2::cool2:

Hej:-)
Ale dziś pochmurno i deszczowo:-(. Robert śpi i chyba ja też powinnam się położyć, bo ten mój mały łobuz nie dał mi dziś pospać. W nocy się budził i wstał już po 6-ej:wściekła/y:. Piję teraz drugą kawę i chyba za bardzo mi nie pomaga :dry:
Popołudniu ma przyjść do mnie koleżanka z dziećmi i ma zostawić nam noc swoją córeczkę:tak:. Sara cała happy jest:happy2:, bo jest to jej bardzo dobra koleżanka z zerówki:tak:.
Joanno podziwiam Ciebie za to prasowanie:tak:. Ja mało kiedy prasuje, a i tak codziennie jest pełno innej roboty;-). Dziś rano i my mogliśmy potuptać po kałużach, ale Robert od wczoraj ma katar:-(. Pewnie dlatego źle sypia:-(. . Teraz jest dosyć duży wiatr i kałuż mniej. Za to powolutku się przjaśnia. Lepiej niech się rozpogodzi, bo muszę iśc na zakupki;-)
Edytko oj chyba ci zazdroszczę tych cukierkowych fatałaszków;-):tak:. Kiedy Sara była mała, to ciuszki dla dziewczynek nie były takie słodkie jak teraz:tak:
Karioko strasznie mi sie podoba to, że tak fajnie i rodzinnie spędzacie czas.
A ten tir niezły. Wszystkie były takie kolorowe?
Maciek jakby coś takiego zobaczył to by oszalał.
mnie też się to podoba:tak:. Musimy się sobą nacieszyć, bo niewiadomo kiedy ten mój miły wyfrunie z gniazdka za lepszą kaską. Jeżeli chodzi o TIRy, to większość taka kolorowa:tak: i Robert na widok tego co na zdjęciu wołał : "łaaaa":-D. Tak robi oczywiście smok;-).
A z tymi alkomatami na spacerkach z wózkami to z jednej strony - kolejny szalony pomysł naszych boskich (p)osłów, a z drugiej może i nie byłoby to takie złe.....
Hmmm, sama nie wiem. Wyobrażam sobie, że wracamy z małżem od znajomych po 2 piwkach z dzicmi, a tu pan z alkomatem i nam te dzieci zabiera - ciarki po plecach przechodzą, nie?
mam te same obawy:eek:
Joanno miły wieczór spędziliście:tak:. A serial " Chirurdzy" też wczoraj oglądałam:tak:
Martusiu jak mąż ma urlop, to podziwiam, że znalazłaś czas na bb;-):-D. Mój ma za trzy dni:happy2:. I z soboty na niedzielę jedziemy nad nasze morze. Ale się cieszę:rofl2::-D. Zatem na bb nie będę obecna:-(

reklama
hej:-)wrocilysmy niedawno i JUla pochlonela jedzonko i smacznie spi.Pogoda do bani,troszke kropi wiec pojechalysmy z kolezanka i jej corenka do Bajlandi i tam dziewczyny i my oczywiscie swietnie sie bawily-bawilysmy...nachodzilam sie po rurach ze hej;-):-Dzabieram sie za placuszki z jabluszkiem i naszla mnie ochota na pierogi lub nalesniki z serem a ze same sie nie zrobia wiec musze pognac do kuchni i cos po pichcic:tak:
Karioko oby tylko pogoda Wam dopisala,zapowiadaja od jutra chyba poprawe a Robercikowi zyczymy szybkiego pozbycia sie katarku i przespanych nocek.A Sarze super nocki z Kolezanka i swietnej zabawy:tak::-)

Martusiu dzieki za info.niestety Torrenta nie mamy wiec zostaje mi tylko ogladanie chirurgow na polsacie...dzieki za info:tak:swietnie ze malzonek ma urlop.Cieszcie sie soba i wykorzystujcie kazda chwile;-):tak::-Dfajnie ze pogoda sprzyja spacerkowaniu----byle tak dalej:tak:a wozeczek superasny ma Sandrunia:tak::-):tak:

no nic zmykam do garow:sorry2::rofl2::tak:do pozniej

Do góry