reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam w ten wyjątkowo listopadowy dzień.

Siedzimy sobie z synkiem od 6.40 i nie wiemy co ze sobą zrobić.
Na szczęście teraz leci Elmo to mały się trochę zajął.

Wczoraj chyba się trochę podziębił bo ma katar i kicha:wściekła/y:.

Gdzie Wy się wszystkie podziewacie?
WRACAĆ!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej:-)to i ja zamelduje sie w ten pochmurny i brzydko byle jaki dzien:-(dzis juz zaliczylam urzad skarbowy a teraz sprzatam w komputerze bo strasznie nam sie zapchal.

Edytko zdrowka dla Maciusia:tak:a jak tam twoj puls:confused:

mnie wczoraj zawialo idzis boli mnie na zewnatrz jakby wezel chlonny lekko powiekszony i mam :wściekła/y:wstretna skware na ustach.Juz tyle lat ta super przypadlosc omijala a tu prosze...normalnie wstretne uczucie:-(wiec i samopoczucie dzis nie najlepiej:dry::-(

a z dobrych wiadomosci to zaklepalam superasny domek we wladyslawowie wiec juz potwierdzone ze jedziemy z Jula nad morze.Oby tylko pogoda byla:tak:

hello z pochmurnej warszawki:-)

wrocilysmy ze spacerku.Kiepsko sie cos czuje wiec udam sie na drzemeczke z Jula :tak:oby tylko dluzej spala bo ostatnio godzinka jej wystarcza:-(a jak dla mnie to za malo:-)

pozdrawiam i mielgo dnia:-)

Śpisz Asia?

Moje dziecko dopiero zasnęło.
Biegaliśmy po kałużach i łapaliśmy deszcz, i tak był tym pochłonięty że nawet nie było mowy o wcześniejszej drzemce.

dzien dobry!
witam po dłuższej nieobecności.
coś ostatnio nie mogę się z czasem wyrobić, żeby do was zajrzec.
byłam trochę zajęta, a poza tym przyjechała moja rodzinka ze stanów, moja koleżanka z londynu, dwie ciotki musiałam w podróż wyprawić jedną do brukseli druga do niemiec no i troche czasu mało na to wszystko.
ale teraz może będę go miała więcej!
całuski!!!
miłego dnia!

Witam i ja.
U nas piekna pogoda :tak:
Antek wlasnie spi a ja buszuje po necie i szukam wozka dla moich dzieci :-)
Narazie sie tylko rozgladam bo kasy brak.
Moj szef mnie wkurza i chodze nerwowa :wściekła/y::wściekła/y:

A ja oglądam ubranka i nie tylko dla dziewczynek na allegro i nie tylko:-)
Ale dużo śliczności i słodkości znalazłam:tak::-)

Anineczko więc jednak kupujecie podwójny wózek?
My chyba zostaniemy przy starym a na wiosnę mała się przesiądzie do parasolki Maćka. Maciek i tak woli piesze wycieczki.

Tuniu to widzę, że rodzinnie spędzasz czas...

Wybieramy sie dziś z Maćkiem do kina na Szreka.

pospalam troszeczke i nadal samopoczucie niezadobre:-(Edytko koniecznie daj mi pozniej znac jak tam macius w kinie sie zachowywal i czy wytrzymal na calym seansie.Jula uwielbia Shreka gdziekolwiek zobaczy wylicza cala rodzinke:-D
Tuniu uwielbiam jak sie cos dzieje a do tego pewnie dawno sie nie widzialas z rodzinka wiec dodatkowe plusy spedzania czasu:tak:
Anineczko nie denerwuj sie:tak:wiem ze latwiej mowic niz to czynic ale pamietaj ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo..Trzymaj sie:tak::-)

No więc wczoraj w kinie Maciek zachował się na medal!
1h 40min wytrzymał siedząc na fotelu i jedząc popcorn.

Popełniliśmy błąd bo weszliśmy na salę 15 minut przed reklamami, potem 20 minut reklam i na całą baję Maciowi energii nie starczyło, a właściwie ta energia nie pozwoliła mu dotrwać do końca.

Gdybyśmy weszli na sam film spokojnie dałby radę.

Jeśli chodzi o nas to nie podobał nam się ten Shrek.
Maciek ma inną opinię i wciąż przeżywa że był w "tinie":-)

reklama
Witam
Edytko co sie dziwic Maciusiowi.Mnie reklamy tez skutecznie nudza i odstraszaja :-D
Wazne ,ze mu sie podobalo.

U nas pogoda do bani.Leje deszcz i jakos tak ponuro.
Chyba sie wezme za sprzatanie...

Wczoraj bylam u lekarza,podpisal mi to podanie o zwolnienie i dzis mezus wysle.Ja nosa nie wychylam z domu,dobrze,ze na obiad mam wszystko.

Edytka to jak?Bedzie Ola tak?
Moj maz sie uparl,ze chce imie:Alexander,Alex :cool2::laugh2:

Do góry