reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Oj coś dlugo pisałam poprzedniego posta i nawet nie wiedziałam, że już Kinuś się pojawiła;-).
Ale tak to jest, kiedy sie robi kilka rzeczy naraz:rolleyes:.
Kinek wreszcie już masz swój domek:tak::-). Dobrze, że ma kto Wam pomóc i nie musisz sama ogarniać tego bałaganu;-). Robercik już dawno po drzemce. Dziś dał mi dłużej pospać, bo się obudził o 6.25. Dlatego padł mi już o 11-stej, akurat kiedy już byłam przygotowana do wyjścia. Pospał tylko godzinkę.

reklama
Kinuś, zawału dostałam;-):tak:.

a ja właśnie umówiłam spotkanie z Panem od schodów :tak: i podałam nowy adres...Słoneczna 3 :-D... Ale fajnie...

Karioka, w nowym domku, póki co jeszcze żadnych szaf nie ma, więc jak sie przeprowadzimy, wszystko będzie zalegało w worach i kartonach na podłogach :szok:...
Dobrze, że pojadę do rodziców, a jak przyjadę, to może mąż wszystko poukłada :cool2:, w garderobie, której jeszcze ni ma ...

Tak sobie czytam co napisałyście i przeczytałam nowy adres Kinka:-).
Ja też mieszkam na Słonecznej:tak::-) . Tylko nr inny:tak:. Swoją drogą ta nazwa bardzo pasuje do naszej ulicy:tak:. Życzę Ci Kinuś, aby mieszkało się Wam tam tak dobrze, jak nam tutaj:tak::-).

Hej :-)
Zaglądam i zaglądam na bb, a tu żadnego od wczoraj nowego postu nie ma:-(.
:confused2:.
Hej dziewczyny obudzcie się.
Robert jak zwykle uskutecznia drzemkę, a ja przy kawce:tak:
Wczoraj aż dwie sąsiadki mnie nie poznały. Obie sąsiadują ze mną , jedna z lewej, druga z prawej:tak:. A ta z prawej Basia, to moja bliższa znajoma. Nasze dziewczynki bawią się ze sobą i tańczą razem w zespole. Pierwsza (ta z lewej) rozmawiała ze mną windzie i wiecie co:szok:, ona myślała, że rozmawia z jakąś opiekunką Robercika:-D. Jaką miała zdiwioną minę, jak jej powiedziałam, że to ja:confused::rofl2::-D. Nie mogła wprost w to uwierzyć:-). Znowu Basia zadzwoniła do mnie do drzwi, i jakoś tak do mnie bezosobowo zaczęła mówić. Myślała, że ja jestem kimś z rodziny. Do tej pory śmiać mi sie z tego chce, żeby bliska mi koleżanka mnie nie poznała:-D.
A poza tym nie miałam dziś netu przez kilka minut.
Dziewczyny odezwijcie się:tak:
Ja jutro jadę na tydzień i nie wiem czy będę miała okazję wpaść na bb:-(

Witam i ja :-)

U nas wczoraj byla sliczna sloneczna pogoda :-)
Zreszta dzis tez :tak::-):-)

Wczoraj zaraz po drzemce i obiadku wybralysmy siez Sandrunia na spacer do parku i ukradlysmy kwiatki :-p Rosly sobie takie ladne i pachnace niedaleko plotu za ktorym jest plac do gry w kole boling czy jakos tak i kwitki te wychodzily przez ogrodzenie to sobiue pozrywalysmy pare sztuk i teraz mamy ladnie i kolorowo w domku :-):-)

Po drzemce Piotrusia udalysmy sie z Gosia i dzieciakami na zakupy :tak: Opkupilysmy sie w zarelko i dlugo bez poganiania sobie chodzilysmy po sklepie :-) i wreszcie kupilam korkociag, otwieracz do kaserw i wyciskacz do czosnku, niby nie potrzebne ale niekiedy bezradnie stalam i patrzylam na zamknieta puche i latalam na pozyczki, a teraz mam swoj :-):-p;-):-)

Pozniej poszlysmy z maluchami na plac zabaw. Wyszalaly sie, wyzjezdzaly i wychustaly na maksa :-)

Jak wrocilam do domku to zastalam u nas kuzyna z dziewczyna ;-) Posiedzielismy troszke u nas, corcia zajadala sie truskawami, borowkami i serkami i popila soczkiem :-)

Zebralismy dupcie i poszlysmy do mojego kuzyna chaty,a chlopaki poszli po browarka :-) Posiedzielismy u nich dobra chwilke wypilismy po piwku i przyszlismy do domku. Sandrunia poszla sie kapsac i lulac, my zjedlismy kolacje. Przemek podsypia na kanapie, ja czytam co u Was a sterta garow wychodzi ze zlewu :-p:-)

Fajnybyl wczoraj nasz dzien i tyle atrakcji :-)
Lubie jak cos sie dzieje ;-):tak::-):-)

Dzis tez mam plany ale to potem popisze ;-):-)

Karioka no to fajnie masz nowa fryzurke i nikt Cie nie poznaje ;-):-)

Milego dnia

Cześć Martusiu:tak:
Ale masz fajnie:tak:. Na nudę nie narzekasz;-). Ja też lubię jak się coś dzieje:tak:
A u mnie ostatnio spokój. Pewnie gdyby była Sara w domu, nie miałabym zbytnio czasu tu zajrzeć;-). Dziś ma imieninki, a mnie przy niej nie ma:-(. Jest dziś u koleżanki i u niej tej nocy spała:-). Ma być u mojej mamy dopiero pod wieczór. Wtedy sobie pogadamy:tak:.
Robercik wstał i muszę mu podać obiadek:-p
a potem na spacerek, do sklepu i takie tam:tak:
Miłego dnia:tak::-)

Jestem wieczorkiem :-)

Cora spi, domek ogarniety a ja zajadam sie truskawami i popijam winkiem :-)

Czekam na meza :-):-):-)

Dzisiaj tez mialysmy fajny dzien :-):tak:
Po obiadku poszlysmy kupic prad do sklepu :-) Dziwne to na poczatku bylo dla mnie, ale tu wiekszosc domow tak ma. Kazdy u siebie w mieszkaniu ma taki maly sprzecik, ktory wisi na scianie. Kupuje sie w sklepie prad (cos na zasadzie doladowania karty do telefonu) kwote sam sobie kazdy ustala i pan w sklepie daje wydruk z kodem. Kod ten wstukuje sie w ten aparacik w mieszkaniu i gotowe :tak:;-):-)

Pozniej poszlysmy do dziewczyny mojego kuzyna i z nia razem na spacerek. Aga chce kupic zabawke swojemy 4 miesiecznemu chrzesniakowi, a ze sie na tym kompletnie nie zna to poszlysmy z nia powybierac zabawki w sklepie. Podpowiedziaalm co i jak i co moim zdniem dziecko bedzie interesowalo. A ona pospisywala ceny i porowna z netowymi ;-) Ale zakupi chyba w Polsce bo z tego co sie orientowalysmy to przez allegro bedzie najtaniej, a i tak za duze podla zeby je przewozic stad ta. Ajada na 2 tygodniowy urlop wiec bedzie miala sporo czasu zeby pokombinowac gdzie i co kupic. Moj kuzyn mial dzis gest i kupil swojej chrzesnicy sliczna lale :-):-):-) Tzn ja z Aga ja kupilysmy, a Łukasz po konsultacji telefonicznej powiedzial kupujcie. Wiec nie bylo wyjscia i musialusmy kupic :-):-p;-):-) Sandrunia przeszczesliwa, ze w koncu ma swoja lale do swojego nowego wozeczka :-):-) Dziecko takie zadowolone, a nie wie jeszcze co ta lala potrafi bo mama zapomniala kupic baterie :-p:zawstydzona/y:;-) Ale w kazdym badz razie lala zachowuje sie jak dziecko wiec bede miaal niemowlaka w domku :-)Normalnie sama bede sie nia bawic :-) Coby mi sie tylko dzidziusia prawdziwego nie zachcialo :-);-):zawstydzona/y::-)

Taka ta lalunia:-)
http:[URL="http://www.allegro.pl/item212920226_promocja_baby_annabell_prawdziwe_lzy_reklama_tv.html"]//www.allegro.pl/item212920226_promocja_baby_annabell_prawdziwe_lzy_reklama_tv.html[/URL]][/url]

A zapomnialam Wam wczoraj powiedziec, ze jak wracalismy wieczorkiem od mojego kuzyna to prawie pod nasza bramka ktos zostawil chodzik dla dziecka i taka jakby hustawke, ktora gra i mrygaja kolorowe swiatelka. Wygladalo jak nowe (i tak tez jest, wcale nie zniszczone) wiec wzielismy do domku :-):-) Sandrunia jak sie dossala to zejsc nie chce bo hustu hustu sobie robi :tak::-) A ze nie mamy jeszcze krzeselka coby mogla sobie usiasc i spokojnie zjesc to dzis rano jadla sniadanko siedzac na tym sprzeciku :-) Pod nami ma sie w grudniu dzidzia urodzic to bedzie jak znalazl :-) A teraz sluzy do bujania nowej laleczki :-):-):-)

Taka ta bujaweczka :-)
a4211bf9.jpg

To sie napisalam :-p

Karioka nie ma Cie przy corci ale ona wie, ze caly czas o niej myslisz :-)

Saruniu

Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny,
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
I niech czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
SĄ dla Ciebie przeznaczone!

misieqm7.jpg

Spokojnych snow :*:*

Witaj Martusiu :-)
Kolejny dzień pełen wrażeń:tak:. Fajnego chrzestnego ma Sandrusia. Dzięki niemu nie będzie już prowadzić pustego wózeczka:tak:. Super lala. Moja Sara ma lalę- dzidziusia z BabyBorn, która prawie nic nie robi, a bawi się do tej pory;-):-D.
A z tym chodzikiem, to dziwna sprawa. Trudno coś takiego zgubić:confused2:.
Dziekuję bardzo za życzenia dla Sary:tak::-D. Mile mnie tym zaskoczyłaś:happy2::tak:
Spokojnej nocy życzę:tak:

reklama
Hej...

Ja na sekundę. Siedzę na wielkiej kupie gratów i pisze ostatniego posta w tym mieszkaniu :-(.Wielka przeprowadzka właśnie się zaczyna !!!
Dzisiaj już śpimy na słonecznej. Nie wiem, kiedy znowu się odezwę...Być może dopiero z Augustowa.
Całuję Was mocno i do napisania....:tak:;-)

Do góry